Τι θα φέρει η κάλπη;


Τούτες εδώ οι εκλογές είναι περίεργα βουβές, μέσα σε μια ακατάσχετη πολυλογία υπάρχει μια σιωπή.Η σιωπή των αμνών..
Έτσι χωρίς λόγια, χωρίς ονόματα,χωρίς σχέδιο, μόνο με ψιθύρους, παίρνουμε τη ζωή μας λάθος για άλλη μια φορά.
Μου έχουν λείψει οι παλιές καλές προεκλογικές περίοδοι, αυτές που η Πάνω Παναγιά έκλεβε την ψήφο από  την Κάτω Παναγιά και πανηγύριζαν όλες οι Παναγιές μαζί τη νίκη.
Μου έλειψε ο Γκόοοορτζος, η παλιά κλασσική φιγούρα του κομματάρχη, που έκοβε και έραβε, μοίραζε και έταζε, ανέβαζε και κατέβαζε υπουργούς.
Πλάκα είχε, μέχρι που οι κομματάρχες πήγαν Ελβετία, οι Γκόρτζοι γίνανε υπουργοί και η Ελλάδα γκρεμοτσακίστηκε στο βάραθρο της πλεονεξίας, της υποκρισίας, του βολέματος, των οφσορ,της Νοβάρτις, του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Αυτές εδώ οι εκλογές είναι περίεργες, οι κάλπες είναι έγκυες και τα μικρά τερατάκια  του μεγάλου αδηφάγου τέρατος, ετοιμάζονται να ξεπεταχτούν.
Ο γίγαντας, κυρίαρχος πανέξυπνος λαός, ο Ελληνικός ντε, διεκδικεί μια παγκόσμια εκλογική πρωτιά.
Δίνει ψήφο στους οφσορούχους, άριστους κομματάρχες,        ομοτράπεζους των λαμογιών, των καταχραστών δημοσίου χρήματος,των υποδίκων για απιστία, των φασιστών και λοιπών...δημοκρατικών στοιχείων.
Εδώ ψήφισαν Λαγό θα μου πείτε, υπόδικο για τη δολοφονία Φύσσα, δεν θα ψηφίσουν έναν υπόδικο για απάτη σε βάρος του δημοσίου;
Τέλος πάντων ο Ελληνικός λαός είναι σαν την δικαιοσύνη, δεν είναι εμπιστοσύνης, ειδικά όταν θίγονται συμφέροντα τσέπης.
Το ισχυρότερο κίνητρο του Έλληνα, η τσέπη, μια θεσούλα στο δημόσιο, τρεις μακριούς σταυρούς στην Εκκλησία, νάναι μαζί μας κι ο Θεός, διότι η μπίζνα είναι για λίγους.
Και τούτη τη φορά διεκδικεί ο γίγαντας λαός να είναι στους λίγους.
Οι άχρηστοι αριστεροί ούτε δικούς τους δεν βόλεψαν, θα βολέψουν πλανόδιους, ευκαιριακούς ψηφοφόρους; 
Οι άχρηστοι αριστεροί είναι καλοί να σώζουν την κατάσταση,(κατοχή, χούντα)αλλά μέχρι εκεί, μετά στο δρόμο που ξέρουν καλά, το δρόμο της αντοχής, και του αγώνα.
Οι εκ των υστέρων σωτήρες είχαν πάντα περίοπτη θέση. Καραμανλής, γύρισε νικητής και τροπαιούχους από τα Παρίσσια και χειροκροτούσαν τον σωτήρα εξωτερικού τα εκατομμύρια των αντιστασιακών από κάτω. 
Απορία, με τόσα εκατομμύρια Ελλήνων που αντιστέκονταν στη χούντα πως τα κατάφερε η εθνοσωτήριος κυβέρνησις των χουνταίων και έμεινε 7 χρονάκια;
Προφανώς έκαναν αντίσταση βαθιά, πολύ βαθιά μέσα τους γιατί δεν είναι άχρηστοι αριστεροί να βγαίνουν μπροστά.
Τούτη η κάλπη λοιπόν είναι έγκυος ρίχνεις ΚΙΝΑΛ βγαίνει ΝΔ, ρίχνεις Χρυσά αυγά βγαίνει ΝΔ, ρίχνεις Βελόπουλος βγαίνει ΝΔ, ρίχνεις ΚΚΕ βγαίνει ΝΔ, ρίχνεις ΝΔ βγαίνει Νοβάρτις, Νουρ ουάν, ΚΕΕΛΠΝΟ και ΝΔΤ ζαλισμένο από τη χαρά της επιστροφής, άλλαξε το ΔΝΤ σε ΝΔΤ σε ένδειξη φιλίας, βαθιάς ευγνωμοσύνης και περηφάνιας που επιστρέφει στον τόπο  του εγκλήματος.
Εμπρός για μια Ελλάδα νέα, των συσσιτίων, των ανασφάλιστων, των απολυμένων, των απλήρωτων...βοήθεια σας, εμείς μαθημένοι είμαστε, εσείς;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More