Τρέλα και όποιος γουστάρει!!!

4 ημέρες μετά την ανακοίνωση του Δήμα- όχι του Πύρρου του άλλου- για την Προεδρία της Δημοκρατίας και όλη η χώρα είναι ένα απέραντο τρελοκομείο!!!!

Βαδίζουν και παραμιλούν όλοι , άλλοι από χαρά , άλλοι τελείως συγχυσμένοι, άλλοι από πανικό! Δεν έχω δει άνθρωπο που να σφυρίζει αδιάφορα και να προσπερνά με χαμόγελο.Τρόμος και πανικός σαν να βαδίζουνε στο δρόμο με τις λεύκες!!

Τον μεγαλύτερο πανικό έχουν πάθει Σαμαράς και Βενιζέλος, μα να την πατήσουν από τον Τσίπρα;

Το παιδαρέλι ενός.. συνασπισμού αριστερών δυνάμεων, ο τυχοδιώκτης, ο αμείλικτος, το νέο γεράκι της εξουσίας, ο επικίνδυνος, ο λαοπλάνος-οι χαρακτηρισμοί ανήκουν σε ...έγκυρους σχολιαστές του Βήματος νομίζω- προσπαθεί να τους πετάξει έξω από τα χωράφια τους; 
Ουαί, αλί και ντροπή, έχω να προσθέσω, διότι που πας κύριε μες τα δικά μας τα χωράφια, τι ξέρεις εσύ από σπορά,
( ειδήσεων, τρόμου, πανικού..),καλλιέργεια, ( πως στρώνει το έδαφος, πως κάμπτονται οι αντιστάσεις πως μεταφέρονται οι πέτρες...) λίπανση (εδώ είμαστε !!! πως θα ...λιπάνεις χωρίς κίνδυνο, όχι της δημόσιας υγείας, της ιδιωτικής θυρίδας). 

ΕΕΕΕ αι σιχτίρ πια πάνω που όλα ήταν στρωμένα, κομμένα και ραμμένα στα μέτρα ...του λαού ( έχω έναν φίλο που κάνει τελετές , το τι μέτρο έχει πάρει τον τελευταίο καιρό δεν λέγεται!) έρχεσαι εσύ και το παίζεις μάγκας! Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα κύριε;
Πως τολμάς να ζητάς εκλογές ερήμην του λαού! Τον ρώτησες κύριε τον κυρίαρχο; 
Ο Σαμαράς τον ρώτησε στο Ναύπλιο και του είπε δεν θέλει εκλογές, εσύ που ακριβώς τον ρώτησες ε;; 


Εδώ μπαίνει στην κουβέντα έξαλλο το ΚΚΕ Αχ αυτό το ΚΚΕ , μα να του πάρουν τη διοργάνωση απεργιών από τα χέρια;Και τι θα κάνει τώρα μου λέτε;Υπάρχει άλλος που μπορεί να οργανώσει καλύτερα μια απεργία, μια πορεία, μια αντιπολίτευση;

Εμείς αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση κάνουμε και σε όποιον αρέσουμε, άντε γιατί ά!!! Τα κουβαδάκια μας και ΠΑΜΕ σε άλλη παραλία να δω τι θα κάνετε!!Α πα πα  κρόσσια τα νεύρα τους εκεί στον Περισσό παιδιά!!!

Ο Καμμένος , μεταξύ μας είχε νεύρα από την αρχή του μήνα, ομολογώ κάθε φορά που τον άκουγα έψαχνα τις εφημερίες των νευρολογικών μήπως και τον κρατήσανε!! 
Βλέπετε είχα μία σιγουριά ότι τελειώνοντας τις ομιλίες του μία επίσκεψη στα εξωτερικά ιατρεία την έκανε!
Πάντως του την πέφτουν από παντού, Μελά-κι στάζει το στόμα τους, ..μύρια κυκλοφορούν ανάμεσα τους και όλοι περιμένουν την διάλυση, πως να μην φρικάρει ο έρμος!! 
Α, τα χρυσόπαιδα βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν τον Αντωνάκη στη σέντρα, δεν τον φτάνουν όλοι οι άλλοι έχει και τους δικούς του να κουλιαντρίσει, τι θέλουν τώρα αυτοί;
Δωρεάν συμβουλή του μπλογκ: ότι θέλουν ψηλέ παναθηναικάκια δώστο γιατί τσίτα-τσίτα θα την κάνει την έκρηξη και όποιον πάρει ο χάρος!!!
Τέλος πάντων όλοι έχουν νεύρα με όλους , την λέει ο ένας στον άλλον, θυμώνουν,συναντά ο ένας τον άλλον χαιρετιούνται, χαμογελούν, βρίζονται και φτου και από την αρχή.

Εν τω μεταξύ κάτι απολύσεις, κάποιες χιλιάδες απλήρωτοι εργαζόμενοι, κάτι αυτοκτονίες, κάτι νέα μέτρα, κάτι ψαλιδίσματα μισθών και συντάξεων, κάτι φόροι, περνούν στα ψιλά των ειδήσεων γιατί και οι εκπρόσωποι του τύπου έχουν νεύρα, μη σας πω τα περισσότερα. 
Μα είναι δυνατό Χριστουγεννιάτικα προεδρικές εκλογές και ίσως και πρόωρες εθνικές; 
Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά, κινδυνεύει η Ελλάς, ρε χαμένοι, θα βγούμε από την ευρωζώνη  και πάνε τα εχτραδάκια, κομμένα!! 
Άσε που αν  βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχουμε σεισμούς, λοιμούς και καταποντισμούς! 
Το χειρότερο σενάριο μακράν κύριε Μπάμπη μου, άσε που μπορεί να βρεθεί συριζαίος να τους κουνήσει το δάχτυλο;Μα στην τέταρτη εξουσία ;Σε ποιόν κουνάς το δάχτυλο βρε;Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;

Και μετά από αυτήν την ερώτηση έπεσε μαύρο. Νομίζω τώρα ψάχνουν ποιος είναι ποιος και ποιόν εκπροσωπούν,ποιά είναι η επόμενη τρομο-κίνηση, θα πέσουν οι αγορές στα τάρταρα;
Εν τω μεταξύ εσείς ιθαγενείς, σε σας μιλάω που τόσα χρόνια πήξατε στη χάντρα και στο καθρεφτάκι, ήρθεν η ώρα σας, μη μιλάτε, μη γελάτε, μην αναπνέετε καν, ο κίνδυνος παραμονεύει, δείτε τον στα καθρεφτάκια, δείτε τον λέω!!!  

Αυτά τα περί αντικειμενικής δημοσιογραφίας και δεοντολογίας δεν είναι είναι φήμες, ισχύουν και τα δυο! Παρακαλώ πολύ δεν θέλω χαμογελάκια άντε γιατί παραγνωριστήκαμε και τελειώνουν και τα χάπια μου!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More