Εκλογές!!!! Κουράγιο κ. Μπάμπη μας......

Δύσκολες στιγμές για τον κ. Μπάμπη μας, τραγικές θα έλεγα, αν δεν υποψιαζόμουν τα τεράστια ψυχικά αποθέματα του ανδρός-σχολιαστή-γνώστη του τραπεζικού-κυβερνητικού συστήματος!

Κουράγιο κ. Μπάμπη μας, όλα θα πάνε καλά, θα είστε πάντα εδώ να υπερασπίζεστε το σύνταγμα και τον λαό, που θέλει σταθερότητα και όχι εκλογές.

Θα είστε εδώ, να μας θυμίζετε τις υποχρεώσεις μας στο εθνοσωτήριο τραπεζικό μας σύστημα, τις απέλπιδες προσπάθειες του ετέρου εθνοσωτήρος Σαμαρά να κρατηθεί στην εξουσία, προκειμένου να αποτελειώσει τον Ελληνικό λαό.
Θα είστε εδώ, να μας λέτε τι ακριβώς θέλουμε, διότι ως αγράμματοι, πτωχοί τω πνεύματι (και το πορτοφόλι), απαίδευτοι, ανόητοι, δεν γνωρίζουμε ποιό είναι το άτιμο το καλό μας...

Θα είστε πάντα εδώ προκειμένου να υπηρετείτε από το πόστο του έγκυρου, έγκριτου, αμερόληπτου δημοσιογράφου,(που δεν μπερδεύει το σχόλιο με την είδηση, δεν έχει φανατισμό, δογματισμό ή κομματισμό,δεν ενεργεί ως υποχείριο οικονομικών ή κομματικών συμφερόντων και φυσικά  υπερασπίζεται τις αξίες της Δημοκρατίας) τα συμφέροντα των αγορών,διότι όπως και να το δεις αυτές κινούν τα νήματα της ζωής στην Ελλάδα, αυτές ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις, αυτές αυξάνουν τις τραπεζικές καταθέσεις, αυτές δίνουν ψωμάκι στο λαό.

Κουράγιο κ. Μπάμπη μας, οι αγορές ποτέ δεν πεθαίνουν, αν πεθαίνουν άνθρωποι ουδεμία σημασία έχει, αυτοί εξ άλλου δεν μπορούν να δώσουν επιμίσθιο.......

Και για όσους αντέχουν ας τον ακούσουν τώρα...... απασφάλισε......

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More