Πρωτομαγιά και «αριστερά» πτώματα…

Τα πτώματα δεν είναι ικανά για αγώνα, αλλά είναι ικανά να εμποδίζουν κάθε αγώνα

Η Πρωτομαγιά έχει συνδεθεί πρωτίστως με τους αγώνες της εργατικής τάξης και αποτελεί το αγωνιστικό σύμβολο των λαϊκών αγώνων γενικά.
Η Πρωτομαγιά ως Ιστορία και ως σύμβολο των λαϊκών αγώνων σηματοδοτεί πρωτίστως, κατηγορηματικά και τελεσίδικα, την ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗ και ΟΧΙ την εκλογική διάσταση και οργάνωση των αγώνων.


 
Η μέρα αυτή καταγράφει τούτο το ιστορικό αξίωμα: «Οι φτωχοί δεν έχουν καμία ελπίδα, εκτός και αν οργανωθούν».

Φέτος η Πρωτομαγιά συμπίπτει με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου της ολοκληρωτικής καταστροφής μας και τη θεσμοθέτηση μιας νέας εργατικής δουλείας.

Τα κυβερνητικά ανδρείκελα,
εκτελώντας πειθήνια τις εντολές του ευρω-φασισμού και των διεθνών χρηματιστηριακών αρπακτικών, ΟΧΙ μόνο στραγγίζουν τις φλέβες της ελληνικής κοινωνίας και του ελληνικού λαού από κάθε «ροή αίματος», από κάθε «ρευστότητα» χρήματος, αλλά ανοίγουν και το δρόμο των «χαριστικών βολών»: Των κατασχέσεων μισθών και συντάξεων, της «ρευστοποίησης» των ακινήτων και της ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ (δηλαδή της μεγάλης ιστορικής κλοπής) αυτής της «ρευστοποίησης»...

Όλα τα ιστορικά επιτεύγματα της εργατικής τάξης που κατακτήθηκαν με αίμα και οι Πρωτομαγιές τα συμβολίζουν και τα γιορτάζουν ρίχνονται στον Καιάδα της καπιταλιστικής κακουργίας και των δημίων της.
  Η συνέχεια ΕΔΩ:

 http://resaltomag.blogspot.gr/2013/04/blog-post_5039.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More