Για τα μάτια σας μόνο

👀Λοιπόν τι νέα; Τι μάθατε από τα δελτία τις τελευταίες ημέρες;Να σας πω εγώ που έκανα ρεπορτάζ.Μίλησα λοιπόν με τον Άλεξ τον καλό μου θείο και έμαθα πως όλα πάνε πολύ καλά, διότι το άκουσε στον Σκάι και το διασταύρωσε με τον ΑΝΤ και τον Άλφα.
👉Το τούρκικο είναι στο Αιγαίο αλλά απλώς σουλατσάρει και αυτό που είπε ο σύμβουλος του ΠΘ για έρευνα που σίγουρα γίνεται μην παραμυθιαζόμαστε μεταξύ μας, το είπε αλλά δεν το εννοούσε έτσι ακριβώς,διότι ως γνωστόν οι αριστεροί είναι βλάκες και ακούνε ότι θέλουνε.δεν δίνουμε σημασία,δεν μας τον ακούμπησε το τούρκικο.
👉Δεν φταίνε οι τουρίστες για τα αυξημένα κρούσματα του κωρονογιού, όοοχι φταίνε οι νέοι και άμυαλοι που συνωστίζονται και ακουμπιόσαντε και πηδιόσαντε χωρίς αύριο,χωρίς προφύλαξη καμιά.Που είναι τα δύο μέτρα απόσταση εεε;
👉Δεν κρύβουν τον αριθμό των κρουσμάτων,απλώς δεν τον ανακοινώνουν για να μην στοχοποιηθούν τα νησιά και η κοινωνία. Άτιμη κοινωνία άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα τάρταρα.Τον Μάρτη οι ρομά δεν ήταν κοινωνία ήταν για τα τάρταρα ε;
👉Ο Κικίλιας ο Μικρός έταξε εμβόλια Δεκέμβρη μήνα αποκλειστικά από τον αέρα του Σκάι .Σκάει η είδηση και στην κομισιόν και διαψεύδει κικίλια,αλλά τι ξέρει η κομισιόν;Την αγνοούμε επιδεικτικά και συνεχίζουμε να παίζουμε κικίλια που τάζει εμβόλια.Οι κομισιονάριοι είναι κρυφοαριστεροί και μάλιστα κρυφοτσιπρικοί για αυτό ά στα διάλα.
👉Η εστίαση τα μαζεύει στις 00.00,διότι τι είναι η ζωή; Ότι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κώλος μας, ε μην αρπάξει κωρονοιό,δεν το θέλει ούτε ο Θεός.Διότι όπως όλοι γνωρίζουμε ο κωρονογιός είναι βραδινός τύπος χτυπά μετά τα μεσάνυχτα, το πρωί έχουμε κωρονοκόρη που επίσης όλοι γνωρίζουν είναι κουλ.
👉Για τη μάσκα δεν ξέρω σε ποιο στάδιο είμαστε του βάλε ή του βγάλε; Τα σχολεία όμως θα ανοίξουν με μάσκα,όχι τα σχολεία τα παιδιά και οι δάσκαλοι και ο Θεός μαζί τους.
👉Στις εκκλησίες κάνει ο πιστός ότι του πει η καρδιά του.Φορά μάσκα και την βγάζει για να προσκυνήσει όπως η πρώτη κυρία και κοινωνεί υπό το βλέμμα του Κούλη, του για σήμερα μασκοφόρου,αύριο ξαναέχει ο Θεός.
👉Μη σας κουράζω εν κατακλείδι για όλα φταίνε οι γκόμενες,εμείς και ο Χατζηπετρής ο Κούλης ποτέ.
👉Αααα και μην το ξεχάσω στις εκλογές Κούλη δαγκωτό για να (μας) αποτελειώσει ότι άρχισε,να δώσει τις συντάξεις στις ασφαλιστικές,να ανοίξει επί τέλους ιδιωτικά πανεπιστήμια,να μπάσει ιδιώτες στο ΕΣΥ,ν δώσει το Αιγαίο στον Ταγιπ,να φτάσει την ανεργία στο 30%, να δουλεύουμε εκ περιτροπής,να τρώμε εκ περιτροπής να ζούμε εκ περιτροπής,διότι εμείς είμαστε αναλώσιμοι,ο Κούλης Μωυσής και η Μαρέβα υπέρκομψη.(για IBAN θα στείλω sms)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More