Σιγή ασυρμάτου........


«Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η μαθήτρια της Στ' τάξης, Αναστασία Σταροκόλτσεβα απεβίωσε λόγω καρδιοαναπνευστικής ανακοπής. Το σχολείο μας θα παραμείνει
κλειστό» .

Με αυτή τη λιτή ανακοίνωση, έπεσε η αυλαία της ζωής της 12χρονης μικρούλας, που είχε την ατυχία να μεγαλώνει στην Ελλάδα της κρίσης, του Αδώνιδος και του Σαμαρά.
Μια θλιβερή πραγματικότητα που ζουν εκατομμύρια Έλληνες,.Ζουν ελπίζοντας να μην χρειαστούν γιατρό ή φάρμακα.
Η άτυχη μικρούλα, χάθηκε από επιληπτική κρίση, διότι το κόστος δεν επέτρεπε να συνεχίσει την φαρμακευτική αγωγή της.
Η αδιαφορία της Ελληνικής κυβέρνησης για την ζωή, η ανανδρία και η υποτέλεια των υψηλά αμειβομένων σωτήρων, σηματοδότησε το τέλος της Αναστασίας.
Είδατε πουθενά την είδηση; Σιγή ασυρμάτου, μην ταραχτεί η... συνείδηση του Έλληνα, μην αποκαλυφθεί η βαριά εγκληματική αμέλεια του συστήματος, μην διαταραχτεί η γαλήνη των ενόχων κυβερνώντων.
Σιγή ασυρμάτου, γιατί αν ακουστεί, θα πρέπει κάποιος δικαστής με συνείδηση να παρέμβει.
Σπάνιο είδος της ημέρες μας οι αδέκαστοι δικαστές,  οι πολιτικοί με όραμα τον άνθρωπο και ακόμα πιο σπάνιο οι δημοσιογράφοι.
Τρεις ημέρες μετά τον τραγικό θάνατο της Αναστασίας και ακόμα παραμένει άταφη, η μητέρα δεν μπορεί να καλύψει τα έξοδα της τελετής.
Το 128ο δημοτικό σχολείο Αθηνών στα Σεπόλια, βυθισμένο στο πένθος, ζητά την συνδρομή μας για να αναπαυθεί η μικρούλα.
Η ντροπή, η οργή  και η θλίψη πάγωσαν την καρδιά και το νου, δεν μπορώ παρά να φωνάξω βοήθεια, για όσα έρχονται, για όσα επιτρέπουμε να συμβαίνουν, για το αβέβαιο μέλλον των παιδιών....
Υπάρχει άραγε δικαστής να τους δικάσει; Υπάρχει ποινή που να δικαιώνει τις χιλιάδες των ψυχών, που έφυγαν κυνηγημένες από τις εισπρακτικές, τους κρατικούς μηχανισμούς είσπραξης, τους αυτόκλητους σωτήρες;
Υπάρχει μόνο σιγή, που δεν είναι από τύψεις, δεν είναι από φόβο, είναι η εγκληματική σιγή της συναίνεσης, σε ότι παράλογο γίνεται γύρω μας.
Είναι η σιωπή της αδιαφορίας, της αναισθησίας και του βολέματος, η σιγή ασυρμάτου που βολεύει το σύστημα και τους δολοφόνους του.
Αυτός ο θάνατος μας βαραίνει όλους, για όσα μπορούσαμε να κάνουμε και δεν κάναμε, για την τελευταία υστερόβουλη ψήφο, για την αδιαφορία μας σε ότι συμβαίνει γύρω μας-αφού δεν συμβαίνει σε μας, δεν υπάρχει-για το μέλλον των παιδιών, που σχεδιάσαμε χωρίς αυτά.......





1 σχόλια:

.... με γοργό Pυθμό Iσλαμοποίησή της, από την είσοδο των λαθρομεταναστών αλλά και την Aθεοποίηση μεγάλου τμήματος του λευκού πληθυσμού, λόγω "προοδευτικών" δήθεν Aντιλήψεων που με την κατεύθυνση NEOTAξίτικων Kέντρων επιτίθενται σε όσους πιστεύουν ακόμα, με τελικό στόχο την καταστροφή της θρησκείας της Αγάπης, για την οποία δεν υπάρχει χώρος στην ΠNEYMATIΣTIKH Παγκοσμιοποίηση που Eπελαύνει !!
AYTO EINAI ENA AΠO TA ΘEΩPHTIKA YΠOBAΘPA TOY KAΠITAΛIΣMOY KAI TOY NAZIΣMOY !!

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More