Παρακαλάνε τον Γερμανό να δώσει τα συμφωνηθέντα γιατί διαφορετικά θα πεθάνει κόσμος


Ενώ αυτές οι ημέρες είναι ημέρες μνήμης και πένθους γιατί στις 10 Ιουνίου του 1944 οι Γερμανοί σκότωσαν 218 διστομίτες, ανάμεσα τους 30 βρέφη, στην Ελλάδα του 2012, 68 χρόνια, μετά εξελίσεται προεκλογικά μια νέα τραγωδία .Φορείς ζητάνε επειγόντως 1,5 δις ευρώ να διατεθούν στον ΕΟΠΥ γιατί  μπαίνουν σε κίνδυνο ζωές ασθενών. Να που έφτασε η ώρα που ως Έλληνες να παρακαλάμε τον γερμανό Ραιχενμπαχ να μην μας αφήσει να πεθάνουμε, γιατί περί αυτού πρόκειται.
Την επιστολή τη στέλνουν στον Γερμανό Ραιχενμπαχ οι πρόεδροι του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων της Ελλάδας (ΣΦΕΕ) κ. Κωνσταντίνος Φρουζής, του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) κ. Δημήτριος Δέμος, της Ομοσπονδίας Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδας (ΟΣΦΕ) κ. Μανώλης Κάτσαρης και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Φαρμακαποθηκαρίων κ. Ανδρέας Γαλανόπουλος.

Αυτή είναι η πολιτική του μνημονίου, η μειωμένη εθνική κυριαρχία. Πλέον αρχίζουν να παρακάμπτουν τα υπουργεία και απευθύνονται ευθέως στον Γερμανό επίτροπο. Η εθνική μας ανεξαρτησία έχει πάει περίπατο. Όλοι αυτοί οι φορείς μαζί με τους υπουργούς υγείας και οικονομικών είναι συνυπεύθυνοι για τις αυξημένες τιμές στα φάρμακα που πληρώναμε όλα αυτά τα χρόνια. Βλέποντας τώρα ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει και κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές εκλιπαρούν για τους ασθενείς, αλλά και για τους ίδιους έτσι ώστε να περισώσουν ότι μπορούν απο τις επιχειρήσεις τους.

Στην επιστολή αναφέρουν
«'Αγαπητέ κύριε Ράιχενμπαχ,
Είναι περισσότερο από επείγον να καλυφθούν τα ελλείμματα του ΕΟΠΥΥ. Η παρούσα κατάσταση συνολικά στο χώρο της Υγείας αποτελεί μία πραγματική υγειονομική κρίση στην Ελλάδα. Το σύστημα Υγείας καταρρέει. Είναι ζωτικής σημασίας να χρηματοδοτηθεί ο ΕΟΠΥΥ με 1,5 δισεκατομμύριο ευρώ, προκειμένου να καλύψει τις οικονομικές του δεσμεύσεις, οι οποίες αφορούν τα ιδιωτικά φαρμακεία, τα νοσοκομεία και όλους τους παρόχους της εφοδιαστικής αλυσίδας.»
Παρακάτω  αναφέρουν 
«Η νομοθετική αυτή διάταξη σχετικά με τη δημοσιονομική στήριξη του ΕΟΠΥΥ συμφωνήθηκε με τους Ευρωπαίους ελεγκτές και την Ομάδα Εργασίας της ΕΕ για την Ελλάδα. Έτσι, είναι εξαιρετικά επείγον να εκταμιευθεί το παραπάνω ποσό από το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο - δεδομένων των συνθηκών - δεν το πράττει ή να ζητηθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, πέραν της χρηματοδότησης που έχει ήδη συμφωνηθεί, να καλύψει και αυτό το έλλειμμα.
Απευθύνουμε έκκληση, διότι η ζωή των ασθενών είναι σε κίνδυνο.Θα παρακαλούσαμε να φροντίσετε για μία συνάντηση, το συντομότερο που μπορείτε, προκειμένου να συζητήσουμε διεξοδικά αυτό το κρίσιμο θέμα'.»

Ενώ ο Λοβέρδος, ο εμπνευστής και πολιτικά υπεύθυνος αυτού του ενιαίου ταμείου τέρατος γυρνάει στα κανάλια και τις γειτονιές να μαζέψει κανα ψήφο, οι ζωές των καρκινοπαθών και άλλων ευπαθή ομάδων κινδυνεύουν άμεσα. Είσαι ντίλερ ιδιωτικών συμφερόντων του είπε ο πρόεδρος των γιατρών, αλλά αυτό δεν φαίνεται να λύνει το πρόβλημα με τα φάρμακα.
Οι πολιτικοί μας εξασφάλισαν με κάθε τρόπο, να παίρνουν τα λεφτά μας οι διεθνείς τοκογλύφοι για τα δάνεια, χρηματοδοτήθηκαν οι τράπεζες με 18 δις ευρώ που επιβάρυναν όλους τους Έλληνες, αλλά 1,5 δις ευρώ που έπρεπε να δωθούν στον ΕΟΠΥ γιατί είναι σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές δεν το έκαναν.

Οι Ευρωπαίοι μπορεί να μην δίνουν χρήματα για τον ΕΟΠΥ πάντως φρόντισαν να στείλουν εμπειρογνώμονες να μας φακελώσουν ηλεκτρονικά (με το αζημίωτο υποθέτουμε). Γερμανοί και Σουηδοί Θα μας δώσουν ένα «ηλεκτρονικό δίχτυ»  για να γλυτώσουμε από περιπτώσεις πλαστογραφίας και υπερσυνταγογράφησης.
Δεν δίνουν φάρμακα για ανθρώπους που είναι ένα βήμα πρίν το θάνατο, φάρμακα που τα έχουν πληρώσει από την τσέπη του με τις κρατήσεις από τα ταμεία και τους φόρους, αντίθετα φρόντισαν να βάλουν σε εφαρμογή ένα ηλεκτρονικό σύστημα το οποίο θα φακελώνει όλους τους Έλληνες. Πότε πήγαμε στον γιατρό, για ποιο λόγο πήγαμε και τι φάρμακα μας έγραψε.
Ποιος θα μας εγγυηθεί ότι τα προσωπικά μας δεδομένα δεν θα αποτελέσουν αντικείμενο εκμετάλλευσης και εκβιασμού απο φορείς ή πρόσωπα που πέσουν στα χέρια τους αυτά τα αρχεία; Κανένας.
Στη Γιούτα των ΗΠΑ το σύστημα παραβιάστηκε , δείτε εδώ
Πως γίνεται ενώ να μην υπάρχουν λεφτά για τις απαραίτητες ανάγκες επιβίωσης του πληθυσμού να υπάρχουν λεφτά για κάρτες αποδείξεων, φοροκάρτες,υγείας; 
Μήπως γιατί σκοπός τους δεν το συμμάζεμα του κράτους αλλά μέσα απο κρατικές υπηρεσίες και στην συνέχεια από ιδιωτικές τα στοιχεία αυτά να αποτελέσουν το εργαλείο υποδούλωσις των λαών;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More