Το κουίζ της ημέρας! Πόσα θα κόψει σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκης από όσα είπε ο π.Σαράντης Σαράντος στην εκπομπή "Πρωταγωνιστές";

"Ο δημοσιογράφος δεν μπορεί να πιστεύει σε Θεό, να ψηφίζει κόμμα, να έχει σεξουαλικότητα, πατρίδα, ομάδα." (Σταύρος Θεοδωράκης  -Απο συνέντευξή  του  στο ομοφυλοφιλικό  περιοδικό "10% " τεύχος 21  Ιανουάριος - Μάρτιος 2008)

Σε όσους  παροικούν στην μιντιακή  Βαβέλ, ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι γνωστός απο  την δεκαετία του  80  τότε που  με την "βοήθεια" του  προσωπικού του φίλου  Γιώργου Παπανδρέου ( του  γνωστού μας δηλαδή  δωσίλογου  τέως  πρωθυπουργού)  πρωτοεμφανίστηκε  στο  τότε  Δ΄ πρόγραμμα  του ραδιοφώνου της ΕΡΤ  με την  εκπομπή  "Θέλουμε τον κόσμο και τον θέλουμε τώρα" και η οποία   σύντομα  μετεξελίχθηκε  σε  ραδιοφωνική ζώνη στην οποία  απέκτησαν  "ραδιοφωνική φωνή"   πολλοί  φερέλπιδες  (νέοι τότε)  της  Νέας Εποχής , της  Σαϊεντολογίας και σήμερα  "πρωταγωνιστές"  των μνημονίων,  των δανειακών  συμβάσεων  και της  νεοταξικής  "επανίδρυσης" της Ελλάδας.
 
Ο Σταύρος Θεοδωράκης  αν  και  πολύ νέος  τότε  και χωρίς  να έχει προσφέρει  τίποτε το  φοβερό  στην δημοσιογραφία , ως εκφραστής  της  "καινοτομίας" και της  "ρήξης" με τα  επιλεγμένα  απο  τον ίδιο  και τους  σπόσορές του  "κατεστημένα", ανέβηκε  με  γερό σπρώξιμο  απο  το  Παπανδρεϊκό και Σημιτικό   περιβάλλον  δέκα- δέκα τα σκαλιά  της  τηλεοπτικής  αναγνωρισιμότητας καθιερώνοντας  στην τηλεόραση  της ΝΕΤ  την  εκπομπή  "Πρωταγωνιστές"  η οποία  έδωσε  κυριολεκτικά  "δημοσιογραφικές μάχες", όπως π.χ  για  την  υπεράσπιση  της κατάργησης  του  θρησκεύματος  απο τις ταυτότητες.
Μια εκπομπή  στην οποία  παρήλαυναν  καθημερινά   όλοι  οι αστέρες  του  "εκσυγχρονισμού"   και της "μεταρρύθμισης", αυτοί δηλαδή  που  μπόλιασαν  την χώρα μας  με κάθε είδους  δηλητήριο  ώστε  μετά  απο λίγα χρόνια  να  την  παραδώσουν  ετοιμοθάνατη  στα χέρια  των  οίκων  της  ανομίας , της  διαφθοράς και της  τοκογλυφίας.
Προσφέροντας  λοιπόν τόσο καλές  υπηρεσίες  στην προπαγάνδα  της Νέας Εποχής και στην κρυφή  προώθηση  των  μηνυμάτων  της  Σαϊεντολογικής  αντίληψης  για την ζωή και την ..πρόοδο και την "δημοκρατία", ήταν  πολύ φυσικό  να γίνει  σύντομα  ένα απο τα βασικώτερα  "εργαλεία" των  ιδιωτικών  Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης.
Σήμερα το βράδυ στις 23.30  στην μαγνητοσκοπημένη  εμπομπή του  "Πρωταγωνιστές"  (τηλεόραση MEGA)  που θα ασχοληθεί  με το ζήτημα  της σεξουαλικής  αγωγής  και των  εκτρώσεων, θα φιλοξενήσει τις απόψεις  ενός κοριτσιού  που έκανε  έκτρωση  στα 16 της , του  γνωστού   σεξολόγου  και τέως "σεξοεκπαιδευτή"  του  υπουργείου παιδείας  Θ. Ασκητή, του ψυχίατρου κ. Γκοτζαμάνη και  του Αρχιμανδρίτη  π. Σαράντη Σαράντου  εφημέριου του Ι.Ν Κοιμήσεως της Θεοτόκου  Αμαρουσίου και προέδρου της  "Εστίας Πατερικών Μελετών"  ο οποίος  έχει πρωτοστατήσει  όχι μόνο  στον αγώνα  για την ανάδειξη   των   Ορθόδοξων  αντιρρήσεων  ως προς την  κάρτα του πολίτη (νέα ταυτότητα) αλλά  και  σε εκείνες  που αφορούν   την   λεγομένη "σεξουαλική διαπαιδαγώγηση" στα σχολεία.Μιας δηλαδή "εκστρατείας"  εκμαυλισμού  της νεολαίας  ή οποία  "κατηχούμενη" και απο το σχολείο  στα  δόγματα  της Νέας Εποχής,  θα  υιοθετήσει τις αυτοκαταστροφικές επι της ουσίας  σεξουαλικές  συμπεριφορές, ώστε  στην ενηλικίωση  να έχει ήδη   ευνουχιστεί  πνευματικά,  πράγμα  που  θα  εξασφαλίσει  την ασφάλεια και την μακροημέρευση  του νέου  ολοκληρωτισμού   ο οποίος   ήδη  σήμερα  είναι  ορατός ακόμα και σε εκείνους  που δεν έχουν αποβάλλει  απο τα μάτια  τους τις  παλιές  ιδελογικές  τους  τσίμπλες.
Το κουίζ  λοιπόν της ημέρας  για να επανέλθουμε, είναι  πόσα  θα  κόψει   στο μοντάζ  ο  καλός  αυτός δημοσιογράφος  απο όσα   εχει  πεί  στην  συνέντευξή του ο π. Σαράντης  Σαράντος;
Πολλοί  θα με κατηγορήσουν  ότι  βιάζομαι  να βγάλω συμπεράσματα  και ότι  ο κ. Θεοδωράκης  παρουσιάζοντας   τους  "πρωταγωνιστές"  των θεμάτων  του  απλώς παρουσιάζει  τις απόψεις τους. Απαντώ  πολύ σύντομα  ότι   η "καλή μέρα  απο το πρωί φαίνεται".  Ο στόχος  του  κ. Θεοδωράκη  είναι  να  βγεί  στον αέρα αυτό που εκείνος θέλει  και φυσικά  να μείνει  στον  τηλεθεατή  αυτό που θέλουν  τα αφεντικά του 
   
Ως  ένα μικρό δείγμα  της  ...αντικειμενικής  ενημέρωσης που προσφέρει  παραθέτω  ενδεικτικά μερικά  αποσπάσματα απο άρθρα του 
 "Γ.....τε γιατί χανόμαστε" *

"...όλοι κάποια στιγμή έχουμε σκεφθεί ότι ο ανάποδος άνθρωπος που έχουμε απέναντι μας είναι απλός ένας … ανέραστος ... Η δυτική κοινωνία όμως συχνά υποτιμά τους νόμους της φυσικής και της φύσης. Κάπως έτσι υποτίμησε και την θεραπευτική αξία του σεξ. Το πιο πιθανό είναι ότι αυτή η υποτίμηση «επιβλήθηκε» από τις εκκλησίες. Επί αυτού έχουν γραφτεί πολλά και δεν είναι της ώρας  να τα αναφέρω. Σημασία έχει ότι η δράση της εκκλησίας εναντίον του σεξ συνεχίζεται ακόμη και σήμερα....Είναι αστείο αλλά δοκιμάστε να γράψετε στον υπολογιστή σας κλασικές λέξεις που σχετίζονται με την σεξουαλική πράξη, θα σας βγουν όλες κόκκινες λες και την  ορθογραφική διόρθωση την έχει αναλάβει ο παπάς της γειτονιάς σας... Και σήμερα τα λάθη της πολιτικής, οι κακοποιήσεις στα σπίτια, οι αντιδράσεις στους δρόμους, οι αναπηρίες της θρησκείας, έχουν πολλές φορές περισσότερη σχέση με το σεξ παρά με οτιδήποτε άλλο.   Ας απελευθερωθούμε λοιπόν και ας μιλήσουμε ανοιχτά γι' αυτό που μας καθορίζει. Η Λαμπρία, ο Γαλδαδάς, ο Χωμενίδης, ο Καμπουράκης, ο Κορτώ, η Λίνα έκαναν την αρχή. Ακούστε τους κι αν μπορείτε ακολουθήστε τους..." http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=5034 
  Mια λεζάντα για το παγκάρι!

 Γράψτε κι εσείς τη δική σας λεζάντα για το παγκάρι! Την αρχή κάνουν πολιτικοί και άλλες προσωπικότητες (δια χειρός Σταύρου Θεοδωράκη).


«Νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να οργανωθεί στη Σύμη ένα συνέδριο για τα θρησκευτικά σύμβολα και τις εικόνες. Έχω ήδη επικοινωνήσει με τον κύριο Ερντογάν.»
Γιώργος Παπανδρέου
«Αυτός ο *** που πήρε το παγκάρι να ξέρει ότι αν τον πιάσουμε θα τον *** δέκα ***»
Θεόδωρος Πάγκαλος - αντιπρόεδρος (μετάφραση: Αυτός ο κύριος που πήρε το παγκάρι να ξέρει ότι... αν τον πιάσουμε θα τον συνετίσουμε δέκα φορές»)
«Ήδη ζήτησα την παραίτηση του τοπικού αστυνομικού Διευθυντή, επισπεύδω τις διαδικασίες χορήγησης ασύλου και βάζω κάμερες σε όλους του ναούς»
Μιχάλης Χρυσοχοίδης
«Σας είπα έχω παραιτηθεί. Είναι η τελευταία φορά που με ενοχλείτε»
Κώστας Καραμανλής
«Ο Κώστας Μητσοτάκης ήταν όλες αυτές τις μέρες στο σπίτι μας στα Χανιά»
Ντόρα Μπακογιάννη
«Αυτά συμβαίνουν όταν τα πολιτικά τζάκια δεν σέβονται την πατρίδα, την θρησκεία και την οικογένεια»
Αντώνης Σαμαράς
«Όλος μαζί ο κεντρώος χώρος θα προστατεύσει την χώρα από τους βάνδαλους»
Διορθωτική δήλωση από Δημήτρη Αβραμόπουλο
«Αυτός που πήρε την οθόνη πλάσμα από το τοίχο της εκκλησίας θα πρέπει να την επιστρέψει το συντομότερο»
Άρης Σπηλιοτόπουλος
«Τώρα που το λέτε και εγώ θυμάμαι ότι και στην Πολιτική Άνοιξη είχαμε ένα ανάλογο παγκάρι το οποίο είχε φέρει ο Σαμαράς»
Νικήτας Κακλαμάνης
«Εμείς πιστεύουμε ότι μαζί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τράβηξαν το θησαυροφυλάκιο από την θέση του. Μόνος του ένας δεν μπορούσε. Το ΠΑΜΕ θα προχωρήσει σε αποκλεισμό εκκλησιών για να αποτρέψει την συνέχιση του πλιάτσικου»
Αλέκα Παπαρήγα
«Οι καπιταλιστές δεν σέβονται ούτε τον Άγιο Δημήτριο»
Παρέμβαση σφήνα από την Λιάνα Κανέλλη
«Σκοπιανοί. Μόνο αυτό σας λέω. Σκοπιανοί. Το έχω καταγγείλει ήδη στον κύριο Αυτιά»
Παναγιώτης Ψωμιάδης
«Το αστυνομικό κράτος και η κρατική καταστολή που έχει μετατρέψει σε κατεχόμενη ζώνη τα Εξάρχεια δεν απέτρεψαν άλλη μια απόδραση»
Αλέξης Τσίπρας
«Είναι φοβερό. Οι πλαστικές συσκευασίες θα έπρεπε να είχαν ανακυκλωθεί προ πολλού»
Νίκος Χρυσόγελος
«Και πάλι καλά. Αν δεν αντιστεκόταν ο Ορθόδοξος καντηλανάφτης, αυτοί οι μαύροι που εισέβαλαν στην εκκλησία θα είχαν πάρει και τα εικονίσματα. Λέω «μαύροι» και ας με κατηγορήσουν κάποιοι προοδευτικοί γιατί αν ήταν «άσπροι» θα τους βλέπαμε μέσα στη νύχτα. Τώρα κανείς δεν τους είδε».
Γιώργος Καρατζαφέρης
«Ήταν λάθος που βιάστηκε η κυβέρνηση και πήρε με αυτόν τον τρόπο το παγκάρι. Εμείς είχαμε αποφασίσει να το δώσουμε».
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος
«Το θεωρώ απαράδεκτο. Η Δημοτική είναι η γλώσσα του κράτους. Αν εμπλέκετε αναπληρωτής καθηγητής θα τιμωρηθεί»
Άννα Διαμαντοπούλου
«Δεν έχω ακόμη ενημερωθεί».
Παύλος Γερουλάνος
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More