ΝΔουλικά σχέδια

Τι μαθαίνει τελικά κανείς παρακολουθώντας όοολα τα δελτία ειδήσεων!! Αυτό είναι αρκετά μαζοχιστικό αλλά μια στο τόσο χρειάζεται. 
Πρώτον και βασικότερον δεν υπάρχουν ειδήσεις, όπως τις ξέραμε .Πάνε εκείνα τα ατέλειωτα ξενύχτια, το τρέξιμο, η μάχη για το αποκλειστικό.Αυτό μας έχει τελειώσει, ειδήσεις κλέψε-φτιάξε έχουμε, με την ίδια σειρά σε όοολα τα δελτία.
Ειδήσεις που επαναλαμβάνονται για να τις εμπεδώσουν οι αδαείς.

Είδηση πρώτη συνήθως: Η εξυπνάδα του Κούλη,η πυγμή,η αποφασιστικότητα η τόλμη και η γοητεία του. Είναι ή δεν είναι ο πρώτος των πρώτων ο πεφωτισμένος;
Είναι για,δεν θέλω αηδίες.Είναι αξιαγάπητος,του το φωνάζουν άμα τη εμφανίσει(τι γκόμενος είσαι εσύ, κόψτα όλα,όλα για πάρτη σου),έχει χιούμορ,είναι αθλητικός,κορμάρα λέμε,είναι γραβατωμένος,όχι τίποτα άπλυτος,τρώει ψάρι. Όταν δεν σκέφτεται νιώθει μόνος...ααα κυβερνά αν το θυμηθεί και αν δεν κάνει μπάνιο.

Είδηση δεύτερη: Άδωνις είναι ή δεν είναι ο σούπερ,ο ανεπανάληπτος,ο τρισμέγιστος,ο καλυτερότερος; Είναι ντε,με αποδείξεις.Μπήκε με 12 σπιτάκια στην πολιτική και αισίως τα έφτασε στα 24-25 μπορεί και περισσότερα.Αν αυτό δεν δείχνει έξυπνο και επιχειρηματικό μυαλό τι δείχνει ε;
Δείχνει ή δεν δείχνει εντιμότητα, ήθος,επιμονή,ανάπτυξη. Νοβάρτις δεν δείχνει και δεν θέλω κουταμάρες. Τόση υγρασία μας έδειξε στο ένα ταπεινό σπιτάκι του,τα άλλα 25 δεν είναι προσβάσιμα λόγω ανακαίνισης,διότι ναι ήρθε η ανάπτυξη και ο υπουργός μας αναπτύσσεται.Οι μπουλντόζες στο Ελληνικό ψιλοσκάλωσαν αλλά αυτό δεν το λένε οι ειδήσεις ,άρα και επομένως δεν υπάρχει.

Είδηση τρίτη: Αυτοί στο ΣΥΡΙΖΑ είναι χαμηλού IQ, ότι και να πουν οι άριστοι διαστρεβλώνεται πάραυτα.Αν δεν έχεις τελειώσει Χάρβαρντ ρε φίλε δεν κατέεις πράμα.Επίσης φταίει, φταίει για όλα, άσε που δεν καταδικάζει τη βία από όπου και αν προέρχεται.

Είδηση τέταρτη:Το ΠΑΣΟΚ  μαλλιοτραβιέται εσωτερικώς για τα μάτια της Φώφης, ΠΑΣΟΚ ή ΚΙΝΑΛ, παλιό ή νέο ΑΦΜ, χρέη; Αντε καλέ η Φωφώκα; Μην ξεχάσω να αναφέρω την υπό όρους αντιπολίτευση στη ΝΔούλα,διότι η Φώφη ξέρει.Επίσης στα δελτία είναι πάντα μετά την κυβέρνηση διότι έτσι θέλουν οι αρχισυντάκτες ή μήπως τα αφεντικά; Άβυσσος.  
Το Κουκουέ  κάνει αντιπολίτευση στο ΣΥΡΙΖΑ,μαζί με τη Φώφη-αυτό θα πει προπόνηση, αρχίζουν από τώρα για να είναι πανέτοιμοι- κάποιοι τους δίνουν ακόμα σημασία, αλλά θα έχουν τους λόγους τους!
Όχι παιδιά οι μάρτυρες νοβάρτις πρέπει να ξεκουκουλωθύν, έτσι τους θέλει ο Μητσάρας,ξέρει αυτός.

Είδηση προ του τέλους: Νοβάρτις, όχι σου λέω μόνο οι γιατροί τα παίρνουν, γαμώ το FBI που ανάθεμα και αν ξέρει τι του γίνεται.
Ξέχασα να σας πω ότι ο Κούλης εκτός από μπάνια κάνει και ταξίδια, με τελευταίο στην Κίνα όπου πήγε για ανάπτυξη και ήρθε Κούλης,δεν έχει σημασία, είναι εδώ οι υπόλοιποι άριστοι που δουλεύουν πυρετωδώς και να τα νομοσχέδια, να οι νέες περικοπές, να οι απολύσεις,διότι πως θα έχουμε ανάπτυξη αν δουλεύουν οι ίδιοι και οι ίδιοι ε; Να έχετε μυαλό. 
Άλλαξαν και τον κώδικα,τον ποινικό ε; Πλημμέλημα το Καλάσνικοφ,κακούργημα οι μολότοφ...διαλλιέξτεεε.
Τρία χρονάκια σε όποιον απειλεί με τρομοκρατική ενέργεια, ίδια ποινή σε όποιον κάνει ταξιδάκια με σκοπό την τρομοκρατία.Τρία επίσης σε όποιον παράνομα εισέρχεται σε δημόσιο κτίριο.Τρία θα πάρετε ότι και αν κάνετε.
Μούγκα όλοι στους καναπέδες με σουβλάκια, χαλαρά και όχι περισσότεροι από τρεις.
Τσιμουδιά όλοι,στη γωνιά σας διότι το Χάρβαρντ δεν παίζει,κυβερνά..Όχι δεν είναι χαζός ο Κούλης, ξέρει τι κάνει,ποιους επιλέγει και που μας οδηγεί.
Τον ψήφισε το 40% του γίγαντα λαού που επίσης ξέρει τι θέλει και τι κάνει. Όχι δεν τιμώρησαν τον Τσίπρα,έδειξαν ακριβώς ποιοι είναι .Είναι δεξιοί, βολεμένοι,κρυφοφασίστες,τους δόθηκε η ευκαιρία να βγάλουν αυτό που επιμελώς έκρυβαν.Το μίσος για τον αδύναμο,τον άστεγο,τον άνεργο,το διαφορετικό,τα μικρά παιδιά.
Είναι ανιστόρητοι,απολίτιστοι,ρατσιστές.Είναι αυτοί που παραδοσιακά συνεργάστηκαν με όποιον τους έδινε τα περισσότερα,που δεν αντέδρασαν στην ναζιστική εισβολή,για να εξαργυρώσουν αργότερα την στάση τους με μια θεσούλα.Είναι αυτοί που είδαν καλά καμωμένα τα έργα της χούντας,αλλά δεν είδαν τα βασανιστήρια,τα γεμάτα ξερονήσια,τους νεκρούς του πολυτεχνείου,την προδοσία της Κύπρου.
Και επειδή δεν είμαι πολιτικός μπορώ να πω ευθαρσώς,όπως στρώσατε να κοιμηθείτε ,κανένα έλεος καμία λύπη.Θα πεινάσετε,θα μείνετε χωρίς φάρμακα,χωρίς θέρμανση,χωρίς σπίτι,θα πιάσετε τον πάτο που ας αξίζει,γιατί αυτό επιλέξατε.Ποια είμαι εγώ που θα σας φέρω αντίρρηση.

Τώρα με όλα αυτά που σας μετέφερα πείτε μου παρακαλώ τι περιμένετε να γίνει στην συζήτηση για τον προϋπολογισμό. Μην κουράζεστε θα σας ενημερώσω έγκυρα και γρήγορα. Θα τον ψηφίσουν και θα μας τελειώσουν. 
Νέοι φόροι από τη Βουλή να χορτάσουμε ψωμί είναι το σύνθημα των 158 της ΝΔ(η ομοιότητα με παλιό γκουζγκουνικό σύνθημα, είναι στο μυαλό των πονηρών, να εξηγούμαστε).

Μην ξεχάσω την είδηση για την Μαρέβα, θα κάνει εμφάνιση  δεν θα κάνει η εθνική μας μοδίστρα;  Μέσα ή έξω το κορίτσι, με ή χωρίς λουι βιτόν είναι σημαντικό!

Για τα χημικά πορείες των φοιτητών, τις καταλήψεις στα σχολεία, τον αναβρασμό στα πανεπιστήμια, το ασφαλιστικό, την ακρίβεια, τη φτώχεια, τα νέα σχέδια Λοβέρδου μετά την απόφαση των εφετών να μην εξαιρέσουν την Τουλουπάκη,ποιος τα πήρε από τη Νοβάρτις δεν έμαθα και πολλά, αλλά δεν πειράζει.

Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως ο Μέγας Αλέξανδρος Ζει και περιφέρεται αλλά δεν ξέρω που, η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, όσο και αν προσπαθούν οι οχτροί μας, ο Θεός είναι μεγάλος και ένας και το όνομα αυτού Κούλης, ο Μπένυ ζει, αυτός μας οδηγεί και ναι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Φταίει για τον μεγάλο επικείμενο σεισμό, τον κακό μας τον καιρό στην Ελλάδα, το προτελευταίο τσουνάμι-για το τελευταίο δεν έχει βγει σχετική ανακοίνωση- και φυσικά για τον αφανισμό της καρέτα-καρέτα αλλά και της μονάχους-μονάχους.
Για τους Έλληνες-Έλληνες φταίει ο Κούλης και δεν θέλω αντιρρήσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More