Να τα πούμε;;


Να τα πούμε; Τι να πούμε τι είναι το θέμα.Να πούμε για το χειμώνα, πού μπήκε για τα καλά και μαζί με το χιόνι φέρνει στην επιφάνεια τη δυστυχία των αστέγων, που ενώ θα έπρεπε να είναι στις προτεραιότητες, τους θυμόμαστε όταν ο καιρός...το επιτρέπει. Τις υπόλοιπες ώρες, ημέρες, μήνες δεν αγχώνεται κανείς μας, διότι το άγχος σκοτώνει και δεν το προτιμούμε.
Προτιμούμε να κρύβουμε το πρόβλημα κάτω από το χαλί, να κυνηγάμε την ουρά μας, να χώνουμε το κεφάλι στην άμμο, να ξορκίζουμε το κακό μακρυά από μας, αλλά αυτό το άθλιο είναι δίπλα μας.
Να πούμε για τους ανασφάλιστους, ναι-ναι υπάρχουν, που μένουν αβοήθητοι από την πολιτεία στην μεγαλύτερη τους ανάγκη.
Να πούμε για τους άνεργους, που αυξάνονται και πληθύνονται γιατί οι θεοί,έγιναν πολλοί, πάνε οι καλές εποχές τους ενός και μοναδικού αντωνάκη-θεού,διατάζουν και οι υποθεοί εκτελούν.
Για τους συνταξιούχους, τι να πούμε τί!Η ζωή τους μία διαρκής έκπληξη, θα κοπούν δεν θα κοπούν οι συντάξεις, θα κουτσουρευτεί ή θα μείνει σώα η επικουρική;
Αν δεν πρόκειται για διαβολικό σχέδιο Λοβέρδου και Σια για αποσυμφόρηση των ταμείων, πρόκειται για εγκεφαλικό Κατρούγκαλου ή μήπως για αλτσχάιμερ;
Να πούμε για τους απλήρωτους εργαζόμενους, που κατά την εκτίμηση των αρμοδίων πλησιάζουν το μύριο, που αυτόματα σημαίνει ότι το έχουν ξεπεράσει και η απορία μου είναι,οι..αρμόδιοι το ξέρουν, τι κάνουν; Ποιος νοιάζεται θα μου πείτε , οι αρχές και οι εργοδότες κυνηγούν την ανάπτυξη, με τους απλήρωτους θα ασχολούνται; Κυνηγούν εσπα και δόση-δόση τον καημό μας από το μεγάλο ευρωπαϊκό ταμείο που επενδύει στην κακομοιριά και τη μιζέρια.
Να πούμε για τον Σταθάκη, τον Τσακαλώτο, το Δραγασάκη, μέρες που είναι έχουν ετοιμασίες, πολλές και μεγάλες.
Είναι πολύ κοντά στους στόχους και πρέπει να είναι εύστοχοι, και ένας να ξεφύγει θα πέσει πρόστιμο!
Άντε λοιπόν το νου σας, περπατάτε σκυφτοί και με ελιγμούς, μη σας πετύχουν και φάνε πρόστιμο γιατί πάλι εσείς θα την πληρώσετε.
Εγώ το εφαρμόζω καιρό τώρα και τη γλίτωσα με μικρές απώλειες αλλά απέκτησα εμπειρία, το 2016 ποιος με πιάνει!!!! 
Εύχομαι το 2016 να μην ανήκετε σε καμμία από τις πιο πάνω περιπτώσεις, να σας έρθει η ανάπτυξη κατακέφαλα, να βγείτε όλοι μαζί στις αγορές του κόσμου, να σώσετε ότι δεν έσωσαν οι άλλοι και να δώσετε ότι έχετε ευχαρίστηση στη ΔΟΥ της γειτονιάς σας!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More