Σοσια-ληστές και καπιτα-ληστές στον αγώνα για μας, ρε γαμώτο!!!!!

Λίγες ημέρες πριν την εκπνοή του άδικου και άτιμου 2013, με τους βουλευτές να διαριγνύουν για άλλη μια φορά τα ιμάτια τους στα παράθυρα των τηλεοπτικών τους εταίρων, τον πρώτο των Ελλήνων εξαφανισμένο, τον Σαμέρκελ αποφασισμένο να μας φέρε,ι εκτός από το πρωτογενές πλεόνασμα και την ανάπτυξη και τον Μπένυ βαθιά-μα πολύ βαθιά λέμε-πληγωμένο που τον κακολογούν και τον εγκαλούν για το πολιτικό του ήθος, προχωράμε ακάθεκτοι στο τέλος του δρόμου που χάραξε εκείνος ο Νοέμβρης. 

Έγινε σύνθημα και έτσι έμεινε, χρόνια τώρα ψάχνουμε αυτή τη λεωφόρο αλλά μας βγήκε αδιέξοδο.
Κάποιοι πιστεύουν ακόμα πως αυτοί οι πολιτικοί, που χάραξαν το δρόμο, αυτοί οι ίδιοι θα μας βγάλουν στο ίσιωμα, θα άρουν τα αδιέξοδα που οι ίδιοι δημιούργησαν και έτσι μαγικά θα βρεθούμε στη γη της Επαγγελίας.
Το κόστος είναι μεγάλο,λένε, αλλά οι Έλληνες μπορούν.Δεν αντέχει άλλο η κοινωνία,αλλά με λίγο κουράγιο και πολύ θέατρο στα τηλεπαράθυρα των μεγαλοσυντρόφων δημοσιογράφων θα τα καταφέρουν να κλέψουν ξανά το λαουτζίκο.

Και καλά οι ..καπιτα-ληστές του συστήματος, λες άντε αυτούς τους ξέρουμε, μα και οι άλλοι;
Αριστεροί πολιτικοί με δεξιές τσέπες, δεν είναι κακό !Μην πάνε απροπόνητοι οι σύντροφοι στο δύσκολο πολιτικό στίβο, όχι πρέπει να προετοιμαστούν,να προπονηθούν για να αντέξουν.
Σκέφτομαι να προτείνω να εισαχθούν στα βαρέα και ανθυγιεινά, διότι είναι κρίμα και άδικο να μοχθούν τσάμπα.

Είπα τσάμπα και θυμήθηκα τα πόθεν αίσχος τους, κάποια φτωχόπαιδα, ξανθόπουλοι της πολιτικής, στέκονται ταπεινά μπροστά μας και απολογούνται, ζητούν μια ευκαιρία να αποδείξουν πόσο μας νοιάζονται , πόσο αγαπούν την Πατρίδα, πόσο φτωχοί και μόνοι νιώθουν χωρίς εμάς, άντε και τη βουλευτική τους έδρα!

Όχι άλλο κάρβουνο, φωνάζουν με δάκρυα στα μάτια, για να πάρουν την μελαγχολική απάντηση του λαουτζίκου"είναι πολλά τα λεφτά Άρη", φάγατε, φάγατε....φτάνει!

Αλλά πως φτάνει κύριοι; Πως θα τελειώσει όλο αυτό το σκηνικό βίας που στήσατε με τις ευλογίες των φίλων ευρωπαίων;
Με το κοινωνικό τιμολόγιο της κοινωνικότατης ΔΕΗ, με τα συσσίτια και τις φιλανθρωπίες, με τα κοινωνικά ιατρεία;
Και αν μπορούμε μόνοι μας γιατί να σας πληρώνουμε ένα σκασμό λεφτά για να μας δουλεύετε;

Γιατί να πληρώνω τον κάθε ξανθόπουλο βολευτάκο,για να βγαίνει περίλυπος να μας ζητά τον ύστατο οβολό μας για να σώσουμε τους άπορους;
Ο δικός τους οβολός που στην οργή είναι;
Πως είναι δυνατόν να ζητούν από τους ήδη εξαθλιωμένους οικονομικά πολίτες να δώσουν από το υστέρημα τους, όταν το δικό τους πλεόνασμα, βάσει του πόθεν αίσχος πάντα,μπορεί να δώσει πραγματικές λύσεις για τον τόπο και το λαό;

Με..... λίγα λόγια και με νόημα!
Σοσιαλιστής είναι αυτός που έχει κάποια εκατομμύρια ευρουλάκια, επενδύει στους ορκισμένους εχθρούς, μάχη από μέσα για όσους δεν κατάλαβαν το πνεύμα, δεν δίνουν του αγγέλου τους νερό και παρακαλούν όλους εμάς να βοηθήσουμε τους αναξιοπαθούντες!

Σοσια-ληστές και καπιτα-ληστές στον αγώνα ενωμένοι, διότι όπως και να το κάνουμε, είναι πολλά τα λεφτά συνέλληνες!!!
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More