Καλή πραμάτεια το δημόσιο και τελειωμό δεν έχει!!!

Κάθε φορά που οι νοικοκυραίοι της κυβέρνησης ξεκινούν κάτι δημιουργικό, να εκπληρώσουν κάποιο πολιτικό όραμα, να κάνουν ενα συμμάζεμα στο δημόσιο ρε αδελφέ, πέφτουν από τα σύννεφα.
Σήμερα ανακάλυψαν ότι οι 8 στους 10 υπαλλήλους του ΕΟΤ είναι κοπανατζήδες. Κοίτα να δεις, πάνω που είπαν να φτιάξουν αυτό τον ταλαιπωρημένο οργανισμό θα αναγκαστούν να τον πουλήσουν. Όχι, δεν το θέλουν οι ίδιοι, του αναγκάζουν οι συντεχνίες και τα συμφέροντα να ξεπουλήσουν όσο όσο παραλίες, ξενοδοχεία και εκτάσεις γης. 
Το ίδιο πράγμα συμβαίνει στον τομέα της υγείας. Με το που ανέλαβε ο Γεωργιάδης είπε να κάνει ενα συμμάζεμα. Παντού συμφέροντα είδε ο Γεωργιάδης, κυκλώματα με φάρμακα, με προμήθειες, με φακελάκια. Έτσι θα κλείσει μερικά νοσοκομεία.

Οσο για τον Μητσοτάκη είμαστε σίγουροι για τις προθέσεις του, ο πατέρας Μητσοτάκης απο το 1950 είναι στην πολιτική κάτι θα έχει πάρει ο μικρός Μητσοτάκης.
Κάτι θα έχει πάρει και η Κεφαλογιάννη, ο υιός και ανηψιός Κεδίκογλου, ο υιός Καψής, ο ανηψιός Καραμανλής, ο υιός Παπανδρέου, ο υιός Βαρβιτσιώτη, η κόρη Γεννηματά, ο ανηψιός Σαμαράς.
Μια οικογένεια είναι όλοι και όπως ξέρετε οι οικογένειες παραμένουν ενωμένες με κοινούς στόχους, πολι(αλη)τικα οράματα και μεγάλους λογαριασμούς, τους οποίους προσέχουν σαν τα μάτια τους!
Τα πωλητήρια δεν στοιχίζουν και πολύ στους ίδιους, έχουν όμως τεράστια έσοδα, και όταν αυγατένουν οι καταθέσεις τους οι στόχοι επιτυγχάνονται. Το γεγονός ότι κάποια  εκατομμύρια Έλληνες έχουν πρόβλημα επιβίωσης δεν είνα δικό τους πρόβλημα.Η λύση δεν περιλαμβάνεται στα κοινά τους οράματα!
Παραφράζοντας τον μεγάλο Κ. Βάρναλη θα ξεφωνίσω! Καλή πραμάτεια το δημόσιο και τελειωμό δεν έχει!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More