Αξιοπρέπεια: ΜΑΤαίως ανα(κατα)ζητείται!!!

Μια εικόνα από το κέντρο της Αθήνας.Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014, παραμονή της Αγίας Βαρβάρας και οι βάρβαροι των Αθηνών προετοιμάζονται να γιορτάσουν.
Το ηρωικό σώμα των ΜΑΤατζίδων, προτάσσει τα στήθη του εναντίων των πιο επικίνδυνων Ελλήνων, που τόλμησαν να κατέβουν στους δρόμους της πρωτεύουσας, διεκδικώντας αξιοπρέπεια.

Και οι έντιμοι άνδρες των ΜΑΤ εκνευρίστηκαν.Είναι δυνατόν, αξιοπρέπεια στην Ελλάδα του 2014, μα τι είναι αυτό; Και άντε εσύ να εξηγήσεις τι είναι αξιοπρέπεια σε ένα σώμα που... εκτελεί διαταγές και όποιον βρεθεί μπροστά του, διότι έχει τιμή!! Άτιμοι είναι αυτοί που δεν εκτελούν διαταγές και τα ματοπαίδια φοράνε παντελόνια και έχουν τιμή!

Δεν ξέρω πραγματικά πόσο πάει ...η τιμή στην πιάτσα, αλλά  αν αυτά που λένε για εφτακόσια-οκτακόσια ευρώ είναι αλήθεια, τότε τα ματοπαίδια πωλούνται φτηνά, γιαυτό εξ άλλου και δεν μπορούν να αγοράσουν λίγη αξιοπρέπεια.

Η αξιοπρέπεια είναι ακριβή και δεν την έχει όποιος και όποιος! Η ηρωική ομάδα των ματ, έχει διάφορα άλλα προτερήματα, είναι ετοιμοπόλεμοι, τα βάζουν με όλους, δεν κάνουν διακρίσεις, δεν είναι ρατσιστές, όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι με τα ίδια δικαιώματα στο ξύλο και τη βία, είναι άντρες βρε παιδί μου και τιμούν τα παντελόνια που φορούν.

Κατεβαίνουν στο πεδίο της μάχης, με μόνο όπλο τη βαθιά πίστη στην ισότητα, οι ασπίδες, τα γκλομπς, τα χημικά, οι κρότου λάμψης, τους επιβάλλονται με διαταγή άνωθεν και επειδή όπως προείπα ακολουθούν πιστά τις διαταγές, τι να κάνουν, με μιάμιση καρδιά τα χρησιμοποιούν. Πιέζονται τα ματοπαίδια αλλά δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς!

Η τελευταία διαταγή που κυκλοφορεί είναι να τσακίσουν την αξιοπρέπεια, από όπου και αν προέρχεται, έτσι και αλλιώς τους είναι παντελώς άγνωστη και αχρείαστη.Δεν κατάφεραν να συναντηθούν μαζί της, δεν έχουν συστηθεί, δεν διατηρούν σχέσεις, πως να σας το πω! Και ως καλοί εκτελεστές κάνουν το καθήκον τους!

Βαράτε άντρες, βαράτε να σώσετε τους σωτήρες που σας ταΐζουν, βαράτε μπας και πάρετε κάνα εξτραδάκι και συμπληρώσετε το ποσόν, για να αγοράσετε αξιοπρέπεια, γιατί έμφυτη δεν την έχετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More