Ωχ! δικαιοσύνη...βοήθειααα!!!!

2019 πολώσεις στον αέρα....και εμείς ώ Έλληνες ακόμα να πολωθούμε να ησυχάσουν και οι δημοσκόποι.
Φταίει η αλλαγή του χρόνου που βρήκε τους μακεδονομάχους εντός Σκοπίων, να αγωνίζονται σκληρά στη ρουλέτα και στο μπλακ τζακ προκειμένου να αποτρέψουν την εφιαλτική συμφωνία.
Φταίει που ψωνίζουν στη Βουλγαρία και στην Τουρκία έτσι για αντίσταση στους αναρχοάπλυτους τάχα μου δήθεν πατριώτες, που μας μοιράζουν επιδόματα...τα καταθέτουν εις την αλλοδαπήν για να μην δουν άσπρη ημέρα οι Έλληνες, να πέσουν οι μαδουριστές, να μάθουν τι σημαίνει αγαπώ την Ελλάδα. 
Φταίει ο Πολάκης, που εκτρέπεται θεσμικά κάθε τρεις και μία, δεν μπορεί να κρατήσει το στόμα του κλειστό, να πορευτούμε άνευ πόλωσης και με εμπιστοσύνη στους αδέκαστους.
Εδώ να επισημάνω και να φωνάξω δυνατά ...δεν φταίει ο Σπυρίδων παιδιά , δεν είδε, δεν άκουσε, δεν κατονόμασε, δεν τσίριξε εναντίον αδέκαστων.Το επιβεβαιώνουν και οι ίδιοι οι αδέκαστοι με ανακοίνωση -φωτιά, εναντίον του μαδουριστή που τόλμησε να ρωτήσει. Τι ρωτάτε κύριε: Συγγνώμη κύριε ποιος είστε;Ο Σπυρίδων μπορεί να λέει ότι θέλει εσύ όχι. Αυτό διάβασα εγώ από την ανακοίνωση και ως εκ τούτου κατανοώντας την αγανάκτηση των λειτουργών της δικαιοσύνης και θέλοντας να εισφέρω στο έργο τους, θα ρωτήσω εξ ονόματος τους και άνευ αδείας.
Με ποια ιδιότητα θα μου πείτε τώρα.Μα είμαι ο λαός, που για μένα μάχονται οι αδέκαστοι, για το συμφέρον μου ντε.Είμαι ο λαός, που έχουν ορκιστεί να υπηρετούν οι μαχητές της δικαιοσύνης. Αυτοί που έκριναν συνταγματικά τα μνημόνια του Σαμαρά, αλλά αντισυνταγματικό το μέτρο περικοπής των αποδοχών τους-των υπολοίπων, του λαού μην ξεχνιόμαστε - καλώς κόπηκαν επί Σαμαρά αλλά τώρα οι μαδουριστές πρέπει να τα επιστρέψουν, διότι αυτοί φταίνε που τα έκοψαν οι άλλοι.Αυτοί που ενέκριναν το κλείσιμο της ΕΡΤ από τον Σαμαρά, ήταν συνταγματικότατο το κλείσιμο και δεν θέλω κουβέντα, δεν αντέδρασαν ως όφειλαν όταν έκλειναν σχολεία,(όταν κλείνει ένα σχολείο ανοίγει μία φυλακή,στο στοιχείο τους), όταν έκλειναν νοσοκομεία, κάποιοι νοσηλεύονταν άνευ νοσηλίων στο Ντυνάν και ουκ έστιν αριθμός αποφάσεων που αποδεικνύουν πως ένα και μόνο μέλημα τους, έννοια τους βαθιά, είναι ο λαός.
Ερωτώ λοιπόν.Γνωρίζουν οι αδέκαστοι τον νόμο 4022/2011; Αλίμονο! δουλειά τους!!! Υπάρχει ο άτιμος και λέει πως σε υποθέσεις που αφορούν διαφθορά η προανάκριση από τον αρμόδιο Εισαγγελέα μπορεί να κρατάει το πολύ μέχρι 4 μήνες ενώ σε εξαιρετικές περιπτώσεις με έκδοση αποφάσεως μπορεί αυτή η περίοδος να παραταθεί κατά δύο μήνες ακόμα το πολύ.Σε ελεύθερη μετάφραση, ελπίζω οι αδέκαστοι να συγχωρήσουν το ατόπημα και να μην το εκλάβουν ως θεσμική εκτροπή.
Ως εκ τούτου, γιατί υποθέσεις όπως αυτή π.χ των υπαλλήλων του ΚΕΕΛΠΝΟ είναι ακόμα στα συρταράκια κάποιων γραφείων; Γιατί δεν ελέγχονται τι περιμένουν οι αδέκαστοι; Πόσοι μικροί ή μεγάλοι Χριστοφοράκοι πρέπει να φύγουν, πόσες υποθέσεις πρέπει να χαθούν και να μείνουν ατιμώρητοι καταχραστές δημοσίου χρήματος, δηλαδή δικού μου χρήματος του έρμου του ΛΑΟΥ, για να βρεθεί ΕΝΑΣ να πει φτάνει;Πόσο ακόμα θα πληρώνουμε τις μίζες, τους μιζαδόρους, τους μιζολήπτες; 
Σταματήστε να κοιτάτε αφ΄υψηλού και από την έδρα και κοιτάξτε στα μάτια τον λαό για τον οποίο κόπτεστε όλοι και όταν σας ρωτούν το αυτονόητοι τολμήστε κάτι διαφορετικό.Απαντήστε!!
Αααα μην ξεχάσω... έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη,όσο δεν έχω περιπέτειες, όταν βρεθώ απέναντι τους θα φωνάξω όπως όλοι... ωχ! δικαιοσύνη...βοήθειααα!!!!












0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More