Μα τι ζητάω;

@Τι ζητάνε οι καναλάρχες εκτός από την Άρτα και τα Γιάννενα, άντε και το κλειδί του Παραδείσου; Τίποτα σπουδαίο, μην φανταστείτε ότι είναι παράλογοι και απαιτητικοί.
Μικρές διευκολύνσεις ζητούν οι έρμοι,για να μπορέσουν να επιβιώσουν στις άγριες ημέρες της κρίσης.Είναι αλήθεια πως έχουν πιεστεί πάρα πολύ, τους συμπονώ και τους σκέπτομαι πρωί-μεσημέρι-βράδυ,με το ίδιο άγχος ζούμε, την ίδια κρίση έχουμε!
Εγώ έχω κρίση και οι κύριοι των media κροίσοι..
Τα αιτήματα τους είναι δίκαια και στα πλαίσια της ισότητας, διότι οι άνθρωποι είναι σοσιαληστές από κούνια.
Παραθέτω χωρίς σχόλια τα δίκαια αιτήματα των εντίμων, δικαίων, νομίμων και ηθικών, ακούραστων εργοδοτών της ενημέρωσης:
  1. να αποσυρθεί η ΕΡΤ από τις διαφημίσεις
  2. να χρεώνονται οι δορυφορικές πλατφόρμες 3 ευρώ ανά συνδρομητή, γύρω στα 36 εκατομμύρια το χρόνο δηλαδή, τα οποία να αποδίδονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς
  3. να καταργηθεί η εισφορά για τον κινηματογράφο
  4. να μειωθεί ο κατώτατος αριθμός των εργαζομένων
  5. να αρθεί κάθε περιορισμός σε σχέση με την προέλευση κεφαλαίων
  6. να μηδενιστεί ο φόρος διαφήμισης
Τα τρία τελευταία  τα προσυπογράφω και ζητώ μετ'επιτάσεως από  τον υπουργό κο Παππά να συμμορφωθεί "προς τας υποδείξεις". Μα τι ζητάνε; Τα αυτονόητα!
Έλεος δηλαδή σε αυτή τη χώρα,να μην μπορεί ένας χριστιανός να ορίζει πόσοι και ποιοι θα εργαστούν στο μαγαζί του, πόσα θα παίρνουν( αν και όταν τα παίρνουν), τι θα λένε για να τα πάρουν.Μαγαζί τους είναι ότι θέλουν κάνουν, σας το είχε πει και ο κοντός στη Βουλή αλλά δεν δώσατε σημασία κύριε υπουργέ μου.Φταίει ο άνθρωπος που δεν ακούτε;
@Το Πασοκ είναι εφτάψυχο, δεν το σκιάζει φοβέρα καμιά, προχωρά στην επανίδρυση της κέντρο-αριστεράς ακάθεκτο,για να σκάσουν οι εχθροί του και με νέο ΑΦΜ μαθαίνω. Το παλιό χρεωμένο χάρισμα μας ή θα πληρώσουν οι του νέου φορέα;Μα τι ζητάνε;
Βρέθηκαν κάποιες χιλιάδες συνταξιούχοι του έδωσαν μια σπρωξιά να πάει παρακάτω, να ησυχάσουμε και εμείς.Συμπονώ και τη Φώφη μας επίσης, που κανείς δεν καταλαβαίνει το ζόρι της.Και το Σταύρο μας, που μόνος ενάντια στα θηρία παλεύει για την Ελλάδα,αλλά οι Έλληνες δεν καταλαβαίνουν και να δω τι θα κάνουν τώρα, χωρίς Σταύρο στο προσκήνιο.Τι σας ζήτησε βρε; Αχάριστοι!
Αυτό που οι σοφοί συνταξιούχοι είναι μέσα σε κάθε εκλογική αναμέτρηση με ξεπερνάει.Όχι που θα αφήσουν τους άπειρους νέους να κάνουν του κεφαλιού τους.Άσε που το βαθύ πασοκ είναι δικό τους και δικό τους!!!
@Έχει θράσος ο Τσίπρας φωνάζει σύσσωμη η αντιπολίτευση.Μαζί τους, χαλάει την πιάτσα ο Άλεξ! Που ακούστηκε να μοιράζει το πλεόνασμα; Συνήθως αυτό μοιράζεται σε όσους παλεύουν να κρατήσουν όρθια την οικονομία και να την στείλουν στον παράδεισο. Σε όλους τους οφσορούχους που είναι νόμιμοι και ηθικοί και με πόνο ψυχής και κόπο τεράστιο, φυλάσσουν ως κόρην οφθαλμού τα ευρώ της κρίσης και των κροίσων. Άντε γιατί παραγνωριστήκαμε νομίζω.
@Τι άτυχος αυτός ο Κούλης! Γύρισε ο Κουφοντίνας νωρίτερα στη φυλακή! Χάθηκε ο κόσμος να πάει στην ευχή του Χριστού, να κάνει μια  μεγαλοπρεπή απόδραση για να έχει και ένα αφήγημα η Νουδούλα;
Άμα είσαι γκαντέμης, είσαι, τι να κάνουμε.Τέλος πάντων ραντεβού στην επόμενη έξοδο και επειδή μάλλον ο εγκλεισμός του στέρησε την επαναστατικότητα-μην πω την εξυπνάδα και μπω μαύρη λίστα-οργανώστε μία απόδραση(τόσες γνωριμίες έχετε μην πάνε χαμένες), γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι όνομα θα βγάλει η λίστα.Να έχετε κάτι για θόρυβο.Εγώ για σας το λέω, να σας βοηθήσω θέλω, μήπως και μέσα στην ζάλη του παράδεισου δεν το σκεφτήκατε!!!
@Ααα μην το ξεχάσω, μία ερώτηση όχι ρητορική, περιμένω απάντηση.
Θα το πάρεις το κορίτσι  Αλέξη ή θα μπουκάρει η Μισέλ να σε τσουρομαδήσει. 
Άκου αστεφάνωτη η πρώτη κυρία!Για αυτό βρε δεν έρχονται οι επενδυτές στην Ελλάδα, ξέφραγο αμπέλι την καταντήσατε.Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια βρε, τι σας ζητάμε;
Εγώ  ζητώ και μία οφσόρ να έχω να πορεύομαι νόμιμα και ηθικά, διότι το δικαίωμα στην εργασία το έχασα από το 13, κληρονομιά δεν περιμένω, μπάρμπα στην Κορώνη δεν έχω,δύσκολα τα πράγματα.
Η απάντηση μέχρι την Παρασκευή παρακαλώ πολύ, αλλιώς στέλνω τη Μισελ και η ευθύνη δική σου φίλτατε Αλέξη....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More