Της δήλωσης το κάγκελο!!!

Οι .....δηλωσίες!!!
«Τότε δεν ήμασταν έτοιμοι, ούτε εμείς, ούτε αυτοί (σ.σ. η τρόικα). Σήμερα η χώρα έχει σωθεί, δεν απειλείται με έξοδο από το ευρώ, ούτε με χρεοκοπία. Αν δεν είχαν γίνει όσα έγιναν, σήμερα θα ήμασταν Συρία» σημειώνει στο Βήμα της Κυριακής ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας, αναφορικά με την έκθεση του ΔΝΤ. 

Μία απέραντη αγαλλίαση και ένα αίσθημα-μη σας πω τρία αισθήματα- υπερηφάνειας και ευγνωμοσύνης το τρίτο μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή γιατί νιώθω και τρελή συγκίνηση, διαπέρασε το ταλαιπωρημένο μου κορμί.
Σωθήκαμε! φώναξα δυνατά και άρχισα να τρέχω στους δρόμους διαλαλώντας την εθνική σωτηρία!
Η χώρα σώθηκε, στο ευρώ παραμένουμε, τη χρεοκοπία την πυροβολήσαμε, την ανάπτυξη την περιμένουμε να σκάσει μύτη στη γωνία τι άλλο θέλουμε πια από την ζωή μας;

Αν δεν είχαμε 1.500.000 ανέργους, αν δεν περίμεναν στην ουρά απόλυσης 200.000 δημόσιοι υπάλληλοι, αν δεν λυποθυμούσαν τα παιδιά από πείνα, αν δεν είχαμε συσσίτια, αν τα παιδιά δεν έπαιρναν το δρόμο της ξενιτιάς, αν λειτουργούσαν σωστά τα νοσοκομεία, αν πληρώνονταν οι εναπομείναντες εργαζόμενοι, ξέρετε τι  θα γινόταν στην χώρα;

 Συρία βρέ θα γινόμασταν, θα βγαίναμε στούς δρόμους και με την άδεια του Στουρνάρνα θα πολεμούσαμε τον εχθρό.

Τώρα που είπα "εχθρός" αναρωτιέμαι ποιος είναι τελικά ο άθλιος αιμοδιψής και αιμοβόρος εχθρός τούτης της άμοιρης πατρίδας;
Καλά μη μου απαντάτε να δω τι θα καταλάβετε, θα βγάλω άκρη, γιατί όπως και να το δεις  εχθρός υπάρχει, αρκεί να τον ξεχωρίσεις.

Αναρωτιέμαι ακόμα πόσο τυχεροί πρέπει να νιώθουμε που μας έσωσαν, το ότι δεν το έχετε καταλάβει ακόμα, μη σας τρομάζει, θα το νιώσετε τις επόμενες ημέρες και θα βγείτε μαζί μου στους δρόμους να διαδηλώσετε τη χαρά σας.
Προσέξτε μόνο μην μαζευτήτε πάνω από 200 νοματαίοι γιατί θα έχετε πρόβλημα και δεν είναι σωστό να είστε και σωσμένοι και παράνομοι!

Και ενώ ο Στουρνάρας μας πληροφορεί ότι σωθήκαμε, ο Σαμαράς δηλώνει στο Ελσίνκι «Στην Ελλάδα δεν υπάρχει ιδεολογική κρίση αλλά κρίση ανεργίας» μη μας πούνε φασίστες οι Φινλανδοί δεν κάνει για να τους καλοπιάσει δε, τους τάισε τάρανδο! Ένας φίλος ισχυρίζεται πως ανταπόδωσε το φασιανό μη μας πούνε και φασίστες και φτωχούς!

Ο Βενιζέλος τώρα θέλει οπωσδήποτε οι Έλληνες να θυμηθούν και να μάθουν τι σημαίνει ΠΑΣΟΚ, γιατί παραγνωριστήκαμε οι σωσμένοι και δεν θα τα πάμε καλά!

Ο Τσίπρας  μας δηλώνει ότι ο Σαμαράς φοβάται το διάλογο αλλά δεν λέει κουβέντα για τη διάσωση του Έθνους, όχι της εφημερίδας, του Ελληνικού έθνους. Μάλλον του κρύβουν λόγια οι Στουρναροσαμαροκουβελοβενιζέλοι και δεν τον παίζουν!

Ο Καμένος θέλει να μας διαγράψει τα μισά στεγαστικά μας δάνεια, νάναι καλά ο άνθρωπος αλλά για να το κάνει πρέπει να τον ψηφίσουμε, όχι να ρίχνουμε όλοι μονοκούκι Μαυρογιαλούρο, δεν κάνει!

Τώρα που σωθήκαμε και δεν γίναμε Συρία θέλω να σας ενημερώσω για τις προθέσεις του Σόιμπλε να παραμείνει στο υπουργείο οικονομικών-χαζός είναι να φύγει εδώ που τα λέμε- το ΔΝΤ  κατάλαβε ότι έχασε την ώρα του με το να ασχολείται μαζί μας-δεν μας λέει πόσα κέρδισε όμως- η τροικανοί εξωτερικού καλά είναι- αυτοί πληρώνονται δεν δουλεύουν ως Έλληνες αμισθί, η Μέρκελ πήρε καινούργιο σακάκι χρώματος λαχανί, διότι της πάει και ο δικός μας ο Νίκος Δήμου σκέφτηκε να δηλώσει την απέχθεια του στους Έλληνες και την Ελλάδα λέγοντας πως όλοι εμείς, με φωτεινή εξαίρεση τον ίδιο φυσικά, είμαστε:

«Μια χαβούζα με βοθρολύματα, που ζέχνει εκατοντάδες χιλιόμετρα γύρω και μολύνει όλη την Ευρώπη. Κι έχουμε το θράσος να τα βάζουμε με την τρόικα, τη Μέρκελ, τον Ράιχενμπαχ (τους νεοναζί του Στάθη), όταν επί χρόνια δεν κάνουμε τίποτε άλλο από το να κλέβουμε ο ένας τον άλλο κι όλοι μαζί το κράτος (δηλαδή, πάλι εμάς). Αναρωτιέμαι: εκείνοι που βρίζουν το μνημόνιο (και είναι η πλειονότητα) συνειδητοποιούν, άραγε, τη δική μας συμβολή που του άνοιξε την πόρτα; Αν δεν κλέβαμε, δεν εξαπατούσαμε και πληρώναμε τους φόρους μας, θα χρειαζότανε;»

Εσάς αγαπητέ κύριε δεν θα σας σώσουμε, θα σας αφήσουμε ήσυχο στις δάφνες σας, να αναρωτιέστε  ποιος άνοιξε την πόρτα σε ποιόν, ποιος έκλεψε ποιόν, πότε θα  ξυπνήσουν οι σκλάβοι Αντωνάαακη, εγώ πότε θα γίνω μάνα, καλέ η Αλέκα τι κάνει;


1 σχόλια:

Αυτός ο κ. Δήμου, σε ποιόν πλανήτη ζεί; Ελπίζω σε λίγο με τον νέο
φόρο επί των ακινήτων να τού'λθει κόλπος, αλλά και πάλι, ο άνθρωπος
που αντί γιά εγκέφαλο έχει στόκο, δεν αλλάζει οπτική γωνία.

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More