Όχι άλλα δολοφονημένα παιδιά στη Γάζα, ΕΧΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΥΡΙΟ"

 

Εικόνες φρίκης στις τηλεοπτικές οθόνες και ακόμα πιο φρικιαστικές οι δηλώσεις των ισραηλιτών.Ένα έθνος που τις τελευταίες ημέρες δίνει μαθήματα βαρβαρότητας, ανεντιμότητας, και μοχθηρίας .

Δίπλα μας συντελούνται εγκλήματα πολέμου και η διεθνής κοινότητα ψάχνει άλλοθι για τους θύτες.
Τα θύματα, είναι απλά παιδιά και άμαχοι Παλαιστίνιοι, που είναι ταυτόχρονα και τρομοκράτες!!!

Εικόνες και λόγια μαχαιριά στην καρδιά, όσων ακόμα είναι άνθρωποι. Παιδιά πεθαίνουν, και εμείς οι πολιτισμένοι κλείνουμε τα μάτια και τα αυτιά στην αγωνιώδη κραυγή τους.Πεθαίνουν σε έναν πόλεμο που δεν επέλεξαν να συμμετάσχουν, σε έναν πόλεμο άδικο και ολέθριο.
Εκτελούνται παιδιά, κάθε ώρα ένα παιδί πεθαίνει στη Γάζα σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ.Αυτό κάνει εκεί η.... ειρηνευτική δύναμη, μετρά τα παιδιά που εκτελούνται!!
Και ενώ ακόμα και οι πιο βάρβαροι λαοί, τιμούσαν τους νεκρούς , τούτοι οι άνανδροι φονιάδες τραγουδούν περήφανοι «Αύριο δεν έχει σχολείο. Στη Γάζα  δεν έχει άλλα παιδιά».

Αυτά συμβαίνουν στη Γάζα, παράπλευρες απώλειες ενός πολέμου που...η διεθνής κοινότητα δικαιολογεί και γιατί όχι, επιβραβεύει.Η ειρηνευτική προσπάθεια....των ισχυρών της γης- εν μέσω βομβαρδισμών αμάχων, κατά προτίμηση  παιδιών- πέφτει στο κενό.Και φυσικά, με ήσυχη συνείδηση απολαμβάνουν το υπόλοιπο της ημέρας....

Χωρίς ντροπή ,δικαιολογούν τον πόλεμο στη Γάζα μιλώντας για τρομοκρατία! 
Αν σας τρομοκρατούν τα παιδιά της Παλαιστίνης, αν κατάφεραν να ταράξουν τη ζωή σας,αν κατάφεραν, αυτά τα αθώα θύματα του παράλογου ισραηλινού επεκτατισμού, να καταρρίψουν το μύθο του ισχυρού, τότε αυτά τα μωρά είναι ήρωες και όχι τρομοκράτες.

Δεν ξέρω αν πρέπει να σιωπήσουμε σε ένδειξη πένθους ή να φωνάξουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής  μας ........
"Όχι άλλα δολοφονημένα παιδιά στη Γάζα, ΕΧΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΥΡΙΟ"
 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More