Η φιλανθρωπία...ξεκουράζεται!!

Τον Αύγουστο οι φιλάνθρωποι των μη κυβερνητικών οργανώσεων κάνουν διακοπές. Η φιλανθρωπία κουράζει πολύ και οι σκληρά εργαζόμενοι εγκέφαλοι των σύγχρονων δουλεμπορικών οργανώσεων, έχοντας εισπράξει ένα εξαιρετικό ποσόν από την μεσιτεία τους σκέφτηκαν να ενισχύσουν τον τουρισμό.Διότι για μια φιλανθρωπία ζουν οι άνθρωποι.

Διακοπές λοιπόν με ήσυχη την συνείδηση και ελαφριά τη καρδία!Συσσίτια τέλος από Σεπτέμβρη και βλέπουμε, διότι αν η μίζα μειωθεί θα το ξανασκεφτούν.

Χιλιάδες οικογένειες ζουν από τα συσσίτια αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία, όπως δεν έχει σημασία ότι τα παιδιά που δουλεύουν-ενοικιάζονται από τις ΜΚΟ είναι απλήρωτα.
Η φιλανθρωπία θέλει θυσίες, όχι των φιλάνθρωπων των άλλων! ¨οχι να χαραμίσουν τον Αύγουστο τους για ένα συσσίτιο, μπορούν να αντέξουν την πείνα οι Έλληνες.

Δείτε το και σαν εκπαίδευση, πρέπει να μάθουμε να πειθαρχούμε επιτέλους! 
Και αρχίζουμε από τα βασικά, τρώμε άπαξ της ημέρας, διότι το φαγητό είναι μία απλή συνήθεια, δεν κυριαρχεί τη ζωή και τη σκέψη μας, εμείς κυριαρχούμε στα ποταπά μας ένστικτα!

Σιγά και μεθοδικά καταφέρνουμε να ζούμε τρώγοντας άπαξ της εβδομάδος, είναι σπουδαία νίκη να έχουμε τον αποκλειστικό έλεγχο του σώματος μας. 
Αντέχουμε τον Αδωνι, το Σίμο,το Γιάννη δεν θα αντέξουμε την πείνα! 
Έλεος δηλαδή, έχουμε μεγάλο στομάχι για αυτούς και μόνο, για όλες τις υπόλοιπες χρήσεις το στομάχι κλείνει!
Και που είστε, απαγορεύονται οι καβάτζες, το φαγητό είναι λίγο και υπάρχει λόγος για αυτό!Μη σκεφτείτε να φυλάξετε το φαγητό της εβδομάδος, αποβάλλεστε των συσσιτίων.

Και φτάνουμε στον Αύγουστο όπου καταφέραμε να περάσουμε τη βασική εκπαίδευση και να τρώμε άπαξ του μηνός! 
Διότι αυτό είναι και το ζητούμενο.Έρχεται βαρύς χειμώνας και πρέπει να είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι ότι μπορούμε και χωρίς φαγητό!

Τώρα θα μου πεις τι θα κάνουν οι φιλάνθρωποι που γυρνώντας από τις διακοπές τους με γεμάτες μπαταρίες και μισοάδειο πορτοφόλι θα θέλουν να φιλανθρωπίσουν!

Τι να πω πολύ τους σκέπτομαι, βλέπετε οι καρέτα-καρέτα έχουν σωθεί, οι μονάχους-μονάχους τακτοποιήθηκαν, οι Έλληνες-Έλληνες εκπαιδεύτηκαν, τι θα κάνουν τώρα;

Και εδώ έρχεται ο Άδωνις που σε συνεργασία με τους φιλάνθρωπους ανέλαβε να μας εκπαιδεύσει στην ανοχή και αντοχή του πόνου!
Να βρε που ανησυχούσατε βρέθηκε αμέσως νέα εκπαιδευτική φιλανθρωπία, με μεγαλύτερες μίζες και μικρότερη διάρκεια! 
Διότι φιλανθρωπία-φιλανθρωπία αλλά μην τσακίσουν και τα νεύρα τους!Εύκολα και γρήγορα είναι το νέο σλόγκαν!
Δεν πεινάμε, δεν πονάμε,τρέχουμε και τραγουδάμε !

3 σχόλια:

Μη ισοπεδώνεται και μηδενίζεται τα πάντα υπάρχουν και άνθρωποι προσφοράς που στις καυτές ημέρες του καλοκαιριού δεν πάνε διακοπές αλλά είναι κοντά στον συνάνθρωπο μας και στη χειμαζόμενη Ελληνική οικογένεια.Καλή Ανάσταση.

Οι άνθρωποι της προσφοράς συνεχίζουν, είναι λίγοι και άξιοι συγχαρητηρίων. Αναφέρομαι στις αδρά επιδοτούμενες ΜΚΟ που προσλαμβάνουν και εκμεταλεύονται παιδιά με δύο και τρία πτυχία με μισθό 400 και 500 ευρώ, τον οπίο καταβάλουν ανά τρίμηνο.Υπάρχουν παιδιά ακόμα απλήρωτα από τον Φλεβάρη που έληξε η τετράμηνη σύμβαση τους.Αυτές οι ΜΚΟ κάνουν φιλανθρωπία περιορισμένου χρόνου και εμπόριο ελπίδας για δουλειά στα νέα παιδιά! Τα δικά μας παιδιά...

Εφ όσον το κράτος επιτρέπει τη λειτουργία τους και αφού το κράτος και η κατοχική κυβέρνηση στέλνει στα σκλαβοπάζαρα τα παιδιά μας, εκείνο που απομένει να κάνουμε είναι να γίνουμε ελεύθεροι , πώς ; ιδού το ερώτημα.

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More