Οι παλιάτσοι του 2013.... είναι ακόμα εδώ!!!!

Επέστρεψα συνέλληνες, για άλλη μια φορά από το 2009 κατάφερα να επιβιώσω για να μπορώ να βαρώ ανελέητα το πληκτρολόγιο, αφού δεν μπορώ για την ώρα τουλάχιστον να βαρέσω κάποιον άλλον.

Επέστρεψα και σκέφτηκα πως δεν σας ευχήθηκα καλή χρονιά, όχι γιατί είμαι κακός άνθρωπος αλλά γιατί ίσως κάποιοι από σας το πάρουν ως κοροϊδία ή ειρωνεία και δεν είμαι σε διάθεση να κάνω πλακίτσα ή ειρωνικά σχόλια.

Σκέφτηκα να κάνω μια  ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε για να καταλάβετε γιατί δεν μου βγαίνει η ευχή, μετά πάλι αναρωτήθηκα, χρειάζεστε εμένα για να μάθετε τι περάσατε;

Θα ήθελα απλά να σταθώ στην μεγαλοψυχία και την φιλανθρωπία που περισσεύει στις ημέρες μας.
  • Ο τεράστιος Καμίνης έντυσε τα δέντρα και τα παγκάκια για να μην κρυώνουν τις άγριες και κρύες νύχτες του χειμώνα.
  • Ο γίγαντας Άδωνις,επαναπροσδιόρισε τον όρο δημόσια υγεία, και αποκατέστησε τη λειτουργία των νοσοκομείων, έβαλε στη θέση τους γιατρούς και νοσηλευτές και δεν επιτρέπει σε  καμία ασθένεια να χτυπήσει τους δοκιμαζόμενους πολίτες.Όποια δε αυθαιρετήσει και δράσει παρά την απαγόρευση, επικηρύσσεται και αναλαμβάνει η αντιτρομοκρατική.
  • Ο ημίθεος Βρούτσης συνέλαβε την ανεργία και την παρέδωσε στη μεγάλη παρέα των μιντιάδων εντός και εκτός φυλακής για αναμόρφωση και παραδειγματισμό.
  • Ο υπέροχος υπουργός παιδείας-μου διαφεύγει το όνομα του, όχι από πρόθεση απλά είναι χαμηλών τόνων, δρα υπόγεια και ανώνυμα-ολοκλήρωσε και αποτελείωσε την εύρυθμη λειτουργία πανεπιστημίων και σχολείων και αποφάσισε να μας δώσει και μια λευκή εβδομάδα έτσι για να χαρούμε.Μετά το ξανασκέφτηκε και πάγωσε τη χαρά μας, μέχρι νεοτέρας, μην παίρνουμε και θάρρος.
  • Ο εντιμότατος Δένδιας, δουλεύοντας μυστικά και μεθοδικά ανακάλυψε τους τρομοκράτες ανα την επικράτεια,και ως γνήσιος και παραδοσιακός Έλληνας, με την καινούρια χρονιά τους έστειλε μποναμά τον Ξηρό, διότι που πάτε τρομοκράτες χωρίς ηγέτη; Πάρτε έναν να έχετε, να οργανωθείτε να σας συλλάβει!!
  • Ο τεραστιότατος Βενιζέλος κάνει ότι μπορεί για μας τόσα χρόνια, τώρα αν γέρνουν λίγο τα πεπραγμένα του δεν φταίει αυτός, αλλά ο γιαλός, στράβωσε και άντε να ισιώσει, ο Μπένυ όμως έβαλε πλάτη και μη φοβάστε τίποτα.
  • Τελευταίο άφησα το ΘΕΟ Σαμέρκελ, όλα μας τα έδωσε από wi-fi, μέχρι φάει ότι  προφέρει το συσσίτιο της Εκκλησίας, όχι από  το δικό του τραπέζι, έχει αριστοκρατικά εδέσματα και θα μας πέσουν βαριά.
Μετά από όλες αυτές τις παροχές πείτε μου εσείς τι να περιμένουμε το σωτήριο έτος 2014! 
Δεν υπάρχει κάτι που δεν έδωσαν οι άνθρωποι, τι θέλετε δηλαδή και δεν το έχετε;
Μην ακούσω κανέναν να μιλήσει για δουλειά γιατί θα στείλω τον Στουρνάρα και το ΣΔΟΕ, δεν φτάνει που μας θέλουν ξεκούραστους και χωρίς άγχος, τους τη λέμε και απο πάνω!

Ντροπή αδέλφια, θα θυμώσει ο Θεός και θα κάψει.
Αυτό δεν το έκανε ακόμα, αλλά υπομονή, τώρα που έχει την προεδρία, ποτέ δεν ξέρεις πότε, φωνάζοντας "ζήτω ο Δελαπατρίδης", θα βάλει μπουρλότο, έτσι γιατί είναι Θεός!!!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More