Ώδινεν κάλπη και έτεκεν ...τι;


Ώδινεν κάλπη και έτεκεν Μπογδάνο. Αυτόν που ήθελε τανκς στην ΕΡΤ αλλά μετά δεν τα ήθελε ακριβώς και όταν το έγραφε ήταν κουρασμένος.Επιβραβεύτηκε ο μέγας δημοσιογράφος των αποκαλύψεων που ποτέ δεν επαληθεύτηκαν, με την ψήφο 25000 σκεπτόμενων και διαμαρτυρόμενων  Ελλήνων, που περίμεναν να βολευτούν από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν βολεύτηκαν και τώρα ποντάρουν στη ΝΔ, διότι η ψήφος εξακολουθεί να πουλιέται και να αγοράζεται στην Ελλάδα.
Έτεκεν Παπαδημητρίου, που ήθελε και θέλει να δώσει τα 37 δις στις αναξιοπαθούσες τράπεζες και να φέρει μια νέα άνοιξη στην Ελλάδα μέσω ΔΝΤ αλλά το πήρε πίσω χωρίς να το πάρει, διότι έτσι παίζουν στη ΝΔ, είπα- ξείπα και ξαναλέω, διότι αυτό θα γίνει για να σκάσετε.
Έφερε Λοβέρδο, όχι αυτόν που ψάχνει η δικαιοσύνη για τη Νοβάρτις, τον άλλον τον παμμέγιστο δημοσιογράφο που κάθε του ανάρτηση ήταν βγαλμένη από τη λάσπη.
Και Αραμπατζή έφερε, που πρωτόδικα καταδικάστηκε γιατί είχε δίκιο η εργαζόμενη, αλλά σε δεύτερο βαθμό οι δικαστές δεν είδαν κάτι  κολάσιμο, είχαμε και εκλογές εεε δεν κόβεις την πορεία των εκλεκτών, να τα λέμε αυτά.
Ίδιο ήταν το σκεπτικό και για τον Μηταράκη, διότι όπως γνωρίζετε όλοι σε αυτή τη χώρα η δικαιοσύνη είναι τυφλή, κουφή και ανεξάρτητη. Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη, να το φωνάξουμε όλοι μαζί να το εμπεδώσουμε, διότι περίεργες ημέρες έρχονται και φυλάμε τον κώλο μας.
Το σκεπτικό των ψηφοφόρων ήταν,περίπου,να έρθουν αυτοί που μας πτώχευσαν, διότι τώρα που τους δείξαμε ότι μπορούμε να τους βγάλουμε εκτός θα φοβηθούν και στην επόμενη μεγάλη μοιρασιά θα πάρουμε και εμείς.
Να ενημερώσω τους αξιολογότατους ψηφοφόρους λοιπόν ότι θα πάρουν τα @ρχ!δι@ των νέων που έβαλαν στη Βουλή και των παλαιοτέρων που επανέφεραν και έκαναν υπουργούς.
Να ενημερώσω ότι δεν θα βρεθεί κανείς αντιμέτωπος με την τυφλή, κουφή και ανεξάρτητη δικαιοσύνη, τα σκάνδαλα και οι μίζες επανέρχονται και ότι φάνε ότι πιούνε και ότι αρπάξει ο κώλος τους είς υγείαν των ψηφοφόρων.
Να ενημερώσω ότι τα ΜΜΕ έκαναν αυτό ακριβώς για το οποίο πληρώνονται αλλά δεν θέλουν να πληρώνουν.
Εξαφάνισαν το έργο στην υγεία, γιατί κάπνιζε ο υπουργός, στην παιδεία γιατί το γραφείο του Γαβρόγλου ήταν άνω κάτω, στην εργασία γιατί η Αχτσιόγλου ήταν απλά ωραία γκόμενα, στις μεταφορές γιατί ο υπουργός δεν ήταν βέρος συριζαίος άρα δεν πιάνεται το μετρό στη Θεσσαλονίκη, εξ άλλου τόσα χρόνια το προγραμματάτιζε η ΝΔ κάποια στιγμή πες-πες θα γινόταν.Τώρα ελπίζουν να εξαφανίσουν και τις τηλεοπτικές άδειες διότι  αφεντικά είναι ότι θέλουν κάνουν.
Να σας ενημερώσω αρμοδίως, πως θα πετσοκοπούν οι συντάξεις σας, τα επιδόματα, η ελεύθερη πρόσβαση στο σύστημα υγείας, αλλά δεν πειράζει,θα έχετε κουμπαρά που θα τον κρατούν άλλοι άλλοι, διότι εσεις δεν κάνετε καλά κουμάντα.. και δικαίως! Είστε άριστοι; όχι πείτε. 
Θα εξαφανιστούν τα δάνεια της ΝΔ αλλά δεν πειράζει, θα πάρουν τα σπίτια των κακοπληρωτών να μάθουν να φέρονται.
Θα εξαφανιστούν τα χρέη της ΝΔ στη ΔΕΗ-λίγα είναι καμιά 500αριά χιλιάρικα -αλλά δεν πειράζει, θα πουλήσουν τη ΔΕΗ, θα ακριβύνει το ρεύμα θα πάρουν τις μιζούλες τους, θα σου κόψουν το φως να μάθεις να ζεις απλά, λιτά και απέριττα όπως  ο Κούλης.
Κομμένα τα δωρεάν, κομμένο το αφορολόγητο, κομμένο το φώς, κομμένο το νερό, οι συντάξεις, η παιδεία, η υγεία,αλλά δεν πειράζει βρε κουτά.
Θα πάρουν οι αρχηγοί, οι άριστοι, αυτοί που γεννήθηκαν για να κυβερνούν, αυτοί που ξέρουν να τρώνε τα λεφτά και όχι να τα μοιράζουν.
Και δεν θέλω παράπονα και αηδίες, θέλω συμπαράσταση και συνθήματα...
Λευτεριά στον εξαμηνίτη πολιτικό πρόσφυγααα, λευτεριά στις μίζεεεες, τη Νοβάααρτις και τη Ζίμενς, λευτεριά στα αφεντικά, λευτεριά στο 8ωροοοοο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More