"The sting" σενάριο, σκηνοθεσία FBI

ΌΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ
Απολύτως εκπαιδευτική η χθεσινή συνεδρίαση της Βουλής.Είχαμε την ευκαιρία να διδαχτούμε ήθος, πολιτικές αξίες,πολιτικό λόγο και ότι πολιτικό διαφεύγει σε μένα αλλά έρχεται στο νου σας.
Εμπεδώσαμε τις έννοιες "εγώ", "ποιος είμαι εγώ", " εγώ μείωσα", εγώ κυνήγησα", εγώ διέσωσα" εγώ αντιστάθηκα""εγώ υπέδειξα".
Δεν μάθαμε ποιος "εγώ" πήρε είδηση το σκάνδαλο, πλην Σαλμά όλοι οι άλλοι απλά πάλευαν ..κάτι, το μείωναν, το τσάκιζαν,αλλά το άτιμο τους ξέφυγε και έγινε σκάνδαλο εξωτερικού, διότι εδώ το πυροβόλησαν 9 τεράστια πολιτικά"εγώ" και το περιόρισαν στους γιατρούς άντε και σε ορισμένους κρατικούς υπαλληλίσκους, "τους τελευταίους τροχούς της αμάξης" (δια στόματος Λοβέρδου τούτο).
Εμπεδώσαμε επίσης πως μας κυβερνούν συμμορίτες, αισχροί ψεύτες και ΕΥΠατζήδες(πρώην δεν έχει σημασία), αλλά έχουν γνώσιν οι φύλακες της δημοκρατίας, του συντάγματος και της νομιμότητας.Θα μας σώσουν, όπως άλλωστε έκαναν όλα αυτά τα χρόνια, θα αποτελειώσουν το θεάρεστο έργο τους και θα επαναφέρουν τη χώρα στο δρόμο της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης.Αυτής που διαχειρίστηκε το σκάνδαλο ζίμενς, το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, τα εξοπλιστικά, το Γιάννο τους, το χρηματιστήριο και όσα άλλα ξεχνώ εγώ, αλλά σίγουρα θυμάστε εσείς.
Κατανοήσαμε πλήρως την αγωνία των φωνασκούντων (φερομένων ως)ενόχων, όλοι για μια τιμή ζούμε εξ άλλου και γι'αυτήν φωνάζουμε. Πόσο μεγάλη είναι η τιμή θα φανεί στο χειροκρότημα, μέχρι τότε θα μείνετε με την απορία: Ποιος έριξε τις τιμές των φαρμάκων οέο;
Θα σας πω εγώ για να σπάτε το μυαλουδάκι και τα νεύρα σας.
Λοιπόν...την τιμή την έριξε ο Άδωνις που την είχε ρίξει ο Λοβέρδος, που την είχε ρίξει ο Λυκουρέντζος, που την είχε ρίξει ο Σαλμάς, που την είχε ρίξει ο Κουτρουμάνης. 
Και  όσοι από εσάς δεν κατάλαβαν την κατρακύλα της τιμής του φαρμάκου, είναι γιατί είστε κρυφοσύριζα, δηλαδή κρυφοσυμμορίτες, κρυφοψεύτες και το κυριότερο τα φάγατε και εσείς μαζί με τον τότε σύριζα, που μόνο σκοπό είχε να σταματήσει την κατρακύλα της τιμής του φαρμάκου, διότι τα είχε κάνει πλακάκια με τους φαμακοβιομήχανους και την Αγία Αναστασία τη φαρμακολύτρια, μεγάλη η χάρη της.
Μετά όμως τα έσπασε μαζί τους και τα βρήκε με το FBI και την Αμερική, που σε συνεργασία με τον Βαξεβάνη έστισαν το"κεντρί". Δείτε την ταινία και θα καταλάβετε τι εννοώ, μην τα θέλετε όλα στο πιάτο.Κάποιες πληροφορίες για εμπλοκή στο σενάριο της Παπαδάκου ελέγχονται και θα δει τι θα πάθει γιατί πολλά μας τα είπε και αυτή....και γράφει και στο Βήμα, έλεος δηλαδή.Τους ξέφυγε με ένα σπάσιμο αυτοκινήτου, αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.
Ξέχασα να σας πω, πως μικρή ομάδα ανώτερων δικαστικών που δεν ελέγχονται από το FBI και τους συμμορίτες, θέλει να πετάξει από την υπόθεση την Τουλουπάκη και να φέρει σε πέρας το δύσκολο έργο της απονομής της δικαιοσύνης, όπως σε τόσες άλλες υποθέσεις μην τα ξαναλέμε.Και το ερώτημα εδώ είναι "τι ομάδα είναι;" ΆΕΚ; Παναθηναικάκιας;το βρήκα Ενικάρα ρε!!!
Καταλάβαμε τι σημαίνει παρακράτος, παραδικαστικό, παραπολιτικό, παραπλανητικό δεν μάθαμε όμως τι σημαίνει παραλαμβάνω, παρακωλύω,παραμυθιάζω, παραβλέπω.
Μου άρεσε πολύ το στυλ Αντωνάκη αλλά και της Φωφώκας, είχε κάτι από αλάνι, από σαλόνι, από λιμάνι.Επίσης μου άρεσε που όλοι είχαν βήμα να πουν τον πόνο τους, αλλά για την ταμπακιέρα μηδέν.Κατανόησα όμως πλήρως τι σημαίνει όλα στο φως και πως το στρίβειν δια της αποχής ή του καθορισμένου άκυρου(μη μας βρε κανένας μπελάς)είναι πολιτική διαμαρτυρία.Ο Κούλης ήταν στενοχωρημένος, για την Ελλάδα ρε γαμώτο!
Μου απέδειξα πως έχω αντοχές,(είδα όλες τις ομιλίες χωρίς υπογλώσσιο, κάτι γρήγορες κρίσεις και λίγη εξόφθαλμη έκανα αλλά χαλάλι), μνήμη, κρίση και φιλότιμο γιαυτό ΟΜΟΛΟΓΩ...
Εγώ υπέγραψα τα πάντα όλα για το φάρμακο, εγώ σκανδάλισα το πανελλήνιο και για άλλη μια φορά το έριξα από τα σύννεφα, εγώ είμαι όλοι οι προστατευόμενοι μάρτυρες μαζί, ...μηνύστε με, σταυρώστε με και ψηφίστε με για να σας σώσω,στην τιμή μου σας ορκίζομαι!!!! Και στην υπόληψη μου!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More