Δικαιοσύνη με αναστολή...για περάστε!!!!

Και όμως παίδες Ελλήνων, η γη γυρίζει γύρω από τη νουδούλα και ας υπάρχει μπόχα, βρώμα και καταδίκες.Και γυρίζει, διότι τα φίλια ΜΜΕ πήραν γραμμή απαξίωσης της είδησης, όχι παίζουμε.
28 μήνες χωρίς ελαφρυντικά για παιδεραστία αλλά με αναστολή.
Έξω ο παιδεραστής, διότι δεν αποτελεί κίνδυνο για τα δικά μας παιδιά, τα παιδιά της Μολδαβίας δε τα ξέρουμε, τι κι αν είναι δεκαπεντάχρονα και κατήγγειλαν βιασμό και τράφικινγκ. 
Νάναι καλά το διπλωματικό διαβατήριο, οι διασυνδέσεις και ο Κούλης.Που ως ειδικός και αρχηγός, κατά τα λεγόμενα του παιδεραστή, του είπε "κάτσε ένα-δυο μήνες να ξεφουσκώσει",σε απλά ελληνικά, μάζεψε το πουλί σου κανένα δίμηνο και ξαναρχίζεις.
Αλλά γιατί με αναστολή κύριοι δικαστές; Πολύ αναστολή πέφτει στα ελληνικά δικαστήρια και αναρωτιέμαι. Περιμένουν κάτι οι κ.κ. δικαστές; 
Μια αλλαγή πολιτικής, που θα τους βγάζει από τη βάσανο των δύσκολων αποφάσεων; Και αν παίζει η αναστολή γενικώς γιατί μέσα οι καθαρίστριες; Μήπως η αναστολή αφορά εγκλήματα λευκών κολάρων; 
Αν ναι, και επειδή μαζεύτηκαν πολλά άπλυτα που βγαίνουν στη φόρα, σας έχω πρόταση.Να βοηθήσουσε τις καθαρίστριες να μπουκάρουν στο χώρο, να ξεβρωμίσουν τα βρώμικα που αφήνετε πίσω σας.Διότι τα λευκά κολάρα αναδύουν μπόχα και θέλουν τον ειδικό τους.
Και επειδή ο λαός, στο όνομα του οποίου δικάζετε ,περιμένει γενναίες αποφάσεις στις δίκες που έρχονται, δίκες Νοβάρτις, ΚΕΕΛΠΝΟ, δάνεια κομμάτων, παραδικαστικό, εξοπλιστικά, φροντίστε να καθαρίσετε τις βρωμιές. 
Δεν μπορεί, θα υπάρχουν έντιμοι δικαστές, που στο όνομα ξαναλέω του ελληνικού λαού, θα επαναφέρουν την εμπιστοσύνη στις τάξεις τους.
Αλήθεια, ποιος είναι ο εισαγγελέας, της εμπιστοσύνης του Σοφού, που ήθελε να γνωρίσει τον Βαγγέλα του λιμανιού; Και τι γίνεται με την άσπρη σκόνη; Τι γίνεται με τους Πουλήδες, για τους οποίους από τον Ιούνιο αν δεν κάνω λάθος υπάρχει κατηγορητήριο; Περιμένουμε κάτι; Να φύγουν από τη χώρα; Να αλλάξει η κυβέρνηση; Να ξεχαστεί η ιστορία;Τους δίνετε χρόνο να κρύψουν ότι κρύβετε; θα τους καλέσετε επιτέλους;
Τι γίνετε με με τον έτερο Γεωργιάδη, που απειλή με αγωγή (δλδ ζητά χρήμα, έχει έξοδα ο άνθρωπος) την εισαγγελέα Τουλουπάκη; Αυτό δεν καθιστά παρέμβαση; Μήπως η κυρία Τουλουπάκη δεν είναι συνάδελφος σας; 
Μήπως η ΝΔ γενικώς είναι στο απυρόβλητο και δουλεύτε ψηλό γαζί τον ένα και κυρίαρχο λαό, που ματαίως ψάχνει δικαιοσύνη;
Και για να επανέλθω στον παιδεραστή Γεωργιάδη, τον οποίο κάλυψε και καλύπτει η νέα δημοκρατία και ο οποίος μίλησε για δικαστική πλάνη, ελπίζω να υπερασπιστείτε την χαμένη τιμή της διακαιοσύνης και των δικαστών στο δεύτερο βαθμό, να επιμείνετε στο ένοχος άνευ ελαφρυντικών  και ανευ αναστολής και να δούμε ένα βρώμικο κολάρο στη φυλακή. 
Τα λευκά κολάρα που κυκλοφορούν ανάμεσα μας με αναστολή είναι ήδη πολλά, σε λίγο θα κάνουν ΜΚΟ "πως να γλυτώσετε τη μπουζού"και θα πάρουν επιδότηση.
Στα παιδιά του Σκάι που δεν είδαν , δεν άκουσαν, δεν κάλυψαν την καταδίκη του παιδεραστή και ειδικά στον μέγα "δημοσιογράφο", ξέρει αυτός, συνιστώ ανεπυφύλακτα να πάρουν τον Γεωργιάδη για babysitting.
Αααα και τους έχω είδηση άξια για κάλυψη ...ο Πολάκης στραβοκατούρησε στον τοίχο. Τρέξτε, και μην ξεχάστε την αναπαράσταση, θέλω ρεπορταζ αντάξιο του ονόματος σας, όχι αστεία!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More