Κρυφτούλι

➤Χιονισμένη πόλη σήμερα, ίσως και αύριο. Η χαρά του παιδιού της πόλης, του μικρού, αθώου παιδιού γιατί τα μεγάλα παιδιά έχουν αρχίσει το κρυφτό.Κρυφτούλι για τα σκάνδαλα. κρυφτούλι στα εθνικά θέματα, στα θέματα παιδείας, οικονομίας, κοινωνίας.
Και πάντα υπάρχουμε και εμείς που περιμένουμε να σοβαρευτούν, να αλλάξουν βαθμίδα και από το νηπιαγωγείο να πάνε έστω  δημοτικό.
Υπάρχουν και οι άριστοι, που παίζουν όλα τα θέματα στα δάχτυλα και αγωνίζονται να μας διδάξουν την ιστορία τους, να μεταδώσουν την γνώση που αγόρασαν στο Χάρβαρντ-με προφορά παρακαλώ-να μας πείσουν για το δίκιο τους.
➤Τα παιδιά του κουκουε παίζουν μόνα τους, δεν είναι ακόμα έτοιμα να αναμετρηθούν με τον άθλιο καπιταλισμό, είναι στην Ευρώπη αλλά και δεν είναι, είναι σκάνδαλο η νοβάρτις αλλά και δεν είναι, ένας είναι ο εχθρός ο ιμπεριαλισμός αλλά στην Ελλάδα είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ-δυο σε ένα-να ζει κανείς ή να μη ζει, πάμε για επανάσταση; Άσε σήμερα χιονίζει και αύριο μέρα είναι ή μήπως όχι.
➤Το ΚΙΝΑΛ σταθερό και ακλόνητο στην άποψη του, μία έχει για όλα τα θέματα, είχε και το θέμα της αυτοκάθαρσης αλλά μετά άλλαξε ΑΦΜ και αυτοκαθαρίστηκε ο λεκές και από κει πάνε και οι άλλοι(λεκέδες;), ποιος χρωστάει; είσαι καλά;Ξέχασα την άποψη αλλά ποιος ρωτάει!!!
➤Και η ΝΔ σταθερή και αμετακίνητη, με ένα στόμα δυο τρεις φωνές λίγο βραχνές ακροδεξιές, αλλά ποιος νοιάζεται; Εκλογές τώρα να βγούμε αυτοδύναμοι να κλείσουμε τα στόματα, τα σκάνδαλα,να ανοίξουμε τις μίζες, να δεις δουλειές με φούντες!Νόμος είναι το δίκιο του εργοδότη και δεν θέλω ουυυ
➤Το ποτάμι γυρίζει πίσω; Ιδού η απορία, θα μας αναλύσει το θέμα σοβαρά και με επιχείρημα, βολευτής σοβαρός, επικοινωνιακός, ταλαντούχος(χικ).
➤Γουστάρω Παπαχριστόπουλο γιατί δεν μασάει, βαριέμαι Πάνο γιατί δεν κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα, να δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος της νουδούλας,πατάει σε δυο βάρκες, προσπαθεί να χωρέσει δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη... το έχει ρίξει στο κρυφούλι, αλλά ξεχνάει πως υπάρχει και το "φτου ξελευτερία"και είναι καλύτερα να το λες εσύ παρά να στο πετάει ο άλλος στη μούρη.
➤Και υπάρχει και η ένωση δικαστών και εισαγγελέων παρακαλώ, που εγκαλεί κατά το δοκούν και περιμένει να ανέβει ο Κούλης να δούνε άσπρη, ανεξάρτητη δικαιοσύνη. Χιόνισε σήμερα παιδιά,ίσως είναι η μεγάλη ημέρα, άσπρη, αμόλυντη, ξεκάθαρη, όπως οι θέσεις σας, τρέξτε όμως γιατί τα χιόνια λιώνουν και η πόλη θα σταματήσει να παίζει.Και τότε θα αρχίσει να ρωτάει και δεν κάνει....
Αποφασίζομεν και διατάσσομεν: απαγορεύονται οι ερωτήσεις που αφορούν τους νόμους, τις νομικές διαδικασίες, τις αποφάσεις, ότι δεν ας αφορά τέλος πάντων, ποιοι νομίζετε πως είστε;Η απαγόρευση ισχύει για όλους πλην νδ....
➤Μια ερώτηση γιατί θα σκάσω (δηλώνω ΝΔ άρα δικαιούμαι)...είναι αλήθεια ότι βρέθηκε λογαριασμός πρώην υπουργού, γιαυτό πέφτει σιωπητήριο; Ε; ε; Δεν θα το μαρτυρήσω πες, νδ είμαι καλέ!!! Αιιι χάσου δεν σε παίζω και θα φωνάξω φτου ξελευτερία να μάθεις!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More