Το μαύρο της ΕΡΤ έγινε σκούρο πρασινομπλέ!

Από ΝΕΡΙΤ σε ΕΔΤ και στη συνέχεια σκέτο ΔΤ. Στη διαδρομή χάσαμε τη Ραδιοφωνία και το Internet, τώρα χάνουμε και την Ελλάδα. Ο πανικός και η προχειρότητα οδηγούν σε επικίνδυνα μονοπάτια. Μόλις σήμερα το πρωί είδαμε να εκπέμπεται στις δημόσιες συχνότητες μια παλαιάςκοπής κάρτα εν είδει δημόσιου σήματος με το διακριτικό τίτλο ΕΔΤ.


Στις 21:00 το βράδυ είδαμε ελληνική ταινία και το Ε (Ελληνική) στο λογότυπο είχε εξαφανιστεί. Κρίμα που η Κυβέρνηση όχι μόνο δεν εφαρμόζει τις αποφάσεις του ΣτΕ, αλλά καταλήγει να τις γελοιοποιεί. Ο ελληνισμός παραμένει με το ερώτημα: ποιος είναι τελικά ο επίσημος τίτλος του μεταβατικού σταδίου του κ. Καψή;



Λίγο νωρίτερα, ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης ενημέρωσε από ιδιωτική συχνότητα, ότι το πρόγραμμα εκπέμπεται εκ των ενόντων και το καταρτίζουν εθελοντές συνεργάτες του ειδικού διαχειριστή Γκίκα Μάναλη.
Όλοι κατάλαβαν ότι παραπέμπει σε «φίλους», ημέτερους, προθύμους και εν τέλει σε «σχέσεις», που οι νόμοι απαγορεύουν σε περιπτώσεις διαχείρισης δημόσιου χρήματος.
Μαζί με τις περικοπές των τίτλων, πληροφορηθήκαμε και περικοπές στον αριθμό του προσωπικού του μεταβατικού σταδίου της ΔΤ. Οι 2.000 εργαζόμενοι της ΕΡΤ, της πολιτικής συμφωνίας Σαμαρά-Βενιζέλου, συρρικνώθηκαν σε 50 δημοσιογράφους γιατί δεν «χωράνε» στο στούντιο TVEτης Παιανίας. Προφανώς το όραμα για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, εκτός από παράνομο, αδιαφανές και διαπλεκόμενο, είναι και πολύ φτωχό. 
www.ertopen.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More