Πηδήξτε (τον) γιατί χανόμαστε!!!!

«Κάθε ζωντανός οργανισμός, αν δεν μπορεί να προσαρμοστεί στο περιβάλλον, πεθαίνει!» διακήρυξε ωμά ο Σαμαράς, μιλώντας στο συνέδριο του Εκόνομιστ την Πέμπτη.
 Ο θεός ομίλησε ξανά και οι αποδέκτες του λόγου του-εμείς οι άξεστοι πληβείοι παλιοέλληνες- οφείλουν να υπακούσουν άμεσα.

Όποιος Έλληνας αρνείται ή δεν μπορεί να προσαρμοστεί στη φτώχεια, τη μιζέρια,την ανεργία, την εξαθλίωση να βρει τάχιστα μία γωνιά να πεθάνει!
Μνημόνιο ή θάνατος! διότι το "ελευθερία ή θάνατος" δεν είναι πια για μας! 
Θέλει κότσια να πεθάνεις για την ελευθερία και μάλλον τα χάσαμε τα τελευταία χρόνια.

Απελπισία όμως, έχουμε μπόλικη και κάποιες χιλιάδες ήδη βούτηξαν στο κενό της άθλιας ζωής.
Μεγάλος ο αριθμός των θυμάτων της μνημονιακής απάνθρωπης πολιτικής των κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Μεγάλο και το θράσος του μικρού αντώνη, γιατί μόνο μικρός, μπορεί να χαρακτηριστεί ο άνθρωπος που οδηγεί έναν ολόκληρο λαό στο θάνατο και καμαρώνει για αυτό του το επίτευγμα.

Πάνω από 4000 άνθρωποι έχουν δώσει τέλος στην ζωή τους από την αρχή της επιβολής των μνημονίων, αλλά ουδείς δίνει σημασία.
Απόλυτη σιγή, σιγή ασυρμάτου, μην ενοχληθούν οι δολοφόνοι!

Και φτάσαμε στις περήφανες δηλώσεις του μικρού αλλά επικίνδυνου αντωνάκη.
Μας δείχνει περήφανος το δρόμο προς το θάνατο, διότι και ανώδυνος για την κυβέρνηση είναι και οδηγεί στην ανάπτυξη.
 «Κατ’ όνομα δημόσια πανεπιστήμια, που βρίσκονταν σε μόνιμη κατάληψη από μειοψηφίες εξωπανεπιστημιακών κουκουλοφόρων. Κατ’ όνομα δημόσια νοσοκομεία που βρίσκονταν σε μόνιμη παράλυση. Δημόσιοι δρόμοι μονίμως μπλοκαρισμένοι και συχνά φλεγόμενοι από ορδές κουκουλοφόρων. Συντεχνίες που ανεβοκατέβαζαν τους διακόπτες των δημοσίων επιχειρήσεων κοινής ωφελείας, αδιαφορώντας μονίμως για το δημόσιο συμφέρον…»είπε ο θεός και αποφάσισε όχι μόνο να τα κλείσει όλα, αλλά να προτρέψει τους υπαίτιους ιθαγενείς να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να προσαρμοστούν στα καινούργια δεδομένα, να οδηγηθούν στην έξοδο να γλυτώσουν και τις συντάξεις τα ταμεία!

Αλήθεια αντωνάκη, ποιος κυβερνούσε όοολα αυτά τα χρόνια την Ελλάδα;
Ποιος οδήγησε στον γκρεμό την οικονομία; 
Ποιος έτρωγε το χρήμα του Έλληνα φορολογούμενου, ποιος νομοθετούσε για να καλύψει τις απάτες των πολιτικών,των υπουργών, των συστημικών χρυσών αγοριών της εξουσίας;
Η κακιά ΝΔ και το κακό ΠΑΣΟΚ θα μου πει, διότι τώρα κυβερνούν οι καλοί της συμμορίας.

Όσο και αν έψαξα όμως, τα ίδια ονόματα έβγαιναν μπροστά, απλά άλλαζαν πόστα, διότι ένας καλός πολιτικός τρομοκράτης πρέπει να μπορεί να τρομοκρατεί από όλα τα υπουργεία, να υπογράφει όλα τα αντισυνταγματικά τερατουργήματα, να βάζει φαρδιά πλατιά την  υπογραφή του σε κάθε θάνατο πληβείου,διότι έτσι θα έρθει η ανάπτυξη.

Θα αναπτυχθούν τα ακίνητα τους, οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί, οι οφσορ εταιρείες τους, οι μίζες τους.
Η μίζα θανάτου είναι τεράστια αδέρφια, τι ζίμενς και υποβρύχια, μακράν μπροστά!

Όσο περισσότεροι ακολουθούν την πρωθυπουργική προτροπή τόσο μεγαλύτερη ανάπτυξη θα απολαύσουν οι ακραιφνείς Έλληνες πατριώτες υπουργοί, πολιτικοί και διάφοροι παρατρεχάμενοι καλοπληρωμένοι δήμιοι!!!

Ήδη αναπτύσσονται ραγδαία οι τραπεζίτες, τα σπίτια των Ελλήνων βγαίνουν στο σφυρί, το όνειρο του νεοέλληνα στον καιάδα του κέρδους.
Ελέω κρίσης αναπτύσσονται και επιχειρηματίες που δεν έχουν οι έρμοι να πληρώσουν τους ανόητους παρίες και αφού μπορούν-με την ανοχή της εθνοσωτήριας κυβέρνησης τους-να αναπτύσσονται χωρίς να καταβάλλουν μισθούς, οι άνθρωποι φροντίζουν τους εαυτούς τους.
Εξ άλλου δεν φτάνουν τα 400 ευρώ για να ζήσει μια οικογένεια, ποιος ο λόγος να τα δώσουν;Θα πεθάνουν που θα πεθάνουν οι πτωχοί, ας κερδίσουν κάτι οι κολώνες της οικονομίας μας!
Οι κατασκευαστές και μιντιάρχες-αυτοί στην Ελλάδα πάνε πακέτο-δανείζονται οι δυστυχείς για να τα βγάλουν πέρα, είναι καιρός να πληρώσουν τους εργαζόμενους; Αστεία πράγματα!!

Άντε αδέρφια πιάστε γέφυρες,μπαλκόνια, ταράτσες, πηδήξτε (τον) για να έρθει η ανάπτυξη, πηδήξτε να σωθεί η Ελλάδα του μικρού αντωνάκη, προσαρμοστείτε στην πρωθυπουργική νότα, αποδείξτε πως είστε ευρωπαίοι και μην κάνετε δύσκολη τη ζωή του κουτσαβακίου μπόμπιρα με διεκδικήσεις και πορείες, μη σας πάρει η ανάπτυξη και σας σηκώσει!!!










0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More