Εν ολίγοις!

@Η δικαιοσύνη δρα ανεξάρτητη και εφαρμόζει τους νόμους.Μέσα ο άνεργος γιατί δεν πλήρωσε τα διόδια, έξω ο Ψυχάρης που δεν πλήρωσε τα μαλλιοκέφαλα του και χρωστά γενικώς!Έξω και ο Μπόμπολας που επίσης χρωστά γενικώς.
Τελικά αν χρωστάς ειδικώς είσαι μέσα, αν χρωστάς γενικώς είσαι έξω...το ξεμπέρδεψα και ησύχασα. Συμπέρασμα χρωστάτε γενικώς και την γλιτώνετε!
@Ιερή αγανάκτηση για τον νόμο που αφορά στην ταυτότητα φύλου.Φάουλ να παρεμβαίνει η εκκλησία στα της πολιτείας, ειδικά όταν αρνείται το αντίθετο.Στο περιβόλι του Θεού είναι όλοι ευπρόσδεκτοι ή μήπως όχι; 
Εξ άλλου είναι Ευρωπαϊκή μας υποχρέωση αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί, επιλέξαμε Ευρώπη μην ξεχνιόμαστε...τα παράπονα σας στην κομισιόν.
@Από την Ιαπωνία με αγάπη.159 ώρες υπερωρίας σε ένα μήνα και κατέληξε.Μην το πάρουν είδηση οι δικοί μας εργοδότες γιατί καήκαμε...ή μήπως μας πηγαίνουν "καρόσι" στα χρόνια της κρίσης και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι!
Διότι είμαστε επίμονος λαός..το είπε και ο Λοβέρδος"δεν πεθαίνουν κιόλας οι άνθρωποι".
@Σε απεργία πείνας βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης (05/10/2017) το μέλος της ΕΣΗΕΑ και μέτοχος του ΕΔΟΕΑΠ  Βαρίκος Θοδωρής , λέγοντας «όχι» στη διάλυση του Οργανισμού.
Καλή η απεργία πείνας αλλά μήπως πρώτα να μάθουμε ποιος δημιούργησε την τρύπα, ποιος την έβλεπε να μεγαλώνει και δεν αντιδρούσε, που πήγε το χρήμα οεοο; Ακολούθησε το χρήμα και θα βρεις τον ένοχο.Καλό ρεπορτάζ για ψαγμένους και ανήσυχους .
@Ξεπούλησε κόκκινα δάνεια η eurobank, μη χάσει ο Λάτσης χρήμα.
Κάποιος φωνάζει από μέσα "Θανάση πιάσε το όπλο σου" αλλά εγώ δεν συμφωνώ.
Είμαι με το Λάτση γιατί είναι κρίμα ο άνθρωπος.Του ανακεφαλαιοποιήσαμε την τράπεζα, τουτέστιν την αιματοπληρώσαμε τρις, και τώρα έχουμε και απαιτήσεις...ντροπή και αίσχος! 
Ο άνθρωπος την τράπεζα του σκέφτεται, άσε που είναι ευρωπαϊκή μας υποχρέωση να μην είμαστε μπαταχτσήδες και να πληρώνουμε τα δάνεια μας.
Δείχνει έναν πολιτισμό ευρωπαϊκό να μένουμε στους δρόμους, να τρώμε σε συσσίτια, να είμαστε άνεργοι, αλλά καλοπληρωτές και διασώστες τραπεζών.Εγώ επιμένω είμαι με το Λάτση και την Ευρώπη της καρδιά μας.
@Κούλης σε απόγνωση...Ο Τσίπρας πάει Αμέρικα, ο Ντάισεμπλουμ λέει καλά λόγια για την κυβέρνηση, η κομισιόν καλά λόγια για την οικονομία,οι δήμαρχοι Τρικάλων υποδέχονται τον Τσίπρα με κλαρίνα και χαίρονται οι ανόητοι που θα γίνουν έργα στην περιοχή τους, πήγε καλά η οικονομία, δεν ενεργοποιείται ο κόφτης, μέχρι χρήμα θα μοιράσει η κυβέρνηση. 
Τι να σου κάνει ο άνθρωπος, λύγισε.... μα στον Κούλη έλαχε τέτοια συγκυρία! Τέλος πάντων δεν μασάμε πάμε δυνατά με μια φωνή...εεεκλογέςςς...
@Στο κίνημα "δεν πληρώνω γιατί έτσι γουστάρω"έχουν μπει εδώ και καιρό οι καναλάρχες. Αυτοί του ΕΣΡ του κεφαλιού τους κάνουν, άκου διαγωνισμός για τις άδειες που ακούστηκε..ευτυχώς τα παλληκάρια έχουν το ΣτΕ καβάτζα. Πάντως ένα δίκιο το έχουν και αυτοί, όπως και οι εκδότες.Όλα τους τα έκοψαν πια-λέμε τώρα-πάνε τα δανεικά και αγύριστα, πάει το ΚΕΕΛΠΝΟ,πάνε τα δωράκια, τα payroll καλά κρατούν αλλά τι να σου κάνουν και αυτά,μια κυρία διαπλοκή τριγυρνά μες τα σκοτάδια, αλλά κανείς δεν τη βλέπει.
Τι τους έμεινε;Το μέσον... και να οι ειδήσεις, να τα ρεπορτάζ, να η ανάγνωση δελτίων τύπου, να οι αποκαλύψεις, φέικ ξεφέικ ποιος νοιάζεται;Ντόρος να γίνεται, πες-πες κάτι μένει, για μια θέση στη γαλέρα παλεύουν όλοι.Ποιος θα πάει κόντρα στη βούληση του αφέντη! 
Οι πεσπέδες λοιπόν έχουν αποκτήσει δεξιότητες...πως κάνουμε το άσπρο-μαύρο, πως δείχνουμε τους δείκτες ανάποδα...Αυτός μάλιστα που το έκανε πήρε προαγωγή,θέση κλειδί, ονόματα δεν λέμε, μνήμη όμως έχουμε και ας μην είμαστε βραβευμένοι!!
@Απολύσεις στο Φάληρο, φούνταρε την ομάδα τι να το κάνει το αθλητικό!Χίλια δίκια με το μέρος του, α μα πια δεν έχετε λογική.Πρόεδρε το έκατσες το καράβι φωνάζουν κάποιοι, αλλά είναι απλά ξένοι πεσπέδες!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More