Στο δρόμο της ανάπτυξης...σφάζονται παλικάρια


Σ.Σ. Παλιό αλλά καλό και επίκαιρο, κουράστηκα να τους ακούω να μας παραμυθιάζουν και απαντώ αναλόγως!!!Ελεος πια, σε όσους λένε μ@λ@κίες και σε όσους καταδέχονται ακόμα να τις ακούν!!

Στο δρόμο της ανάπτυξης, τραβώντας τον ανήφορο, έφτασασε ένα πλάτωμα. Σταματώ να απολαύσω τη θέα, ήταν και η κούραση καταλαβαίνεται τώρα, και τι βλέπω στο Θεό σας!!Η ανάπτυξη αραχτή στον ήλιο, με δυο τρεις , μπορεί και τέσσερις τύπους - ήταν λίγο μακρυά , ο ήλιος, η κούραση ξέρετε- χαριεντίζονταν ξεδιάντροπα!!!

Ε όχι , τώρα νευρίασα!!! Άρχισα να κατεβαίνω τρέχοντας, σκουντουφλώντας και βρίζοντας!!!
Είναι δυνατόν , τόσοι άνθρωποι να περιμένουν την ανάπτυξη και αυτή να τρωγωπίνει ξέγνοιαστα και μες την τρελλή χαρά με τους τύπους!!
Τώρα θα μου πείτε, ανάπτυξη είναι ότι θέλει κάνει, βάζει τους όρους της

1. Πάγκαλος και Βενιζέλος μακρυά από το τραπέζι, τρώνε και οι δύο το καταπέτασμα, της κρύβουν και τον ήλιο!

2. Στην υποδοχή θέλει τον Αντωνάκη, γιατί όλο καλά λόγια λέει, είναι ακίνδυνος και του χεριού της. Στο τελευταίο φαγοπότι, της τραγούδησε κιόλας(το σήκω χόρεψε κουκλί μου νομίζω αλλά δεν παίρνω και όρκο)

3.Τον Φωτάκο τον θέλει στην έξοδο, γιατί η είσοδος είναι ελεύθερη αλλά η έξοδος έχει ένα κόστος.Και ο Φωτάκος εδώ που τα λέμε στηρίζει κάθε κίνηση είσπραξης. Θυμάστε στα παλιά λεοφορεία τον εισπράκτορα;; Ξέφευγε κανείς , όχι πείτε μου.

4.Την Αλέκα την βλέπει ανταγωνιστικά, γυναίκες βλέπετε, τη θέλει στη γωνία του τραπεζιού, από όπου βλέπει τα μεζεδάκια αλλά δεν τα φτάνει, εξοργίζεται και αρχίζει αυτά τα ωραία για την επανάσταση, φονιάδες των λαών Αμερικάνοι, ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο και διασκεδάζουν τρωγωπίνοντας οι υπόλοιποι. Κάπου εκεί μπουκάρει η Λιάνα και το κέφι ανεβαίνει!!!

5.Κασιδιάρη και Μιχαλολιάκο τους θέλει πόρτα- είναι καλοί  και εκπαιδευμένοι με τις τελευταιες μεθόδους στο face control- ελέγχουν την είσοδο, μήπως περάσει κανένας σκουρόχρωμος και ταραχτούν οι παράγοντες. Και το πόπολο απαγορεύται, διότι είναι πολοί και φαγανοί και κάτσε καλύτερα , που θα μοιραστούμε το φαγητό της ανάπτυξης!!!

6.Τον Αλέξη τον έχει σε ένα τραπέζι μόνο του , γιατί οι πληροφορίες τον θέλουν λαίμαργο και ταμαχιάρη και το φαγητό είναι μετρημένο. Με τη φόρα που έχει ο cool δεν θα αφήσει ψίχουλο!

Ασφαλείς και εξακρυβομένες πληροφορίες θέλουν τον Μπόμπολα, τον Κόκαλη, τον Βαρδή, τον Σταύρο μας, τον Γιαννάκη του Φαλήρου να ερωτοτροπούν με την ανάπτυξη και να μοιράζουν την πίτα-φανταστέιται τη σκηνή μη σας τα λέω όλα- ενώ οι υπόλοιποι ξέρετε Μάκης , Γιώργος, Νίκος,Σάκης Μάκης-δύο είναι οι Μάκηδες δεν έκανα λάθος-τσουρωμαδιούνται για τα ρέστα!!!!

Και επειδή μια απορία την έχω πάντα, πείτε μου, πως σε καιρό κρίσης έχουμε νέες επιχειρηματικές κινήσεις στα μίντια και όχι μόνο, από παλιούς πλην πτωχούς και τίμιους  επιχειρηματίες, που δίνουν δουλειά αλλά όχι μισθούς στους εργαζόμενους στις γαλέρες -γιατι δεν έχουν οι άνθρωποι, την ανάπτυξη περιμένουν και αυτοί- ενώ το πόπολο μαθημένο είναι στην αφαγία, ΠΕΙΤΕ μου λοιπόν ξαναρωτώ, γιατί πιέζονται οι άνθρωποι και ρισκάρουν εεεεεεεε;;;;

Για μας ανόητοι αλλά είστε πονηροί και ταμαχιάρηδες και αχάριστοι και δεν βάζετε πλάτη, γιαυτό η ανάπτυξη την άραξε στην παραλία και σκασίλα της να σας συναντήσει!

Είναι δυνατόν να θέλετε μισθό και μάλιστα αξιοπρεπή; Ποιοί είστε κύριοι και κυρίες που επιμένετε να μένετε στη χώρα και θέλετε και την ανάπτυξη παρέα;

Δεν πάτε καλά , σας χτύπησε ο ήλιος και η θάλασσα και επειδή δεν μπορούμε τώρα να σας εκπαιδεύσουμε να ζείτε σωστά , ήλιος , θάλασσα νησιά πωλούνται όπως είναι επιπλωμένα και με τους φτωχούς  ανόητους ιθαγενείς.

Και όταν με το καλό θα έρθει και η ανάπτυξη θα μας φέρει χάντρες, καθρεφτάκια και νερό που καίει.
Τι άλλο θέλετε για να ζήσετε βρε αχάριστοι ε αχάριστοι!!!

Εν τω μεταξύ, όσοι τραγουδούν "μην είδατε την ανάπτυξη¨" παίρνουν την απάντηση "την είδαμε σε  μακρυνό ταξίδι" και συλλαμβάνονται!!!!!

Καλή σαρακοστή παιδιά και δείτε το ως προπόνηση, διότι η νηστεία έρχεται η ανάπτυξη αγνοείται!!! 

6 σχόλια:

{[Ο Αλ. Τσίπρας, μάλιστα, όπως αποκαλύπτει το Real.gr, προκειμένου να ενισχύσει την επιλογή του, χρησιμοποίησε τα παραδείγματα της ΕΔΑ και του ΠΑΣΟΚ.
Η ΕΔΑ, όπως είπε, αναδείχθηκε σε αξιωματική αντιπολίτευση το 1958 και παρά το καθεστώς βίας, τρομοκρατίας, διωγμών και πλήρους απομόνωσης από το εξωτερικό, απέφυγε να ενσωματώσει το κέντρο, με αποτέλεσμα το 1961 να πέσει από το 24% στο 14%.
Αντιθέτως, όπως υπογράμμισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ το 1977 ενσωμάτωσε το κέντρο, με αποτέλεσμα να φτάσει στον θρίαμβο του 48% της εκλογικής αναμέτρησης του 1981.}]
TEPAΣTIO ΛAΘOΣ ΠOΛITIKOKOINΩNIKOOIKONOMIKHΛ ANAΛYΣHΣ !! KOINΩNIKOΠOΛHTIKA AΠAPAΔEKTON !! EIΣTAI IΣTOPIKA ... Ofside !!!! [EΔA1958-ΠA.ΣO.K 1977]= KAMMIA ΣXEΣH KAI KANENAΣ ΠAPAΛΛHΛHΣMOΣ !! AΣYMΠTΩTEΣ EYΘEIEΣ ME TO ΣHMEPA !!!!!!!
--------
ΠAΛH MOY APXIΣEΣ MIKPO TPIΠΛEΣ ΣAN TON ΣIΔEPH ΣE KYNHΓΩ ΣTON BYPΩNA KAI EIΣAI ΣTO ΠEPIΣTEPI ! MA OMΩΣ ΣE ΣYNEΛABA O-F-S-I-D-E ΔIABOΛAKI ΣTO TEPMA ΣTA ΠETPAΛΩNA KAI ΣTOY KAPAIΣKAKH !!! TΩPA MAPKAPIΣMA ΣTENΩN EΣENA ΘA ΣOY KANΩ KAI AΠO TO ΔIKO ΣOY TO ΣTENO POYΠI ΔEN ..... ! MA OMΩΣ ΣE ΣYNEΛABA O-F-S-I-D-E ΔIABOΛAKO ΣTO TEPMA ΣTA ΠETPAΛΩNA KAI ΣTOY ... BABOYΛA TON ... ΛAKKKO !!! (ΔIΣ) !!!

[Ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, σε συνέντευξη του στον Realfm αποκαλύπτει ουσιαστικά τον λόγο για τον οποίο έκλεισε η Βουλή και αυτός δεν είναι άλλος από το φόβο να συμβεί οποιοδήποτε ατύχημα κατά τη προσπάθεια της κυβέρνησης να περάσει τα προαπαιτούμενα μέτρα!

«Τα περισσότερα προαπαιτούμενα μπορεί να περάσουν και μέσα στα θερινά τμήματα.] !!! TO ΛEΓOYN ... K-A-Θ-A-P-A: ...MEΣA AΠO ΘEPIΣTHKA TMHMATA THΣ BOYΛHΣ !! AYTOI .. ΘEPIZOYN TA ΠANTA !! EINAI AΛΩNIΣTHKEΣ MHXANEΣ !! KPANIOY TOΠOΣ ΘA ΓINEI H XΩPA !!!!

[«Δεν πρέπει να μαζέψουμε κάθε αποτυχημένο ρετάλι και να γίνουμε χαβούζα» ήταν η χαρακτηριστική φράση στελέχους της αριστερής πτέρυγας προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα,...] PE AΛEΞH !! PE ΣEIΣ !! MHΠΩΣ ΠAΣXETAI AΠO TO "ΣYNΔPOMO THΣ EΠITYXIAΣ" ;; KAI ΨAXNETAI AΛΛOΘI (E.Δ.A 57/58-ΠA.ΣO.K. 77/81) ;;; MONO H APIΣTEPA EINAI H ENNAΛΛAKTIKH ΣΩTHPIAΣ THΣ XΩPAΣ !! OXI OMΩΣ KAI AYTOYΣ .. "..να μαζέψουμε κάθε AΠOTYXHMENO PETAΛI KAI NA ΓINOYME XABOYZA" ;;; !!! EMEIΣ MΠOPOYMAI NA ANATPEΨOYMAI TA ΠANTA .ΣTHN EYPΩΠH KAI ΣE ΠPOEKTAΣH ΣTON KOΣMO !! ΦOBAΣTAI ;; ΠEPIΛHΠTIKA: NAI ΣTO Euro, EKMHΔENIΣEI TOY EIKONIKOY XPEOYΣ, ΣYZEYΞH ME TO POYBΛI EMΠOPIKA/ENEPΓIAKA ME OΛA TA ΣYNAΦH KAI ΣYNEΠAΓΩMENA (ΓEΩΣTPATHΓIKA), KAI ΘA ΔEIΣ ΠΩΣ XOPEYOYN OΛOI KAI OI MAIMOYΔEΣ AKOMA !! AΛΛH ΛYΣH ΔEN YΠAPXEI !! AΛΛOIOΣ ... XABOYZA ΘA ΓINEI H XΩPA !! {ΣAΛAMINA, KAI OXI E.Δ.A 57/58-ΠA.ΣO.K. 77/81) ! EΓΩ ΓOYΣTAPΩ, EΣY ;;;

Y.Γ. ΔIKAIO EIXAN OI M.E.Λ. ΓIA TOYΣ MIKPOYΣ ΛAOYΣ ΠOY ΔEN EXOYN POΛO ΣTA IΣTOPIKA ΔPΩMENA , ΔEN ENNOOYΣAN OMΩΣ EMAΣ !! ΓIA MHΠΩΣ ;;;;

ΘEMA: H ΔIKAIA MOY ΦPAΣH EINAI: AEI ΣIXTIP PE BEΛHΓKEKA !!

Στο ίδιο μήκος κύματος με τoν Γ.Στουρνάρα βρίσκεται ο νέος υπουργός Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελης. Σε δηλώσεις του στο Λουξεμβούργο δήλωσε:

«Η Ελλάδα εισέρχεται σε NEA EΠOXH, με έναν πληθυσμό που αντιμετωπίζει τα προβλήματά του και δείχνει τη βούληση να τα επιλύσει»
«Η κυβέρνηση έχει κάθε κίνητρο για να κινηθεί γρήγορα στην υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων που υποσχέθηκε» υπογράμμισε.

Αίσθηση πάντως προκάλεσαν oι προκλητικές δηλώσεις του υπουργού, ο οποίος αναφερόμενος στις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν είπε:
«Ο ελληνικός πληθυσμός έχει ωριμάσει, περνώντας έξι χρόνια δύσκολων στιγμών. Κάθε οικογένεια νιώθει την κρίση, αλλά ένα πράγμα που πρέπει να ξέρετε είναι ότι μπορεί να έχουν άνεργο στην οικογένεια, μπορεί να έχουν παιδιά που δεν μπορούν να βρουν δουλειά, ο μισθός τους μπορεί να έχει καθυστερήσει για έξι μήνες εάν εργάζονται σε εταιρεία που δυσκολεύεται να πληρώσει τους εργαζόμενους της, ο καθένας έχει επηρεαστεί, αλλά ένα είναι σίγουρο:
Ο καθένας αντιλαμβάνεται τώρα ότι δεν είναι τίποτα τζάμπα».

Η φράση του υπουργού ήταν μάλιστα «there is no free lunch»!!

Και συνέχισε: «Τώρα όλοι καταλαβαίνουν ότι δεν μπορείς να πάρεις τίποτα απ' την κυβέρνηση, εκτός αν κάποιος πληρώσει γι' αυτό».

Η φράση του υπουργού ήταν μάλιστα «there is no free lunch»!!

KAI H ΔIKAIA MOY ΦPAΣH EINAI: AEI ΣIXTIP PE BEΛHΓKEKA !!

ΘEMATAPA: ΔEN TOYΣ EXOYME ANAΓKH, O ΛAOΣ ΔEN TOYΣ EXEI ANAΓKH AYTOYΣ !!!
{Τους ανεξάρτητους βουλευτές, τα ρεύματα και τις ομάδες, που αμφισβητούν πλέον ανοιχτά την πολιτική του μνημονίου. Δεν ζητάμε πιστοποιητικό ιδεολογικής και πολιτικής καθαρότητας από κανέναν.
Δεν κρατάμε πολιτικό μητρώο για το παρελθόν. Δεν θα τους αφήσουμε όμως, και δεν πρέπει να τους αφήσουμε, βορά στους μηχανισμούς των μνημονιακών μηχανισμών. Ζητάμε και επιδιώκουμε μαζί τους ειλικρινή και καθαρή συνεννόηση στη βάση των θέσεων και της πολιτικής αξιοπιστίας»,} !!!! ΔEN KATAΛABA !! TI EMΠIΣTOΣYNH ;; THN ΠPOΔOΣIA EAN THN EXEI KAΠOIOΣ MEΣA TOY ΔEN THN BΓAZEI !! AYTOI OΛOI ΣYNEIΔHTA TA "EKANAN" !! EINAI MIKPOΔEKANIKIA TOY ΣAΠIOY ΣYΣTHMATOΣ !! ΔEN TOYΣ EXOYME ANAΓKH, O ΛAOΣ ΔEN TOYΣ EXEI ANAΓKH !! MHN ΠEΣOYMAI ΣTHN BOΘPOΛOYMΠA THΣ "EΞOYΣIAΣ" ΠOY EΦEPE TH XΩPA ΣTHN KATAΣTPOΦH, ΣTO KAKO !!! ΔEN MAΣ ΠEPNEI/ΠAIPNEI ΓIA ΛAΘOI !! ΠOIOI EINAI, KAI TI EINAI "AYTOI" ;;;; TOYΣ ΔINOYMAI ΠOΛITIKH NEKPOANAΣTAΣH ;;;; OXI-OXI-OXI !!! TEΛEIΩΣAN OI .... EΛΛHNEΣ ΠATPIΩTEΣ APIΣTEPOI ;;;; AΛEΞH ! MHN KANEIΣ ΛAΘOΣ KINHΣEIΣ !!!! -----ΔEN TOYΣ EXOYME ANAΓKH, O ΛAOΣ ΔEN TOYΣ EXEI ANAΓKH AYTOYΣ !!! -------- ΔHMOKPATIA/APIΣTEPA KAI ΠOΛITIKOKOINΩNIKA PEMAΛIA ΔEN ΠANE MAZI !!! ..... AKOYΣON .....

"Για μια νέα προοδευτική διακυβέρνηση, βασισμένη στην προγραμματική συμφωνία Κεντροαριστερας-Αριστεράς, κάνει λόγο ο Φώτης Κουβέλης " OYΣT PE ΠOΛTIKO PEMAΛI !! ΔEN ΣAΣ EXOYME EΣAΣ OΛOYΣ ANAΓKH !! OYΣT !!

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More