Η ώρα του παιδιού!

Η ώρα του παιδιού σήμερα στη Βουλή.Ο ερωτών πήρε το όπλο του και με βήμα βαρύ και μόρτικο μπήκε στην αίθουσα, αποφασισμένος να καθαρίσει ως άλλος Ράμπο και να πατάξει την ανομία των αριστερών.Την δεξιά ανομία θα την τακτοποιήσει αργότερα...κάθε τι στην ώρα του και ο κολιός τον Αύγουστο. Έχουμε Αύγουστο; Όχι... περιμένετε λοιπόν!!
Κι μιας και περί ανομίας ο λόγος, να σας ενημερώσω ότι μία μεγάλη πολιτική οικογένεια θα αναμορφώσει τα Εξάρχεια αγοράζοντας ακίνητα.Και μόνο η παρουσία της στο άντρο της ακολασίας αρκεί για να επανέλθουν τα ¨πράματα" στην κανονική τους σειρά.
Επίσης  κ. Αυγενάκης σε συνέντευξη του για το δημοσίευμα της εφημερίδας Ντοκουμέντο, είπε ότι επρόκειτο για μια τηλεφωνική συνομιλία ολίγων δευτερολέπτων με έναν άνθρωπο για μια ιδιωτική υπόθεση και έθεσε το μέγα και βαθυστόχαστο ερώτημα «είναι δυνατόν να έπαιρνα δώρο ένα πουκάμισο κάνοντας ένα τόσο μεγάλο σκάνδαλο όπως γράφει ο κ. Βαξεβάνης;»
Έλα μου ντε; Μα και εσύ κύριε Βαξεβάνη μας τόσο φτηνό τον έχεις τον άνθρωπο; Κοτζάμ γραμματέας κόμματος (και ποιου κόμματος;) με ένα πουκάμισο θα την έβγαζε ο άνθρωπος;Για τέτοιο σκάνδαλο θες μια ντουζίνα τουλάχιστον!

Αυτά είπε ο γραμματέας...ο πρόεδρος δεν είπε τίποτα αν και ερωτήθηκε δις. Εγώ δεν τον παρεξηγώ, ο άνθρωπος πήγε να ρωτήσει, όχι να απαντήσει.Μην τρελαθούμε τελείως!!!
"Πράματι η πραματικότητα" του Κυριάκου απέχει από την δική μας πραγματικότητα, όπως και να το κάνουμε.
Και πράματι απάντηση δεν πήραμε, μάθαμε όμως πως πρέπει να κοιμόμαστε ελαφριά ή και καθόλου για να αποτρέψουμε τους κλέφτες που έχουν πλημμυρίσει τις γειτονιές.
Μάθαμε επίσης πως όταν γίνει πρωθυπουργός ο Κούλης θα μπορέσουμε να κοιμηθούμε σαν άνθρωποι. 
Θα τα πατάξει όλα και  όλους, αλλά θα κρατήσει τον γραμματέα του,γιατί πρωθυπουργός θα είναι ότι θέλει θα κάνει.
Και έτσι για το γινάτι, θα κάνει και νέα συμφωνία με τους Ευρωπαίους για να επανέλθουμε στην κανονική μας τροχιά της ανάπτυξης.
Πράματι έχει όραμα το αρχηγόπουλο, που ειρήσθω εν παρόδω μίλησε και για τζάκια, παλιά και νέα παρακαλώ που του κάθονται στο λαιμό, γιατί ο ίδιος είναι άνευ τζακιού και άμα πια καλύτεροι είναι οι άλλοι από εκείνον; 
Ο Κούλης είναι αυτοδημιούργητος, πτυχιούχος Χάρβαρντ και αν και είχε δύσκολα παιδικά χρόνια, με πολλά και βαθιά παιδικά τραύματα ως πολιτικός κρατούμενος, μια χαρά τα κατάφερε ο πρόεδρος.
Γιατί γελάτε κύριοι και κυρίες; Το αυτονόητο σας λέω και μάλιστα χωρίς εξωγήινη παρέμβαση.Δική μου άποψη είναι, κατά δική μου και ορκίζομαι δεν έχω πάει Υμηττό κάτι μήνες τώρα.Μια βόλτα στη σπηλιά του Νταβέλη έκανα αλλά δεν συνάντησα κανέναν.
Όπως και νάχει,αυτό που επιβεβαίωσα σήμερα είναι πως οι ερωτήσεις που γίνονται στη Βουλή χαρίζουν -εκτός από συμπεράσματα, προβληματισμό και έντονη νευρικότητα-χαρίζουν λέγω άφθονο γέλιο στον ταλαιπωρημένο και προδομένο λαό, που εύχομαι και ελπίζω την ώρα της κάλπης να γελάσει τελευταίος και να γελάσει καλά, όχι πικρά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More