Σωτηρία θα πει να λυτρωθείς απ’ όλους τους σωτήρες.....·


Σωτηρία θα πει να λυτρωθείς απ’ όλους τους σωτήρες· αυτή ’ναι η ανώτατη λευτεριά, η πιο αψηλή, όπου με δυσκολία αναπνέει ο άνθρωπος. Αντέχεις;   Ν.Καζαντζάκης

Μιά φράση που κλείνει όλα τα μηνύματα που προσπαθούμε να δώσουμε, σε όσους έχουν ακόμα την υπομονή να ψάχνουν την αλήθεια.

Τα πέτρινα χρόνια των μνημονίων, όλοι προσπαθούν να μας σώσουν,όλοι αγωνίζονται για μας, όλοι δουλεύουν για μας, ψηφίζουν τρομονόμους, φορονόμους, έγιναν οι νεκροπομποί μας, στερώντας μας και τον "ύστατον οβολόν".

 Τελικά αντέχουμε να σωθούμε; Αντέχουμε να πετάξουμε από πάνω μας τους σωτήρες, να λυτρωθούμε;
Τα γεγονότα λένε πως μάλλον δεν αντέχουμε την λύτρωση της λευτεριάς.

Να δείτε που σε λίγο θα κάνουμε ουρές να δουλέψουμε "εθελοντικά" κι ας διατρανώναμε την αντίθεση μας. 
Να δείτε που θα σταθούμε στις ουρές να πληρώσουμε τα χρέη τους, αφήνοντας τα παιδιά μας να λιποθυμούν από πείνα.

Θυμηθείτε, όταν θα πάρετε την επόμενη κουτσουρεμένη σύνταξη, τον σωτήρα που "επένδυσε" τις κρατήσεις μια ζωής στον τραπεζικό του λογαριασμό, στις οφ σορ, στους φορολογικούς παραδείσους της υφηλίου και χαμογελάστε, γιατί τουλάχιστον σας έμαθε άγνωστα νησιά και μαγευτικούς προορισμούς!

Θυμηθείτε όταν θα χρειαστείτε νοσοκομείο, αυτά που έκλεισαν από τον σωτήρα Ανδρέα, το σωτήρα Μπουμπούκο και το τελευταίο τσεκουράτο μπουμπούκι, που κάνει ότι μπορεί για να μας σώσει, πετσοκόβοντας φάρμακα, εξετάσεις, παροχές, αυξάνοντας ταυτόχρονα τη συμμετοχή μας.
Χαμογελάστε πλατιά γιατί σωθήκαμε και κάντε την επόμενη μεγάλη κίνηση.

Μην στηρίξετε τα παιδιά σας - το μέλλον τους ανήκει αλλά εσείς το υποθηκεύετε- δεν τους πρέπει να έχουν γνώμη εξ άλλου τα παιδιά μας τα σώζουμε μόνοι μας!! 


Θυμηθείτε να ψηφίσετε τους ίδιους σωτήρες, έτσι για να μην σπάσει το σερί, δώστε και σώστε τον Αντωνάκη, για να έχετε κάνει και ένα ψυχικό και να χαμογελάτε, διότι μπορείτε να αναπνέετε, σας επιτρέπουν οι σωτήρες, για την ώρα τουλάχιστον, αύριο κανείς δεν ξέρει , ίσως φορολογηθεί και η αναπνοή και τότε να σας δώ!!!


 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More