Ζητούνται έντιμοι, αγνοί και τίμιοι βουλευτές, να φωνάξουν δυνατά ΟΧΙ

Με εισήγηση Κουβέλη για «παρών» στα μέτρα και «ναι» στον προϋπολογισμό θα διεξαχθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, η σημερινή κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ.
του κόμματος.
Χθες το βράδυ ο Φώτης Κουβέλης, δήλωσε ότι «δεν προτίθεται να προκαλέσει ρήγμα στην κυβέρνηση», ενώ την ίδια ώρα κύκλοι της Αγ. Κωνσταντίνου τόνιζαν ότι «το 80% του κόμματος που έχει στηρίξει απόλυτα τις επιλογές της ηγεσίας στις μέχρι σήμερα ψηφοφορίες, είναι μπετόν  και θα ακολουθήσει την εισήγηση του προέδρου».
 
Ο Βασίλης Οικονόμου, αλλά και ομάδα βουλευτών  δηλώνουν ότι θα στηρίξουν μεν για λόγους αρχής την εισήγηση του προέδρου, όμως τονίζουν ότι για λόγους κυβερνητικής συνοχής το κόμμα θα έπρεπε να στηρίξει και τα μέτρα. Στο ίδιο κλίμα είναι και στελέχη όπως ο Νίκος Μπίστης, που έχει υπογραμμίσει ότι «δεν μπορείς να πας ως ολίγον έγκυος». Υπέρ της στήριξης της Κυβέρνησης είναι και οι: Σπύρος Λυκούδης, ο Γρηγόρης Ψαριανός, ο Νίκος Τσούκαλης και ο Γ. Κυρίτσης, με τον Λυκούδη να μιλά για έναν έντιμο συμβιβασμό! και τον Παπαδόπουλο να διαβεβαιώνει πως «δεν υπάρχει καμία διάθεση να φύγουμε από την κυβέρνηση».
 
Μετά από αυτές τις τοποθετήσεις των  βουλευτών  της ΔΗΜΑΡ ένα μόνο μένει να κάνουμε!
Έκκληση στους πραγματικούς αριστερούς , γιατί δεν μπορεί κάποιοι πρέπει να υπάρχουν με αγώνες υπέρ του λαού και των εργατών, με πραγματικό  αριστερό παρελθόν , με αγώνες για το δίκαιο και όχι για την καρέκλα και την βουλευτική αποζημίωση.
Δεν μπορεί υπάρχουν ακόμα έντιμοι αριστεροί εντός και εκτός βουλής με όραμα τον άνθρωπο και όχι το ευρώ!
Δεν μπορεί κάποιος θα υπάρχει να κάνει την διαφορά! 
 
Διαφορετικά ένας είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι εμείς που πληρώνουμε το μάρμαρο, και το πληρώνουμε πολύ ακριβά.
Η στάση πληρωμών είναι ο δρόμος , δεν πληρώνουμε κανέναν αλήτη να διαφεντεύει τις ζωές μας. Δεν πληρώνουμε κανέναν καρεκλοκένταυρο για να κάνει παιχνίδια με το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.
 
Δεν πληρώνουμε κανέναν πεινασμένο για εξουσία και δύναμη. Η δύναμη είμαστε εμείς, εμείς συντηρούμε αυτή την κυβέρνηση, εμείς ενισχύουμε τα μέτρα ακολουθώντας τα. 
Δεν υπάρχει ο νόμος που καταργείται στην πράξη και αυτό πρέπει να κάνουμε. Να καταργήσουμε στην πράξη τα μέτρα που επιχειρούν να περάσουν, κάνοντας μας φτωχότερους, αναξιοπρεπείς και δίχως μέλλον.
 
Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα πια, αυτοί τα χάνουν όλα!
Να σταματήσουμε να πληρώνουμε ΔΕΗ, νερό ΟΤΕ, Εφορία και ειδικά τις τράπεζες. Έτσι και αλλιώς μόλις περάσουν τα μέτρα δεν θα μπορούμε να επιβιώσουμε, ας πεθάνουμε, αν πρέπει, όπως θέλουμε και όχι όπως οι άλλοι ορίζουν για εμας!
 
 
 
 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More