Ούτε ο θανατός μας δεν χωράει στην τηλεόραση, εκτός εαν είναι glamour

Ατελείωτα ρεπορτάζ στις εφημερίδες και τις τηλεοράσεις για την φάρσα που έκαναν δυο ραδιοφωνικοί παραγωγοί. Η φάρσα είχε ως αποτέλεσμα να αυτοκτονήσει η νοσοκόμα που απάντησε στους  Αυστραλούς φαρσέρ νομίζοντας ότι μιλάει σε κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας.
Χιλιάδες τα ρεπορτάζ, η αθώα φάρσα από την μία και η απώλεια μιας ζωής από την άλλη.

Στην Ελλάδα αυτοκτονούν καθημερινά συνάνθρωποι μας εξαιτίας της οικονομικής ασφυξίας στην οποία έχουν περιέλθει. Αυτοκτονούν οικογενειάρχες που δεν τα βγάζουν πέρα, γέροντες που δεν μπορούν να συντηρηθούν μόνοι τους, νέοι που απελπίζονται. 
Τα πληρωμένα δελτία ειδήσεων δεν συγκινούνται από την αυτοκτονία κάποιου ''ασήμαντου'' Έλληνα.
Συγκινούνται όμως εάν στο σενάριο της αυτοκτονίας εμπλέκεται η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας. Είναι πιο glamour βλέπετε.
Δεν έχει γκλαμουριά ο εργάτης που του παίρνει το σπίτι η τράπεζα, άσημος ήταν για αυτούς και άσημος θα παραμείνει και μετά τον θάνατο του.



Αυτή η τηλεόραση που αναπαράγει όλη μέρα την απελπισία, δεν σας κάνει εντύπωση γιατί δεν αναφέρεται στις αιτίες της αυτοκτονίας; Ποιοι είναι οι λόγοι που οδηγούν εκεί έναν άνθρωπο;

Πολύ απλά γιατί οι σπόνσορες και χρηματοδότες των καναλιών που είναι οι τράπεζες και το κράτος είναι και οι σπόνσορες στον θάνατό μας.   
Αυτοί οδηγούν τον κόσμο στην αυτοκτονία, οι τράπεζες πιέζουν με τις εισπρακτικές εταιρείες και το κράτος με τους φόρους.
Πως λοιπόν να πάνε κόντρα στα αφεντικά, πως να δαγκώσουν το χέρι που ταΐζει τους καναλάρχες και μεγαλοδημοσιογράφους;
Εύκολο είναι να χάσεις όσα γλείφοντας, σερνόμενος και κερατώνοντας απέκτησες; Είναι άγρια εδώ έξω για τους καλοθρεμμένους μοδάτους χειριστές της είδησης!!!

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More