Ο δρόμος της συνείδησης.....


Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, δεν υπάρχουν εκβιασμοί, δεν υπάρχουν διλήμματα. Στην δημοκρατία των γειτόνων, γιατί στη δική μας όλα συνυπάρχουν αρμονικά και σφιχταγγαλιασμένα.

Μόλις ανακοινώθηκε το όνομα του υποψηφίου για την προεδρία, η αγορά δείχνει την αγωνία της, πάνω που καλωσόρισε την ανάπτυξη, πάνω που οι τράπεζες πέρασαν τα τεστ, έρχεται το αναπάντεχο!!!
Κάτω από τις 900 μονάδες το χρηματιστήριο με τις τραπεζικές μετοχές να χάνουν 13-15% τις αξίας τους.
Βλέπετε οι αγορές έχουν μία δημοκρατική ανησυχία, λίγο μεγαλύτερη από τη δική μας!!!

Περιχαρείς οι τροικανοί, αφού οδήγησαν τις πολιτικές εξελίξεις εκεί ακριβώς που ήθελαν, με την αγαστή συνεργασία του μεγαλομάρτυρος αντωνάκη,διασφάλισαν τα λεφτουδάκια τους και μια θέση στον ήλιο της Ελλάδας.

Τηρώντας αδιάλλακτη στάση στις υποτιθέμενες διαπραγματεύσεις.  προκαλώντας οικονομική ασφυξία, έβαλαν με ωμή παρέμβαση  το δίλημμα για την εκλογή του Προέδρου αλλά και τις προϋποθέσεις ελέγχου  της επόμενης κυβέρνησης όποια και αν είναι αυτή, αν τελικά πάμε σε εκλογές!

Όλα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα τους, στημένο το παιχνίδι και πολύ καλά οργανωμένο με ένα και μοναδικό  θύμα. 
Τον Ελληνικό λαό, που έδωσε, έδωσε και συνεχίζει να δίνει σε μια ...εθνοσωτήρια κυβέρνηση που έφαγε, έφαγε και θέλει να εξακολουθήσει να τρώει και να μοιράζει απλόχερα την ελληνική γη.

Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες πια, είναι η ώρα των βουλευτών με συνείδηση και τιμιότητα, η ώρα που θα έπρεπε να μετράει το λαϊκό συμφέρον και όχι το βουλευτικό, κάτι που με τις τελευταίες ψηφοφορίες δεν έχουμε δει.
Και επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται, δείτε εδώ τι συμβαίνει στην Βουλή όταν έχουμε Προεδρικές εκλογές


Κλείνοντας αφιερώνω σε όλους τους Έλληνες ένα τραγούδι που λέει όλα όσα θα ήθελα να πω....








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More