Την προσοχή σας σύντροφοι!!!!


Ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μ.Ντράγκι, όπως και ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) Κλάους Ρέγκλινγκ, υπήρξαν σαφέστατοι στις τελευταίες δηλώσεις τους. 
Ακούσαμε ένα μεγαλοπρεπέστατο νάιν, δεν υπάρχει χρήμα για την Ελλάδα, μέχρι να υποκύψει στον εκβιασμό των μεγαλοεταίρων, ώσπου να παρακαλέσει γονατιστή η κυβέρνηση Τσίπρα. 

Και το ερώτημα είναι : Με κάθε θυσία στο Ευρώ ή όχι άλλη θυσία για το Ευρώ;
Τι θα επιλέξει η νεοσύστατη και λίγο αδέξια -μην πω πολύ, θα πληγωθώ- κυβέρνηση;(έφυγαν οι δεξιοί, ήρθαν οι αδέξιοι, αλλά αυτό διορθώνεται τουλάχιστον).

Η λαϊκή εντολή είναι σαφώς όχι άλλες θυσίες για τους εταίρους που δεν είναι αλληλέγγυοι, δεν είναι ανθρωπιστές, δεν είναι δίκαιοι. 
Είναι στυγνοί κερδοσκόποι, αφού η αλληλεγγύη  τους επιφέρει κέρδη εκατομμυρίων, μόνο από τους τόκους που καταβάλουμε για τα... αλληλέγγυα δανεικά!
Αυτή είναι η απάντηση του υπουργείου οικονομικών της φίλης Γερμανίας,μετά από ερώτηση  βουλευτή του αριστερού κόμματος.

Κερδοσκοπούν σε βάρος ενός λαού που τον φτωχοποίησαν και τον στοχοποιούν κάθε ημέρα, είναι γνωστά σε όλους μας τα δημοσιεύματα γερμανικής εφημερίδας, αλλά και οι δηλώσεις υπουργών φυρερίσκων και λοιπών αλληλέγγυων φίλων και εταίρων της Ευρώπης, που η κυβέρνηση μας ελπίζει να αλλάξει.

Και το επόμενο ερώτημα είναι: Γιατί να αλλάξει ο κερδοσκόπος και να μην του κλείσουμε την στρόφιγγα της κερδοσκοπίας;

Γιατί η δικές μας θυσίες για το ευρώ, που φέρνουν τσουβαλάκια με χρήμα στα αλληλέγγυα χεράκια τους, να μην γίνουν θυσίες από μας για μας;

Όχι στη λιτότητα ψηφίσαμε και περιμένουμε ακόμα και τη ρήξη. Δεν περιμένουμε συμβιβασμούς και θυσίες χωρίς αποτέλεσμα.

Περιμένουμε σύγκρουση με όλους αυτούς-τους δικούς μαςΈλληνες πατριώτες- που στα χρόνια της κρίσης έβγαλαν μύρια στις ξένες τράπεζες, σύγκρουση και όχι παρουσία στα μεγαλοκάναλα που έτσι και αλλιώς ξεσκίζουν καθημερινά όποιον βγαίνει, αξιοπρεπή πτώση και όχι γονατιστή παραμονή!

Άντε να σας δω να βάζετε στη θέση τους τα μπογδανάκια που ειρωνεύονται, τους Μπάμπηδες που συμβουλεύουν τρομοκρατώντας,τους παντογνώστες δημοσιογραφίσκους που παίζουν την οικονομία, την εξωτερική πολιτική, τη νομοθεσία και ότι άλλο προκύψει στα δάχτυλα!!

Υπομονή έχουμε, διάθεση έχουμε, τίποτα να χάσουμε δεν μας άφησαν, έχουμε όμως και οργή και από αυτήν να φυλάγεστε!





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More