Αχ αυτός ο Αύγουστος!!!!



Εβδομάδα συναντήσεων , επαφών συναλλαγών πάνω και κάτω από το τραπέζι, προτάσεις, διαταγές επικύψεις και πολλά πηδήματα. 

Με τέτοιες προοπτικές , και μετά από το 5μηνο προετοιμασίας, νομίζω πως μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον με την αισιοδοξία που μας αρμόζει.

Είμαστε ένας λαός με χιούμορ και μάλλον από μεγάλο προσόν μας έγινε κουσούρι. Υπάρχει το χιούμορ, το μαύρο χιούμορ και το χιούμορ των πολιτικών.


Είναι δυνατόν να θέλουν να δοκιμάσουν οι άνθρωποι τα όρια του Ελληνικού λαού  και να μην καταλαβαίνουμε την πρόθεση τους; Που πήγε το πνεύμα μας αδέρφια;
Μέτρα μας παίρνουν, να μην γνωρίζουν οι σωτήρες -παλιοί και νέοι- τις διαστάσεις μας; Άντε έτσι θα μας χώσουν ομαδικά χωρίς μια άνεση, ένα δυο πόντους ¨αέρα¨βρε παιδιά! 

Μόλις μου δημιουργήθηκε η πρώτη απορία. Αφού όλοι σε 2 μέτρα θα αναπαυθούμε εν ειρήνη, γιατί κάποιοι θέλουν 5-6; Δεύτερη απορία καπάκι, τα σάβανα έχουν τσέπες; Τι αγωνία είναι αυτή  να βγάζουν περισσότερα;Θά έχουν καλύτερη κηδεία θα μου πείτε! Ε και; μήπως θα την δούν;

Τέλος πάντων,η κρισιμότητα των ημερών επιβάλλει σοβαρότητα , ως εκ τούτου και για να ξέρουμε που βαδίζουμε οι του υπουργείου οικονομικών συναντήθηκαν με τα τέσσερα κοράκια-εξ ου και τα μέτρα που λέγαμε-  οι οποίοι μας διεμήνυσαν-  με δικά μου λόγια -«πίσω είχε η αχλάδα την ουρά» που οι δικοί μα φωστήρες το ερμήνευσαν "έχουμε σύγκλιση".
Πιθανόν στους πόντους, ένας πάνω ένας κάτω δεν χάθηκε ο κόσμος, ο στόχος είναι κοινός. Και όπως έχω γράψει πολλές φορές -για τους πρώην σωτήρες, αλλά τελικά πάει για όλους-ο στόχος είμαστε εμείς.
Πυρ κατά βούλησιν οι σωτήρες μπροστά στους ανοιχτούς τάφους. Ποιος πιστεύει ότι θα γλυτώσει, όσο μένει ακίνητος; Άντε κουνηθείτε , ζικ-ζακ, με ελιγμούς , μην τους δίνετε τη ζωή σας στο πιάτο!

Απολύσεις στα media,ο καθένας στη σειρά του, κάποιοι δεν εξυπηρετούν πια, κάποιους απλά τους πήρε η μπάλα.Μην το ξεχάσω και μείνετε ανενημέρωτοι, ο Καψής στο τιμόνι ειδήσεων του μεγάλου καναλιού, λουόμενοι προσοχή!!!

Στον εισαγγελέα το δεξί χέρι του πρώην Θεού και νυν Βασιλάκη Καΐλα της πολιτικής-συγγνώμη Βασίλη-για την λίστα Λαγκαρντ. 
Τι θα γίνει βρε παιδιά με τον πρώην, να μην ξέρει τι κάνει η δεξιά του;Ενα περίεργο πράγμα, αυτή η δεξιά κάνει πάντα του κεφαλιού της και τον εκθέτει !

Έξαλλη η συνταξιούχος, αλήθεια πότε ακριβώς δούλεψε και πόσο;(και δεν εννοώ εμάς),με τον Βαρουφάκη, μα πουκάμισο είναι αυτό που φόρεσε; Που νομίζει πως πάει; Η Βουλή είναι χώρος ιερός και όπως καταλαβαίνετε για λίγους.

Θύμωσε και ο Μπένυ, έχει εξασφαλίσει ασυλία, ίσιωσαν και τα υποβρύχια, για τη λίστα δεν είδε, δεν άκουσε, δεν κατάλαβε, οι μίζες είναι καλά κρυμμένες-δεν σας λέω που-έκανε το ντου του για να μην τον ξεχνάμε. Υπάρχει στη ζωή μας, ατιμώρητος, εξαγνισμένος, δικαιωμένος έτοιμος να επανέλθει για νέα πλιάτσικα.

Ο Λαφαζάνης είναι κακιωμένος, δεν μιλάει σε κανέναν, περιμένει να ακούσει "πορτοκάλι" για να βγει, να φτύσει και να φωνάξει... φτου ξελεφτερία.

Ο Κατρούκαλος υπέγραψε για κάτι ψιλομειώσεις αλλά μην συγχύζεστε, είναι πρόβα, δεν είναι τα κανονικά μέτρα.

Ο νυν Θεός απολαμβάνει τη δόξα τώρα που μπορεί, γιατί ο Αύγουστος είναι καυτός, οι εξελίξεις τρέχουν, η Ζωή τραβάει την ανηφόρα,  ο Στρατάκιας επιμένει αριστερά,οι Σταθάκης- Δραγασάκης είναι πνιγμένοι στους αριθμούς- δεν ξέρω τι μετράνε, αλλά δεν θα μας βγει σε καλό-ο Πάκης καλέ, που κρύβεται Αυγουστιάτικα;

Στα όπλα σύντροφοι, τούτος ο τόπος είναι δικός μας, τον Αύγουστο περίμεναν να κάνουν ντου, όταν ο λαός κάνει τα μπάνια του, απολαμβάνει τον ήλιο, τρέχει ανέμελος(;)στο χωριό του, θαυμάζει το γαλάζιο φεγγάρι και χορεύει συρτάκι! 
Ωραίες εποχές σύντροφοι!!! Λίγο κρασί, λίγη θάλασσα...Το νου σας......


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More