Οι εμποροι των εθν(ικιστ)ών

Κουλοκατάσταση, να θέλεις και να μην σου βγαίνει, να φωνάζεις και να μην σε ακούνε, να αγαπάς και να μην αγαπιέσαι.Κρίμα, έλεος, αλί και τρις αλί...Κάτι δεν πάει καλά, αλλά τι διάολε;
Φταίμε εμείς; φταίνε κι αυτοί; φταίει και ο Χατζηπετρής; Το σίγουρο είναι πως δεν φταίει το κουζουλό, αχ μάθια μου ήθελα να κάτεχα ήντα ντουχιουντίζεις που έλεγε και ο παππούς μου!
Τέλος πάντων μια ανασκόπηση καλό θα μας κάνει, μπας και καταλάβουμε τι ντουχιουντίζουν οι σοφοί, τι θέλουν να μας πούνε.
➤Η ΝουΔουΚούλα ήθελε σύνθετη ονομασία αλλά τώρα δεν θέλει γιατί έτσι θέλει και μπορεί.Είπε και ελάλησε ο Αντωνάκης και μετά λάλησε ο Δον Κούλης, γιατί καλύτεροι είναι οι άλλοι; όχι πες!
➤Μεγαλειώδη συγκέντρωση μακεδονομάχων, μαυροχρυσαυγιτών και λοιπών αγωνιστών είδε ο Άρης και μετά θύμωσε, γιατί τσάμπα βράχνιασε να φωνάζει τόσες ημέρες, οι καναπεδάτοι δεν κουνήθηκαν για ιερό σκοπό, ντροπή και αίσχος.Άσε που έπιασε βροχή έπεσε μπόρα και παγωνιά, αχ Θεέ μου και εσύ σύριζα; Προδοσία τόσοι παπάδες στην πρώτη γραμμή, ο οβολός μας προς την εκκλησία διατέθηκε για καλό σκοπό είναι αλήθεια, να δουλέψουν και τα πούλμαν χειμωνιάτικα.Υπάρχει βέβαια και η άλλη άποψη, ο Θεός είναι μαζί τους ρίχνει βροχή να διαλύσει τα δακρυγόνα,,,,διαλιέξτε και σημαίες πουλάμε, 5 η μεγάλη 3 η μικρή, για περάστε... για την Μακεδονίας μας ρε γαμώτο.
➤Είπα γαμώτο και θυμήθηκα τον λαμπρό υπερασπιστή που μας έδειξε τα αχαμνά του, σε μας τα έδειξε; στους νεοναζί; στους παπάδες; θα σας γελάσω.Πάντως επιδεικνύουν τον ανάλογο σεβασμό στον ιερό σκοπό τους και πρέπει να το τονίσουμε.Υπάρχει και η άποψη ότι γράφουν στα π@π@ρι@ τους την αστυνομία, αλλά κύκλοι ανέφεραν πως είναι κομμάτι μικρά άσε που δεν πιάνει μελάνι!
➤Η Φώφη διέγραψε τον Θεοχαρόπουλο για να σκάσει ο Ανδρέας που προπέτης πάντα πήγε να της πάρει τη δόξα.Δεν παίζουμε με τη Φωφώκα παιδιά όλα κι όλα.Είναι ηγέτης με πυγμή όχι παίξε γέλασε και με σταθερή άποψη. Ποιος θυμάται τι έλεγε το κόμμα της για το εθνικό μας θέμα;Ποιο κόμμα θα μου πείτε τώρα και σωστά, αυτό με το παλιό ΑΦΜ και τα πολλά τα χρέη θα σας απαντήσω, όχι το άλλο το κιναλ, αυτό είναι μικρό ακόμα δεν ξέρει τίποτα!
➤Έχουμε εξελίξεις με την Νοβάρτις και το ΚΕΕΛΠΝΟ, αλλά αυτές δεν αφορούν εθνικό θέμα, οπότε μην ασχολείστε και χαλάτε το Σ/Κ των μακεδονομάχων.Ο Άδωνις το έχει υπό έλεγχο, θα καταργήσει τους εισαγγελείς, τους δικαστές, τους γραμματείς και φαρισαίους,την συμφωνία, την παιδεία, την δημόσια υγεία...τι να τα κάνουμε άλλωστε όλα αυτά αφού θα έχουμε χάσει τη Μακεδονία μας!
➤Δεν έχει καμία σημασία που ο ΟΗΕ από το 1977 έχει αναγνωρίσει την μακεδονική γλώσσα, σημασία έχει πως η αγωνίστρια μακεδονομάχος Μαρέβα, πουλά τα ρουχαλάκια της για βιοπορισμό στη Macedonia που ομιλούν την μακεδονικήν για να μην μπερδεύεται.Και ποιος είναι αυτός ο αναρχοάπλυτος που θα την πει Βόρεια Μακεδονία και θα χαλάσει το ντιλ;Ε; όχι πες!
➤Ουδεμία σημασία έχει που ο Βουκεφάλας μετά του Αλεξάνδρου επέστρεψαν στα πάτρια εδάφη και η σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας θα πάψει να κυματίζει στα Σκόπια, σημασία έχει ότι το Βόρεια Μακεδονία δεν θα περάσει για να την λένε όλοι Μακεδονία να σκάσει ο Τσίπρας και οι εθνομηδενιστές.
➤Σημασία δεν έχει τι λέω εγώ αλλά τι κάνουν οι φασίστες εντός και εκτός συνόρων, εντός και εκτός ΝΔ, τι θέλουν τα εθνίκια στην δημοκρατία μας, τι επιδιώκουν και πως θα το πετύχουν. 
Ευκολάκι, πουλώντας σημαίες στο σύνταγμα-5 ευρώ η μεγάλη 3 η μικρή...για περάστεεε, διαλιέεεχτε-επιδεικνύοντας τα όργανα τους και χτυπώντας δεξιά, στοχεύουν στην καρδιά τη Δημοκρατία.Παλιά τακτική, να σας θυμίσω... Μεταξάς, Χίτες, ταγματασφαλίτες, ΕΡΕ, Γκοτζαμάνηδες, χούντα. Θυμηθήκατε;Βοήθεια μας!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More