Χούντα είναι, δεν περνά, γιαυτό πάρτε τα βουνά!!

Σοβαροί προβληματισμοί και εύλογες απορίες, για όσους από εμάς εξακολουθούν να ασχολούνται με τα τεκταινόμενα στη χώρα, λίγο πριν το τέλος του Αυγούστου. Αντιρατσιστικό, κατασχέσεις, ενφια, δολοφονίες, σε πρώτο πλάνο.

Οι εθνοπατέρες ειδικά, σφάζονται  άλλη μια φορά για την ορθότητα της σκέψης τους, σχετικά με ενφια και αντιρατσιστικό, κάνοντας όσες κωλοτούμπες χρειάζονται για να μας πείσουν.
Μέγιστη φυσικά προτεραιότητα, το νομοσχέδιο που πρόκειται να ψηφιστεί-και θα ψηφιστεί μην απατάστε-το αντιρατσιστικό, που ως άλλο γιοφύρι της Άρτας, έρχεται για να γίνει νόμος τους κράτους.

Οι αντιδράσεις κυβερνητικών και μη βουλευτών αλλά και νομικών,ενώσεων, συλλόγων, Εκκλησίας δεν φαίνεται να ενοχλεί καθόλου την κυβέρνηση.Εξ άλλου ότι τερατούργημα έχει περάσει από την Ελληνική Βουλή τα τελευταία μνημονιακά χρόνια ακριβώς με την ίδια τακτική πέρασε.

Φωνάζουν κάποιοι βουλευτές, αν το τερατούργημα μπορεί να επηρεάσει την  επόμενη εκλογή τους, και κατά την ψηφοφορία προσκυνούν τον αρχηγό και ψηφίζουν "κατά συνείδηση" ότι τους επιβάλλει.

Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν, γράψτε και πείτε τώρα που προλαβαίνετε, γιατί μετά την ψήφιση του αντιρατσιστικού, κάθε κείμενο και σκέψη μπορεί να χαρακτηριστεί κακόβουλη, ρατσιστική, σεξιστική...

Ως εκ τούτου φράσεις τύπου "πούστηδες και παλληκάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια" "τι γύφτος είσαι ρε φίλε" , "την κουνάς την αχλαδιά", " Τι Πόντιος είσαι", "σιγά το ολοκαύτωμα", μπορεί να μας οδηγήσουν στα σίδερα της φυλακής .

Επίσης προσοχή στα ανέκδοτα που κυκλοφορούν για τους εβραίους, ποτέ δεν ξέρεις αν η διπλανή παρέα έχει χιούμορ, έχει ξυπνήσει καλά ή αν την συγκεκριμένη στιγμή έχει κακή διάθεση.

Προσοχή σε ότι λέμε και ότι γράφουμε,η ελευθερία της σκέψης και  του λόγου, πάει τσάρκα στα βουνά , να συναντήσει όλα τα κεκτημένα δικαιώματα που οι μνημονιακές μας υποχρεώσεις τα οδήγησαν στο αντάρτικο.

Και μια και μούρθε στο μυαλό και μπορώ ακόμα να το εκφράσω και να το γράψω, ας δούμε τους καπετάνιους του νέου αντάρτικου.
Σύνταγμα, εργασία, συλλογικές συμβάσεις, παιδεία, υγεία, ελευθερία λόγου και έκφρασης,και φυσικά η ανάπτυξη.

Επίκαιρο και ουσιαστικό το σύνθημα "ψωμί, παιδεία, ελευθερία", θυμάστε αυτό που έκλεινε σπίτια και οδηγούσε σε όμορφα ξερονήσια την περίοδο της χούντας, ήταν το πρώτο που επαναστάτησε και βγήκε στο βουνό, απελπισμένο από την ανοχή-ή μήπως ενοχή;-των νεοελλήνων και αποφασισμένο να ρίξει τη χούντα στα τάρταρα.

Όχι δεν έχει αλτσχάιμερ ούτε μπέρδεψε τις εποχές, χούντα είναι και δεν περνά, γιαυτό πάρτε τα βουνά!!


 

 
 

2 σχόλια:

Η Eυρωπαϊκή KAI ΠAΓKOΣMIA ANAγέννηση θα ΞEKINHΣEI AΠO THN ΕΛΛAΔA* !!!

* THN ΠPAΓMATIKH KAI AΛHΘINH ... ΕΛΛAΔA !!!

Καταπέλτης Eναντίον του Eλληνικού λαού ήταν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στο συνέδριο του Εκόνομιστ την Πέμπτη: «Κάθε Zωντανός Oργανισμός, αν δεν μπορεί να προσαρμοστεί στο περιβάλλον, πεθαίνει!» διακήρυξε ωμά ο Σαμαράς. Το μήνυμα που υπονοεί ο πρωθυπουργός είναι ωμό και κυνικό, αλλά σαφέστατο: Όποιος Έλληνας αρνείται ή δεν μπορεί να προσαρμοστεί στη φτώχεια και τη μιζέρια του Μνημονίου θα πεθάνει! Μνημόνιο ή θάνατος!!!!!!!!

Ήταν Eνας Aπερίγραπτος, Kοινωνικά Aκροδεξιός, πολιτικός Kαραγκιόζης ο πρωθυπουργός στην ομιλία του αυτή, την οποία πρέπει να διαβάσουν όλοι οι προοδευτικοί άνθρωποι, για να σιχαθούν τον Σαμαρά μια για πάντα, ακόμη πιο πολύ από όσο τον μισεί σήμερα ολόκληρη σχεδόν η Ελλάδα! (μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ)

«Κάποιοι είχαν πει ότι η Ελλάδα ήταν η τελευταία “σοβιετική οικονομία”» είπε το άτομο, αναφερόμενο προφανώς στον εαυτό του και σε κάποιον βδελυρό συρφετό ομοϊδεατών του σαν τον Μάνο, τον Στουρνάρα και άλλα τέτοια πολιτικά υποκείμενα ακροδεξιών πεποιθήσεων στα οικονομικά θέματα. Πόσο γελοίος πρέπει να είναι ένας πρωθυπουργός για να χαρακτηρίζει το ρουσφετολογικό όργιο της ελληνικής οικονομίας που δημιούργησαν οι δικοί του άνθρωποι και εν μέρει και ο ίδιος ως υπουργός μαζί με τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ… σοβιετική οικονομία;

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More