Ζητείται επειγόντως δικαιοσύνη!

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Καραμπέρης,ο Θεσσαλονικιός τοκογλύφος, αν και του επιβλήθηκε ποινή 11 ετών και 6 μηνών. Ελεύθερος μέχρι να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό, διότι σκέφτηκαν οι εντιμότατοι της έδρας που να ταλαιπωρείται τώρα στα αφιλόξενα κελιά του σωφρονιστικού συστήματος.Ο δεύτερος βαθμός αργεί,  Καραμπέρης είναι αυτός, άνθρωπος του χρήματος δικός μας άνθρωπος, δεν βολεύεται σε ένα μικρό κελί!

Ελεύθερος και ο Κουρής μετά του υιού του, αφού πλήρωσαν την εγγύηση ύψους 300.000, ελεύθεροι και οι δύο να συνεχίσουν το δημοσιογραφικό τους έργο, έκαναν και πρόταση να ξαναλειτουργήσει το ΑΛΤΕΡ, διότι είναι πολλά τα λεφτά στα μιντια προφανώς και είναι κρίμα να μένουν έξω από το παιχνίδι.Αλήθεια χρήμα για την εγγύηση βρέθηκε, χρήμα για να πληρωθούν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι γιατί δεν βρίσκεται κ. μεγαλοσυνέταιρε μεγαλοδημοσιογράφε, υπέρμαχε της αλήθειας;

Μαύρο στη ΕΡΤ γιαι 15η ημέρα, μια και το ΣτΕ γνωμοδότησε διαφωνώντας αλλά συμφωνώντας και με τους δύο αντίδικους. Όχι στο μαύρο της ΕΡΤ αλλά χωρίς σαφή θέση για το κλείσιμο της και την συνταγματικότητα ή όχι των προεδρικών διαταγμάτων. Να εκπέμψει η δημόσια τηλεόραση σε εύλογο χρόνο αλλά ο χρόνος περνά και η ερτ δεν εκπέμπει.
Ενοχλημένος φαίνεται πως είναι ο πρώην πρόεδρος του ΣτΕ, συνταξιοδοτήθηκε με τελευταία απόφαση αυτή για την επαναλειτουργία της δημόσιας τηλεόρασης να μην έχει ακόμα εκτελεστεί, διότι ο..εύλογος χρόνος, εύλογος είναι ότι θέλει κάνει, και σε ένα χρόνο και σε δέκα χρόνια, εύλογος θα είναι!

Νόμιμο το προεδρικό διάταγμα για τον περιορισμό των διαδηλώσεων έκρινε με απόφαση του το ΣτΕ. Τί μου θυμίζει, τι μου θυμίζει!! Α ναι καλέ απαγορεύεται η συνάθροιση άνω των τριών ατόμων, διότι έτσι ξεκινά η επανάσταση!
Νόμιμα και συνταγματικά τα προεδρικά διατάγματα κατά την άποψη των ανώτατων δικαστών, υπέροχα και δίκαια τακτοποιούνται τα πάντα στην Ελλάδα του Σαμαρά, του Βενιζέλου και λοιπών κυβερνώντων και με την άδεια του ΣτΕ, νόμιμα τα ανομήματα τους.

Ως πολίτης τούτης της χώρας, πλέω σε πελάγη ευτυχίας, διότι  προστατεύομαι από νόμους και οι Έλληνες δικαστές άγρυπνοι φρουροί της νομιμότητας φροντίζουν για την τήρηση των νόμων και του Συντάγματος!

Πλέω σε πελάγη χαράς διότι οι Έλληνες δικαστές βγάζουν από τη φυλακή ευυπόληπτους πολίτες, μέλη της οικονομικής και δημοσιογραφικοπολιτικής ελίτ, ώστε στα μικρά σκοτεινιά κελιά να βολευτούμε οι υπόλοιποι που χρωστάμε, διότι στις φυλακές υπάρχει συνωστισμός.
Αλήθεια αυτές οι συναθροίσεις πολιτών στα σωφρονιστικά ιδρύματα είναι νόμιμες και συνταγματικές, μπορούμε να προαυλιζόμαστε όλοι μαζί ή μόνο δυο- δυο;

Ως Ευρωπαίος με το στανιό πολίτης, μπορώ να δικαστώ σε οποιοδήποτε άλλο δικαστήριο συμπάσχουσας χώρας ;
Διότι στην Ελλάδα εκτός από Έλληνες πολιτικούς, αναζητούμε και Έλληνες δικαστές, με όραμα την δικαιοσύνη και την νομιμότητα και όχι  το μισθουλάκο από την εκάστοτε κυβέρνηση.

Ζητείται δικαστικός λειτουργός με "αρετήν και τόλμην" διότι αυτά θέλει η Ελευθερία κατά τον Ανδρέα Κάλβο, για να υπάρξει σε μιά χώρα. 

Θέλει αρετήν και τόλμην, αλλά τελευταία λείπουν και τα δυό, οπότε κουράγιο συνέλληνες κάντε υπομονή και ο ουρανός θα γίνει γαλανός, διότι όταν σφίγγουμε τα χέρια, όταν χαμογελάμε, όταν είμαστε δυό, θα γίνουμε τρείς και χίλιοι δεκατρείς και αι στην ευχή θα πάρουμε πίσω την Ελλάδα.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More