Εδω Παππάς εκεί Παππάς....


Ο Ν.Παππάς υπουργός επικρατείας τα έβαλε με τον Σόιμπλε.
"Αυτές οι δηλώσεις είναι ασύμβατες τόσο με τη θεσμική θέση που κατέχει όσο και με την προσδοκία που έχει διαμορφωθεί στην Ευρώπη για εξεύρεση μίας νέας λύσης. Η εμμονή και η επιμονή του σε αυτή την πολιτική και σε αυτό το ύφος είναι ασύμβατες  με την πορεία προς μια ενωμένη και δημοκρατική Ευρώπη" είπε ο Παππάς απαντώντας σε δηλώσεις του Σόιμπλε. 

Είναι αλήθεια ότι ο Παππάς στις ανακοινώσεις είναι πολύ καλός. Το έχει ο άνθρωπος. Αυτό φάνηκε και στις ανακοινώσεις που έβγαζε απαντώντας στην Βούλτεψη προεκλογικά. Υποθέτω ότι το να είσαι η αυλή του Τσίπρα σου παίρνει χρόνο, τραβάς το αυτί σε συντρόφους που κάνουν δηλώσεις που έρχονται σε αντίθεση με τις "επιθυμίες" του προέδρου, προσπαθείς να μετριάσεις τις απόψεις της "αριστερής πλατφόρμας", παλεύεις να ενισχύσεις την θέση του προέδρου Αλέξη Τσίπρα στο κόμμα αλλά και στα ΜΜΕ.

Ακούγοντας και τις ανακοινώσεις του προεκλογικά για την ΕΡΤ  είχαμε πιστέψει ότι θα είχε ενα έτοιμο νομοσχέδιο, με το οποίο θα αποκαθιστούσε την κατάφωρη αδικία εις βάρος των εργαζομένων της ΕΡΤ. Θα επανέφερε την Δημοκρατία και θα έδινε στην ΕΡΤ τον πραγματικό της ρόλο.
Ελα όμως που δεν έγινε έτσι. Ορκίστηκε υπουργός και μετά από έναν μήνα άρχισε να συζητάει με συνδικαλιστές και φορείς για το πως πρέπει να είναι η νέα ΕΡΤ. Δηλαδή από τις 11 Ιουνίου 2013- 20 μήνες μετά- που οι ανθύπατοι του 4ου Ραιχ έκλεισαν την ΕΡΤ δεν είχε έτοιμο νομοσχέδιο. 

Τέτοια ανικανότητα, ή μήπως... ικανότητα υποταγής;

Διαρρέεται ήδη πως οι συμβασιούχοι της ΕΡΤ δεν θα επαναπροσληφθούν, ενώ θα προσληφθούν αυτοί που μπήκαν με όποιο τρόπο στην ΔΤ και ΝΕΡΙΤ. Γιατί άραγε;
Μετά από αυτό το φιάσκο του "θα ανοίξουμε ξανά την ΕΡΤ" αναρωτιέμαι πως θα τα βάλετε με τους διαπλεκόμενους μεγαλοκαναλάρχες.

Ο Σόιμπλε εφαρμόζει μια πολιτική, εσύ κύριε Παππά πως κάνεις πολιτική; 
Με πύρινους λόγους και υπερασπιζόμενος τον πρόεδρο με δηλώσεις; 


Γράφει ο "Λάκων"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More