Το νου σας ρεμάλια!!!

Πάει και αυτή η εβδομάδα, τη φάγαμε..Σαν αρρώστια περνάνε οι εβδομάδες, βαριά και βασανιστικά.
Πρέπει εδώ να σημειώσω πως ο κούλης μας, κάνει ότι μπορεί για να μας χαρίσει χαμόγελα, αλλά είμαστε βαριά περίπτωση, δεν γελάμε πια με τον κάθε πικραμένο .Δεν γελάμε ούτε με τη Φώφη που συγχαίρει τον Βαγγέλη, που συγχαίρει τον Καμίνη, που θέλει να γίνει ο Ζακ Σιράκ της Ελλάδας.
Δεν γελάμε με το Λεβέντη που παραιτείται, αλλά όχι ακόμα μη βιάζεστε, από Δευτέρα πρώτα ο Θεός, ούτε με τον Άδωνι, που κατάλαβε το νεανικό του λάθος και επέστρεψε στην αγκαλιά της εκκλησίας, ξανάγινε Σπυρίδων και υπερασπίζετε με το γνωστό του πάθος τα θεία.Τα θεία όχι τη θεία μην παρεξηγηθούμε και πέσουμε στο στόμα του, ουαί και αλίμονο!
Γελάμε όμως με όλους όσους πιστεύουν πως μας κορόιδεψαν πάλι, πως πέταξαν έξυπνη ατάκα για τα αυτιά μας και μόνο.
Βλέπετε χρειάζεται πτυχίο Χάρβαρντ για να αντιληφθεί κανείς την πραγματικότητα και πεταπτυχιακό για να την κάνει τεύχη και να την μοιράσει στους αδαείς.
Εμείς είμαστε αυτοί(οι αδαείς ντε) που έτσι για την πλάκα μας ψηφίσαμε Λεβέντη, για την συνέχιση του ονόματος Φώφη, Κούλη, Γιωργάκη...τον Άδωνι ειλικρινά δε ξέρω γιατί τον ψηφίσαμε(τε), αλλά ας μην το κάνουμε θέμα!
Τα νέα τα ακούσατε, χαμός στα μίντια για τη ταυτότητα φύλου! Σίγουρα όμως δεν ξέρετε τι περιείχε αυτό το νομοσχέδιο, γιατί κανένας κοινοβουλευτικός συντάκτης δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει... και γιατί να το κάνει άλλωστε; Τέλος πάντων είναι κάτι παιδιά που δεν γίνονται άντρες, κάποια κορίτσια που δεν γίνονται γυναίκες, δεν τα πυροβολούμε, δεν τα χλευάζουμε, είναι τα παιδιά μας και είμαστε δίπλα τους, όχι μπροστά, ούτε κρυμμένοι πίσω τους, δίπλα τους.
Από όλα αυτά που ειπώθηκαν εντός και εκτός Βουλής μας έμεινε ο εξωγήινος Κούλης,  η απουσία της εκλεγμένης Φώφης,η ανύπαρκτη πολιτική θέση του ΚΚΕ και οι πύρινοι λόγοι του Λεβέντη Άδωνι!!!
Γενικά κάθε φορά κάτι μας μένει,να μας θυμίζει πως και ποιους ψηφίζουμε, αλλά... τα μυαλά στα κάγκελα!!!
Εν κατακλείδι τα τεκταινόμενα είναι για γέλια αλλά δεν γελάμε πια, ίσως γιατί τα ερωτήματα είναι πιεστικά και επίμονα.
Αναρωτιέμαι ποιοι βιώνουν άσχημα την κρίση και τις συνέπειες της.. Οι συνταξιούχοι που δεν έχουν φάρμακα, οι νέοι που δεν κάνουν όνειρα ή οι άνεργοι πενηντάρηδες που δεν έχουν προοπτική για νέα ξεκινήματα.Οι μικρομεσαίοι που έβαλαν λουκέτο, οι οφειλέτες που περιμένουν με αγωνία τον πλειστηριασμό,ή οι απλήρωτοι δούλοι των αφεντάδων, εν δυνάμει άνεργοι;
Το σίγουρο είναι είναι πως τα αφεντικά, οι πολιτικοί, οι κομματάρχες και λοιποί  ευυπόληπτοι πολίτες είναι στο απυρόβλητο, δεν έχασαν ούτε θα χάσουν τα μύρια που τους αναλογούν, αντίθετα η κρίση τους έκανε κροίσους. Δημιούργησαν την κρίση, την εκμεταλλεύτηκαν και εμείς την πληρώνουμε.
Αλλά επειδή ο Θεός είναι μεγάλος,σοφός και ετοιμοπόλεμος έστειλε μια στρατιά τελειόφοιτων Χάρβαρντ  με αρχηγό τον Κούλη παρακαλώ, για να μας σώσει..προσοχή όμως τέρμα τα αστεία και οι οικειότητες.
Τέρμα τα μικρά ονόματα, βαφτιστικά και υποκοριστικά.
Τέρμα οι κριτικές και οι διαφωνίες...
Άλλη φορά θα τον αποκαλούμε "Κύριε Πρόεδρε" αλλιώς παίρνει το πτυχίο του και ...μην το είδατε.
Ουρά κάνουν της γης οι κολασμένοι  για να σωθούν, το μόνο που δεν έχουν και περιμένουν με αγωνία είναι ένας.. κύριος πρόεδρος.Γι αυτό το νου σας ρεμάλια μη μας φύγει το χάρβαρντ!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More