Εργα και ημέρες Μ Α(νανδρων) Τ

6 Δεκέμβρη 2014, μια ακόμα ημερομηνία που πρέπει να θυμόμαστε, πάνω από 200 προσαγωγές διαδηλωτών ακούμε στις ειδήσεις, οργανωμένοι οι Ματάνανδροι, επαναφέρουν την τάξη.

5γενναίοι εναντίων νεαρής γυναίκας στο κέντρο της Αθήνας, πέταξαν φοιτήτρια στο λιμάνι της Μυτιλήνης και μετά την προσήγαγαν, Ματατζήδες φυτεύουν μολότωφ σε σακίδιο διαδηλωτή, κουκουλοφόροι και ματατζήδες δίπλα-δίπλα πριν αρχίσει το κάψιμο των πόλεων, ένστολοι βάζουν φωτιά σε κάδο,ομάδα ΜΑΤ σπάει είσοδο πολυκατοικίας στην Τσαμαδού, ευθεία βολή χημικού στο μέτωπο, σε διαδηλωτή στην Πάτρα, ματατζήδες ξυλοφορτώνουν διαδηλωτή που ήδη φορά χειροπέδες.

Γενναίοι με ασπίδες, μάσκες, γκλόμπς και κράτη κάνουν ντου σε άοπλους πολίτες κατά προτίμηση γυναίκες, πιτσιρικάδες, γέρους και Αμεα, διότι μόνο με αυτούς μπορούν να τα βάλουν. 

Εισαγγελείς και δικαστικοί δεν ασχολούνται με τον άγριο ξυλοδαρμό του πλήθους, έχουν να λύσουν τα οικονομικά τους, εξ άλλου τι σημασία έχει ποιος και γιατί δέρνει, καίει και τα σπάει; 
Οι άγνωστοι κουκουλοφόροι είναι κολλητάρια των ματατζήδων και ποιος να τα βάλλει με τόσες διμοιρίες ΑΝΑΝΔΡΩΝ φρουρών του νόμου και της τάξης;


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More