Ξέρεις από αλγόριθμο;


Είσαστε όλοι εδώ; Ερώτηση, μακάβρια είναι αλήθεια αλλά επιβεβλημένη, μιας και εμείς δεν έχουμε κυβέρνηση, τελεταί ΝΔ έχουμε.

Η συνέντευξη, θεός να την κάνει, του ΠΘ σας έπεισε ότι ζείτε καλά, πλουσιοπάροχα, με όλα τα καλούδια που απλόχερα σας παρέχει ο Θεός να τον κάνει ΠΘ ή να σας στείλει τον Χρυσοχοΐδη να σας ρίξει ένα μπερντάκι να βάλετε μυαλό; και μην μου πείτε ότι έχετε, αν είχατε δεν θα κάνατε ΠΘ τον μίστερ Μπιν.

Το κλάμα Κικίλια πιστεύετε οφείλεται σε τύψεις, σε ευγνωμοσύνη προς τους απλήρωτους υγειονομικούς ή στις ορμόνες; Ε όχι ποιες ορμόνες, γέννησε ο άνθρωπος, είναι πατέρας πια. 

Αναρωτιέστε και εσείς τι έγιναν τα 1038 εμβολιαστικά κέντρα που μας παρουσίασε ο  Κικίλιας ή ξέρατε από την αρχή ότι είναι μούφα; Εγώ πάντως αναρωτιόμουν γιατί 1038, ποιος το αποφάσισε και πως; Και η απάντηση είναι..... ταρατατζουμ... ο αλγόριθμος. Για όλα φταίει ο αλγόριθμος, αποφασίζει και διατάσσει ο άτιμος. Μπήκε στη ζωή μας την έγκλειστη και θα μείνει μέχρι να φύγει ο μίστερ Μπιν, Μωυσής, σιμουλτανέ ΠΘ σας. Αλγόριθμος παντού και άντε εσύ να διαμαρτυρηθείς. Ξέρεις από αλγόριθμο;Μην ξεχάσω στον αλγόριθμο χρωστάμε και το κλείσιμο μέσα, μια υποχρέωση την έχουμε στον αγαπητό,βέβαια τα στοιχεία τα βάζουν οι άριστοι,αλλά εσείς τους διαλέξατε.

Τέλος πάντων μην είμαστε μίζεροι, όλα τα έχουμε. Εμβόλια έρχονται, αργά είναι αλήθεια αλλά έτσι πρέπει, διότι οποίος βιάζετε σκοντάφτει. Εμβολιαστικά κέντρα έχουμε, 1038, οι γιατροί λείπουν αλλά δεν μασάμε θα πάμε στα νοσοκομεία και ο Θεός μαζί μας, αν κολλήσουμε θα είμαστε εμβολιασμένοι. Χρήμα έχουμε, ρέει άφθονο, 543 ευρωπουλάκια μας δίνει ο κυμπάρης και δίκιο έχει που θα τα χαλάσουμε; Μέσα είμαστε διάολε είναι ανάγκη να τρώμε; Το μέσα βέβαια είναι σχετικό, οι τραπεζίτες μας θέλουν έξω, για αυτό μας παίρνουν τα σπίτια. Τί να τα κάνουμε πια;Άσε που δεν θα πληρώνουμε ενφια. Οικονομία από παντού μας κάνει ο Μωυσής αλλά που να καταλάβετε εσείς, σπάταλοι ε σπάταλοι. 

Άντε, σας αφήνω με τον αλγόριθμο να κοιμηθείτε αγκαλιά, αύριο θα είναι καλύτερη ημέρα, τον καλόπιασα, τον αλγόριθμο, και μου τα είπε όλα. Το νου σας όμως γιατί κι αυτός διαταγές παίρνει. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More