Μιλούν τα στοιχεία, σιωπά η ενημέρωση!!!

Απεργούν τα πενάκια των σταθμών και εφημερίδων.Δεν εξηγείται αλλιώς η εκκωφαντική σιωπή για το ναρκόπλοιο του Βαγγέλη.
Θα περίμενε κανείς μια πλήρη κάλυψη του γεγονότος, μιας και μιλάμε για το πιο ειδεχθές έγκλημα, αυτό της διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών.
Οι μίζες αποσιώπησης σε αυτήν την περίπτωση έχουν μαύρο χρώμα, το χρώμα του θανάτου.Και όσο και αν το μότο της εποχής είναι "ο θάνατος σας η ζωή μου" περιμένει κανείς λίγη τσίπα, λίγη από την παλιά αρχοντιά της ενημέρωσης, λίγο φιλότιμο από κάποιους που αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι, λειτουργοί ε, ερευνητές.
Τώρα θα μου πείτε, εύκολα σιωπάς και κονομάς, δύσκολα τα βάζεις με ναρκέμπορους, μπράβους, επιφανής πολίτες του υποκόσμου...σωστά. Ο φόβος φυλάει τα έρμα και τη δουλίτσα τους επίσης, για τα υπόλοιπα σιωπή....
Μια σιωπή που υπάρχει σε όλα επίπεδα με φωτεινή εξαίρεση δυο γυναίκες δικαστικούς που αποφάσισαν πως πρέπει να ψάξουν, να αποκαλύψουν, να ακολουθήσουν τα στοιχεία  και τελικά να φωνάξουν την αλήθεια που όλοι γνωρίζουν αλλά δεν τολμούν να ομολογήσουν.
Μιλώ φυσικά για τις ΚΥΡΙΕΣ της δικαιοσύνης Τζίβα και Τουλουπάκη. Η προσπάθεια τους να ρίξουν φως στα μεγάλα σκάνδαλα και τις θαμμένες υποθέσεις ίσως σώσουν την τιμή και την αξιοπρέπεια του δικαστικού σώματος.Και παρά τις επιθέσεις, τη λάσπη, την απροκάλυπτη τρομοκρατία, προχωρούν αποφασιστικά και με επιμονή. 
Από εχθές παίζει στη Ζούγκλα.gr βίντεο με την καταγγελία δημοσιογράφου για απειλή κατά της ζωής του.Οι μπράβοι του Βαγγέλη θέλουν όχι μόνο να κατέβει η ανάρτηση που αφορά το μεγάλο αφεντικό, θέλουν και τις πηγές του δημοσιογράφου.Ή κάνεις δουλειά ή δεν κάνεις, οι άνθρωποι ξέρουν καλά πως να καθαρίζουν...χτυπάνε στην πηγή του κακού!
Με εξαίρεση δυο-τρία ενημερωτικά σάιτς κανείς δεν ασχολείται και αναρωτιέμαι..είναι θέμα τιμής(σε ευρώ μιλάμε πάντα); θέμα αφεντικού, θέμα φόβου;  
Άντε βρε, ακολουθήστε την αντρική γραμμή Σαμαρά και βγάλτε μια φωνούλα,για την χαμένη τιμή των παντελονιών ... ντροπή βρε, σας πήραν φαλάγγι οι γυναίκες, σας πήραν και τα παντελόνια ορέ;
Ο Θεός να σε φυλάει από καινούριο έμπορο και από παλιά πουτάνα έγραφα παλαιότερα και δυστυχώς επιβεβαιώνομαι...τίγκα η πιάτσα και από τα δύο είδη...
Και άντε εσύ να επιβιώσεις στο λάκκο με τα φίδια της ενημέρωσης, της πολιτικής, των σκανδάλων, των δικαστικών, των μεγαλομετόχων και μεγαλοαπατεώνων...γίνεται δεν γίνεται!
Παρ'όλα  αυτά δυο δυνατές γυναικείες φωνές, καθαρές και αποφασιστικές δίνουν ελπίδα κάθαρσης, κάτι γίνεται και είναι ουσιαστικό.Μια μικρή ρωγμή στο σύστημα, ένα μικρό κρακ, που όμως είναι αρκετό  για να σπάσει τα στεγανά του κατεστημένου.Και η μπόχα θα βγει, θα πνίξει πολλούς από αυτούς που κουνούν το δάχτυλο, πουλάνε πατριωτισμό, τιμή και αξιοπρέπεια(sic).
Οι γυναίκες τολμούν σε ένα χώρο που άνδρες συνάδελφοι τους κρύβονται πίσω από προσχήματα,νόμους, παραθυράκια και ότι νομικίστικο εξυπηρετεί το μεγάλο σκοπό της συγκάλυψης.
Άρωμα γυναίκας στη δικαιοσύνη και γαία πυρί μειχθήτω!!!!
 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More