Γάτος γ@μεί και γάτος σκούζει

Η κυβέρνηση βάλλεται από παντού στο εσωτερικό και αυτό είναι γεγονός, το θέμα είναι τι έκανε και από ποιους ξεκινά ο πόλεμος. Έργα και ημέρες λοιπόν μιας κυβέρνησης που παρέλαβε μια χρεοκοπημένη χώρα, ήδη από το 2012 επισήμως από το 2009 ανεπίσημα.
➽Παρέλαβε χρεοκοπημένα ασφαλιστικά ταμεία από το περιβόητο psi του τρισμέγιστου πολιτικού, συνταγματολόγου, εμπνευστή του περιβόητου άρθρου 86 που εξασφαλίζει το ακαταδίωκτο των πολιτικών, του ενός και μοναδικού Μπένυ.
➽Οι συνταξιούχοι είχαν ήδη υποστεί 11 φορές μείωση των συντάξεων τους. Είχε θεσπιστεί και ίσχυε ο υποκατώτατος μισθός για νέους κάτω των 29(και ως έννοια και ως εργατικός θεσμός η ντροπή στο απόγειο) και η μείωση του κατώτατου. 
➽Η ανεργία έκανε τσάρκα στο θεό σχεδόν 29% , 1.500.000 άνεργοι (και περίπου ίδιος αριθμός απλήρωτοι εργαζόμενοι), αποκλεισμένοι από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια υγεία, οι περισσότεροι χωρίς επίδομα ανεργίας, παρατημένοι  στις ουρές των συσσιτίων, στα χέρια ΜΚΟ και φιλάνθρωπων.
➽Τα νοσοκομεία σε πλήρη αποδιοργάνωση, μετά το κλείσιμο 11 εξ αυτών και με χιλιάδες εργαζόμενους σε διαθεσιμότητα.
➽Το φάρμακο ήταν άπιαστο όνειρο για ασφαλισμένους και ανασφάλιστους λόγω τιμής.
➽Τα σχολεία συγχωνεύτηκαν, το δημόσιο συρρικνώθηκε, οι συμβασιούχοι πετάχτηκαν στο δρόμο.
➽Μισοτελειωμένα έργα παντού με υπέρογκες για το δημόσιο συμβάσεις, συμφωνημένα πλεονάσματα στο 4% με τους δανειστές, σκάνδαλα ή μάλλον εγκλήματα στο ΚΕΕΛΠΝΟ, στο φάρμακο, στις συμβάσεις έργων, στον ΟΑΣΘ  και όπου έμπαινε το μακρύ των διαπλεκόμενων.
Για όσους επιμένουν να ξεχνούν, στάλα-στάλα τη δόση πήγαινε η ζωή μας για πέντε-έξι χρόνια, με τις ουρές στα συσσίτια να μεγαλώνουν μέρα με την ημέρα, καρκινοπαθείς να αντιμετωπίζονται ως ήδη νεκροί άρα δεν χρειάζονταν και πολλά, ανασφάλιστοι και άνεργοι στο έλεος των φιλάνθρωπων, άστεγοι και αόρατοι στους δρόμους της Αθήνας, σπίτια χωρίς ρεύμα και πολίτες αφημένους στην τύχη τους.
Τι έκανε η κυβέρνηση και τη χτυπούν σαν χταπόδι; 
Επέβαλε τις τηλεοπτικές άδειες, έδωσε πρόσβαση στην υγεία, έδωσε αξιοπρεπές επίδομα αλληλεγγύης, επίδομα ενοικίου,μάζεψε όσο μπορούσε δεδομένων των συνθηκών τα ασφαλιστικά ταμεία και εξασφάλισε τη βιωσιμότητα τους, συμμάζεψε  τα ρημαγμένα νοσοκομεία προσλαμβάνοντας νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, έφτιαξε τις ΤΟΜΥ, τελείωσε ή προχώρησε έργα που ήταν ξεχασμένα ή είχαν γίνει ανέκδοτο,μείωσε τα κενά στην εκπαίδευση με προσλήψεις αναπληρωτών, μείωσε την ανεργία, αύξησε τον κατώτατο μισθό και κατάργησε τον υποκατώτατο, επανέφερε τις συλλογικές συμβάσεις, μείωσε στο μισό τα πλεονάσματα και ναι το μνημονιακό καθεστώς τελείωσε.
Με πόνο, κόπο, θάνατο αλλά τελείωσε.
Τα ταμεία είναι πλεονασματικά, τα εγκλήματα ΚΕΕΛΠΝΟ, Νοβάρτις είναι στην δικαιοσύνη,η διαπλοκή και οι διαπλεκόμενοι στα κάγκελα, διότι γάτος γαμεί και γάτος σκούζει σε αυτή την όμορφη πατρίδα, εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι, φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης.
ΜΜΕ, δημοσκόποι, νεοδημοκράτες του Αδώνιδος, κιναλίστες, Μαρινάκηδες και λοιποί ζητούν την κεφαλή Τσίπρα και ζητούν Κούλη στο τιμόνι....για μια καλύτερη Ελλάδα με την εγγύηση του παλιού, έμπειρου πολιτικού προσωπικού.
Ναι λοιπόν, Κούλης πρωθυπουργός, για να πάθουμε και να μάθουμε.
Και  όταν όλα γίνουν όπως παλιά, θα φωνάξουμε τον Ευκλείδη να μας ξελασπώσει.
Αν ήμουν στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ θα εφάρμοζα την τακτική ΚΚΕ,"δεν κυβερνάω για να μάθετε,όχι σε όλα, επαναστατήστε ρεεεε"!!!! Κοινώς... όπως στρώσατε να κοιμηθείτε, για να μην πω κόψτε το λαιμό σας και μου θυμώσετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More