Πρός αμετανόητους

Δύο ημέρες ανάσας, ελπίδας και προσμονής. Αν και κάποιοι  κάνουν ότι μπορούν για να με ρίξουν, δεν θα τα καταφέρουν. 
Υπάρχει αποφασιστικότητα, το βλέπουμε από τις πρώτες σίγουρες και σοβαρές κινήσεις και όσο και αν φωνάζει ο κ. Μπάμπης μας και κουνάει το δάχτυλο της οικονομικής καταστροφής που έρχεται, δεν με ρίχνει στα τάρταρα.

Πορτοσαλτάρανε εκεί στο σκάι και πριν ακόμα αναλάβει η νέα κυβέρνηση, πριν δουν τα πρώτα βήματα, προβάλλουν το φάντασμα της χρεοκοπίας. 
Ακούω τον κ. πορτοσάλτε να ανησυχεί για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα που.... ανησυχούν για το αν θα πληρωθούν στο τέλος του μήνα. 

Ευγενικά συναισθήματα, δεν μπορώ να πω και η ανησυχία και η ευαισθησία του κ. Άρη μας, αλλά πολύ επιλεκτικά για έναν έγκυρο και έγκριτο δημοσιογράφο!
Δεν σας είδα να ανησυχείτε για τους άνεργους και ανασφάλιστους, ούτε σας άκουσα να ρωτάτε για τις αιτίες και τους υπεύθυνους, αντίθετα πολλές φορές σας άκουσα να....τα χώνετε στους απολυμένους!

Αφήστε  μας να ελπίζουμε, να ανασάνουμε , δώσε χρόνο στην νέα κυβέρνηση, κάντε ένα διάλειμμα καλό θα σας κάνει, χαμογελάστε, πάρτε ανάσα, μην πυροβολείτε τους Έλληνες, χρόνο και βήμα για να τρομοκρατείτε το λαό έχετε, δεν χάθηκε ο κόσμος αν περιμένετε λίγο!

Πιστέψτε με, καλό θα σας κάνει ένας απολογισμός, μια αυτοκριτική, μια άλλη ματιά στα γεγονότα, εκτός αν πιέζεστε, τότε τι να πω μην σας πιέζουμε και εμείς οι ονειροπόλοι!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More