Ζήτω οι μάσκες και οι μασκαράδες! Ζήτω ο βασιλιάς Καρνάβαλος.... άντε και η Δημοκρατία!!!

Άνοιξε  επισήμως το τριώδιο σήμερα και γέμισε ο κόσμος μασκαράδες, ανεπίσημα βέβαια κυκλοφορούν ανάμεσα μας όλο το χρόνο.
Ετούτο το τριώδιο είναι ιδιαίτερο, διότι είναι και προεκλογικό, ως εκ τούτου πολλά θα δουν τα μάτια μας και θα ακούσουν τα αυτιά μας.
Ήδη κάποιες χιλιάδες από μας τους ιθαγενείς θα αποκτήσουν δουλειά, ο μισθός θα είναι σε είδος, κανένα όσπριο, κάνα-δυο πακέτα μακαρόνια, λάδι και κρέας δεν προβλέπετε διότι έχουμε και νηστεία.
Υπάρχει μπόνους αποδοτικότητας και  χαφιεδισμού.Γιάλισε το μάτι σας και μόνο στο άκουσμα"μπόνους" ε; Μη χαίρεστε, κάτι ξεχασμένες χάντρες και καθρεφτάκια και πολύ μας είναι.

Κάποιες άλλες χιλιάδες τυχερών, θα μοιραστούν το περιβόητο πλεόνασμα.Αυτό το πλεόνασμα που με κόπο και ιδρώτα έβαλαν στην άκρη τα μεγάλα οικονομικά μυαλά, διατίθεται στους οικονομικά αδύναμους κατά την κρίση των σωτήρων.
Οι προϋποθέσεις μαγειρεύονται από μεγάλους σεφ του είδους, με την υψηλή επιστασία των γερμανών αρχιμαγείρων.
Μην μου ανησυχείτε όμως όλοι θα πάρουν, για περάστε από το κόμμα, μια δηλωσούλα είναι αρκετή- και καμιά τριανταριά ψηφαλάκια,για να μην ξεχνιόμαστε- και όλα τακτοποιούνται.

Τα νέα μέτρα που ψήνονται-η μείωση μισθών και συντάξεων, κάτι πρόστιμα, κάτι μικροφόροι,-είναι  για να ξαναμπεί στη θέση του το πλεόνασμα, να δημιουργηθούν καινούργιοι "οικονομικά αδύναμοι", ώστε να διατηρηθεί η σταθερότητα στην Ελληνική κοινωνία.

Οι Συριζαίοι , άφησαν τα παιχνίδια, έδιωξαν τους κλόουν και τους ξυλοπόδαρους( απο το νηπιαγωγείο πέρασαν στο Πανεπιστήμιο, χωρίς ρουσφέτι, με το σπαθί τους) και αποφάσισαν να κάνουν πολιτική.
Τα αδελφικά πισομαχαιρώματα, οι αντίθετες δηλώσεις- η μεγάλη συνιστώσα τρώει τη μικρή-οι κωλοτούμπες και τα λοιπά πολιτικά τερτίπια,δείχνουν την διάθεση τους να μπουν δυναμικά στο χορό των δημοτικών εκλογών και της πολιτικής γενικότερα!
Αναζητούν χέρια, δεξιά και πασοκικά- δεν έχει και μεγάλη σημασία-προκειμένου να βγουν νικητές στον τιτάνιο τούτον αγώνα.

Αχ! εκλογές, δημοτικές ή βουλευτικές δεν έχει σημασία, σημασία έχει ότι έχασαν την αίγλη τους, τη γκλαμουριά τους, την αφισοκόλληση, τα πανηγύρια!!
 Που άλλες εποχές που έτρεχες για την ιδέα, για το κόμμα , πολλοί για την τσέπη, αλλά δεν το κάνω θέμα!
 Έτρεχες όμως! Για την οργάνωση ομιλίας στην Άνω Παναγιά , και να φυλλάδια στην Μέσα Παναγιά και να αφισοκόλληση στην Κάτω Παναγιά(Γκόοοορτζοοοος ).
Φωνές, καυγάδες φασαρία, μεγάλη η χάρη της δεν άντεξε.
Έριξε μια αποχή, πήρε τις υπόλοιπες Παναγιές και από κει παν κι άλλοι.
Τώρα μένει μόνο το βοήθα Παναγιά αλλά κι αυτό πάει με Ντάτσουν παλιό-δεν έχει και ασφάλεια,οικονομική στεγνότης βλέπετε-έμπλεξε σε κίνηση στους παράδρομους των εθνικών οδών-ακρίβυναν τα διόδια το ξέρετε ήδη- αλλά θα έρθει, το είπε ο Σαμαράς!

Μετά τις εκλογές , διότι μην ξεχνάτε αμέσως μετά από κάθε εκλογική αναμέτρηση, έρχεται  η ανάπτυξη,πληροφορίες την θέλουν στο ίδιοο ντάτσουν με τις Παναγιές, με ένα σπάρο δύο τριγώνια!

Το καλό και με αυτές τις εκλογές, είναι πως όλοι συμφωνούν να μας σώσουν θέλουμε δεν θέλουμε , και ως σωτήρες επιλέγουν και τον τρόπο. Φάλαγγα, κνούτο, απλό μαστίγιο (τα καρότα παιδιά δεν περισσεύουν), ηλεκτροσόκ-αυτό κοστίζει λίγο περισσότερο αλλά μη μου στενοχωριέστε βρε , λεφτά υπάρχουν-εικονικές εκτελέσεις; ¨Ολα τα έχει ο μπαξές και είναι σε προσφορά αν επιλέξεις δύο το τρίτο είναι δώρο!

Πάρε, πάρε κόσμε, πάρε υποσχέσεις, πάρε συγγνώμες, πάρε δάκρυα οδύνης πικρά για την καταστροφή της Ελλαδίτσας( που κάποιοι θα την κάνουν Ελλάδα , κάποιοι άλλοι Ελλαδάρα, κάποιοι Ελλαδιστάν), πάρε μεταμέλειες και οργή και θα , θα, θα.......
Θα μας εξαφανίσουν, θα μας εξοντώσουν, θα μας αποτελειώσουν, αλλά βρε κουτά θα μας σώσουν και αυτό τελικά έχει σημασία.

Άντε  παιδιά να οργανωθούμε, να ψηφίσουμε, να σωθούμε!!!
Για τους δημάρχους ρε γαμώτο, και για τα κόμματα, για την επόμενη ημέρα, για να γυρίσουν οι Παναγιές στον τόπο τους,για να μπορούμε και εμείς να φωνάζουμε" Βοήθα Παναγιά μου"!!!

Και μην ξεχνάτε, τούτες οι εκλογές είναι μουγγές και έγκυες σίγουρα με δίδυμα ή και τρίδυμα, έναν συνδυασμό ψηφίζεις, δυο -τρεις σου κατσικόνονται στην πλάτη, διότι όλοι οι καλοί χωράνε και βολεύονται!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More