Σπόροι παράνομοι....Στα όπλααα!!!!

Οι προσπάθειες για τον απόλυτο έλεγχο της ζωής μας, με βούλα και υπογραφή της Ευρωπαικής ένωσης. μπαίνουν στην τελική ευθεία, με την τελευταία τροποποίηση για τον έλεγχο των σπόρων.

Οι πολυεθνικές θα σπέρνουν, οι πολυεθνικές θα θερίζουν, οι πολυεθνικές θα κερδίζουν.
Τεράστιες μονοκαλλιέργειες μεταλλαγμένων, συσκευασμένα και πανάκριβα αγροτικά προϊόντα, φτωχοί εργάτες σύγχρονοι δούλοι, στα «τσιφλίκια» των πολυεθνικών!

 
Ελεγχος στις καλλιέργειες, έλεγχος του νερού αλλά και της ενέργειας  οδηγούν στον έλεγχο της ζωής μας, στην απόλυτη εξάρτηση απο μια χούφτα ανθρώπων, που αργά και μεθοδικά μας παίρνουν κάθε δικαίωμα επιβίωσης κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια.
Δείτε εδώ τον... δικό μας υπουργό-διώκτη του δικαιώματος μας στην επιβίωση, και εδώ τι γράφαμε το 2012 για την δέσμευση των σπόρων.

Σε μια κοινωνία που παλεύει για το αυτονόητο, στην Ελλάδα του 2014 που τα παιδιά λιποθυμούν από πείνα, οι νεόπτωχοι, νεοάστεγοι πολίτες αυξάνονται δραματικά, με 350.000 νοικοκυριά χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα,ρίχνουν την χαριστική βολή.

Ο έλεγχος της τροφής και σε λίγο και του νερού, οδηγεί αργά και σταθερά στην καταστροφή της αγροτικής παραγωγής, εξ άλλου οι φίλοι-εταίροι μας δηλώνουν σε όλους τους τόνους, πως το λάδι και η φέτα δεν είναι αρκετά για να μας βγάλουν από τη κρίση, αφήστε τις καλλιέργειες και στραφείτε σε άλλους τομείς είναι η πολύτιμη συμβουλή τους.

Οι προσπάθειες τους είναι συντονισμένες και δυστυχώς αποδίδουν τα μέγιστα.  Το τελευταίο διάστημα οι ουρές στα συσσίτια, μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσουν και τρόμο για το αύριο.

Άνθρωποι με σκυμμένο το κεφάλι, γεμάτοι φόβο, ενοχές και ντροπή, αφημένοι στα χέρια των...φιλανθρώπων και της μοίρας που άλλοι έφτιαξαν, δεν έχουν κουράγιο ή φοβούνται να αντιδράσουν, να διεκδικήσουν, να παλέψουν.
Γιατί κάποιοι ελέγχουν πια την τροφή και την αξιοπρέπεια τους! 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More