Αααα,,, ο Κούλης τα είπε τσεκουράτα!

➽Μία συνέντευξη υποδειγματική, με ερωτήσεις σκληρές και απαντήσεις που μας καθήλωσαν. Εφ' όλης της ύλης και με θάρρος και τόλμη ερωτήθηκε και απάντησε την αλήθεια.Διότι γα μια αλήθεια ζούμε.... Κούλη πρωθυπουργό να δούμε. Έχουμε και λέμε:
➽Αλήθεια πρώτη: Δεν υπάρχουν φασίστες στη ΝΔ...δάκρυσα! Το ύφος ήταν αυστηρό, ο λόγος του συμβόλαιο και αντιρρήσεις δεν θέλω γιατί θα πέσει καμιά ψιλή και θα εκτεθούμε.Φασίστες είναι αυτοί οι αναρχοάπλυτοι που παρανόμως μας κυβερνούν, οι ψεύτες και απατεώνες, που μας παραπλάνησαν και πήραν την ψήφο μας.Αλλά ξύπνησαν οι σκλάβοι Αντωνάκηηηη, και έρχονται ημέρες δόξης λαμπρές και ιδού πως:
➽Ξαναμπαίνουμε με τα μπούνια ΔΝΤ, για να μας βγάλει ο Κούλης, διότι του έμεινε καημός μεγάλος...μα οι αναρχοάπλυτοι τα κατάφεραν καλύτερα από τους άριστους; Μέγα ψέμα, δεν βγήκαμε καθαρά και ξάστερα από τα μνημόνια, βγήκαμε λίγο βρώμικοι θα ξαναμπούμε και θα ξαναβγούμε πεντακάθαροι, διότι ο αρχιάριστος ξέρει.Εκτός από τη συνταγή για ντολμαδάκια κληρονόμησε(εκτός από την Ελλάδα ολάκερη) και το μυστικό του καθαρού ξε-πλύματος!!
➽Παρέδωσαν ασφαλιστικά ταμεία με έλλειμμα, διότι υπήρχε σχέδιο μεγάλο και τρανό, αλλά που να καταλάβουν τα κουμούνια που μας κυβερνούν.Τώρα που έχουν αποθεματικά πάλι, τα δίνουμε σε ιδιώτες να αρχίσει το μεγάλο φαγοπότι και να μπει ξανά σε εφαρμογή το μεγαλόπνοο σχέδιο: Η οριστική αποσυμφόρηση των ασφαλιστικών ταμείων, όσο λιγότεροι τόσο καλύτερα, εξ άλλου και οι συντάξεις δεν είναι για μας, για τους άριστους είναι.Δεν είμαι μικρόψυχος άνθρωπος και δεν θυμίζω το σκάνδαλο της Ασπίδας, διότι στην τελική εμείς φταίμε, ας προσέχαμε!
➽Είπα σκάνδαλα και θυμήθηκα τις ερωτήσεις των έγκριτων και   έγκυρων του τύπου.Ω ναι, τον ρώτησαν για τα σκάνδαλα της οικογένειας, όχι της δικής του καλέ, του ψεύτη...όπου ψεύτης βλέπε Τσίπρας. Για τη Νοβάρτις, το ΚΕΕΛΠΝΟ, τη Φλωροκατάσταση, τις οφσορ, το Βολταιρόσπιτο, τα χρέη Κήρυκα και ΝΔούλας ξέχασαν να ρωτήσουν, τους πίεζε ο χρόνος, ο τόπος και ο καιρός.Εξ άλλου, οι ωραίοι έχουν χρέη και οι οφσορ είναι νόμιμες, διότι δημιουργήθηκαν από τρανταχτά ονόματα και έχουν και άλλοθι, αμ πως.... σας τάπωσα!!
➽Αυτοί οι Ευρωπαίοι είναι απαράδεκτοι, δεν εμπιστεύονται το Χάρβαρντ και αυτό είναι μαχαίρι στην καρδιά. Τους διεμήνυσε πως ωρίμασε αλλά αυτοί εμπιστεύονται έναν ψεύτη και μισό, δηλαδή ενάμιση και όχι τίποτα άλλο, του στερούν το όνειρο. Αλλά σιγά μη σταματήσει ο ακράτητος...τέσσερα χρόνια ζητά κάθε ημέρα εκλογές και να τώρα ήρθε μεγάλη ώρα...νικάμε αδέρφια πες-πες το καταφέραμε, θα γίνουν στην ώρα τους και θα γίνει πρωθυπουργός ο Κούλης, να γίνει το όνειρο πραγματικότητα, να σκάσει η αδελφή του η κοκκάλω, να ηρεμήσουμε και εμείς.
➽Τη συμφωνία των Πρεσπών θα την καταψηφίσει, αλλά αν περάσει θα κάνει την ανάγκη φιλοτιμία και δεν θα φέρει αντιρρήσεις, αν πάμε πριν σε εκλογές θα ξαναδιαπραγματευτεί καλύτερα διότι τώρα ωρίμασε και μπορεί. Άρα ως υπουργός ήταν ανώριμος και δεν μπορούσε, είχε και την Ντόρα που τον έπρηζε, ήταν και ο μπαμπάς ζωντανός γαμώτο έ... τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή.
➽Θα δώσει στους έχοντες διότι αυτοί μπορούν, η πλέμπα δεν γνωρίζει να χωρίσει δυο γαϊδουριών άχυρα που θέλει και παροχές.Και οι συμβασιούχοι πολλά μας τα έχουν κάνει, κοινώς μας τα έπρηξαν αλλά είναι άριστος και δεν μιλά πρόστυχα.
➽Είπε και άλλα ο πρωθυπουργός, ο Κούλης όχι ο ψεύτης, και φωτογραφίες από τη Μόρια μας έδειξε και για το Μάτι μας μίλησε, νομίζω για τη Μάνδρα ξέχασε να πει την καλή του την κουβέντα, και για τους στρατηγικούς κακοπληρωτές τα είπε έξω από τα δόντια-μα τους άχρηστους δεν βλέπουν πως το κάνει η ΝΔούλα να κάνουν το ίδιο; έλεος!!-σε ότι τον ρώτησαν απάντησε και μάλιστα τσεκουράτα, έξω από τα δόντια όχι σαν τον άλλον τον ψεύτη! Ε μα πια, ψηφίστε τον να μας τελειώσει, να γίνει πρωθυπουργός, να πηγαίνει Αμερική, Παρίσι, Βρυξέλλες, και να τα κόκκινα χαλιά, να οι χαιρετούρες, να τα νόμπελ....όνειρο ζει, μη τον ξυπνάτε!!!! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More