Έντονη ανησυχία της Ελληνικής Αστυνομίας... Θα μας έρθουν οι 2.000 φυλακισμένοι που απελευθέρωσαν οι Αλβανοί;;;

Μεταξύ αυτών και πολλοί που έχουν καταδικαστεί για ανθρωποκτονία, σωματεμπορία και συμμετοχή σε κυκλώματα ναρκωτικών και εμπορίας ανθρώπινων οργάνων!

Έντονη ανησυχία προκάλεσε στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας η είδηση ότι με αφορμή την 100ή επέτειο από την ίδρυση του αλβανικού κράτους η κυβέρνηση Μπερίσα έδωσε άφεση αμαρτιών σε 2.094 ποινικούς κρατουμένους σύμφωνα με τον "Αδέσμευτο" που κυκλοφορεί και αναφέρεται σε δημοσίευμα που είχε αναρτήσει πρώτη η σελίδα μας.

Μεταξύ αυτών και πολλοί που έχουν καταδικαστεί για ανθρωποκτονία, σωματεμπορία και συμμετοχή σε κυκλώματα ναρκωτικών και εμπορίας ανθρώπινων οργάνων! Τόσο καλά! Παλιοί αστυνομικοί υπενθύμιζαν με νόημα ότι ανάλογη αμνηστία έδωσε πριν από περίπου 22 χρόνια η τότε κυβέρνηση Ραμίζ Αλία με αποτέλεσμα να γεμίσει η Ελλάδα από εγκληματίες που έσφαζαν, λήστευαν και βίαζαν!

Οι ίδιες πηγές θεωρούν ότι το μεγαλύτερο μέρος απ’ όσους «απελευθερωθούν» θα περάσει από το «ξέφραγο αμπέλι» που ονομάζεται σύνορα στη χώρα μας. Τα κακά νέα, όμως, δεν τελειώνουν εδώ. Αντίστοιχη απονομή χάριτος σε χιλιάδες καταδίκους δόθηκε από τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι, ενώ στη λύση αυτή προσανατολίζεται και το νέο καθεστώς της Λιβύης. Δεν χρειάζεται, πάντως, φαντασία προκειμένου να μαντέψετε τι θα κάνουν αρκετοί από αυτούς... Θα επιχειρήσουν να έρθουν στην Ευρώπη. Πώς; Μέσω της Ελλάδας φυσικά!

prisonplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More