Και λένε , λένε, λένε!!!!!

Μέσα σε αυτό τον πανικό δηλώσεων, αντιδράσεων, εξαγγελιών, επιθέσεων και άλλων πολιτικών χαριτωμένων καταστάσεων, ένιωσα έναν κόμπο στο λαιμό , έτσι ξαφνικά, λέμε τώρα, και μου ήρθε ο θάνατος!
Μα είναι δυνατόν να με θεωρούν όλοι μαλάκα;
Βλέπεις την αθώα(!) φάτσα του Αντωνάκη να σου λέει" θα τα καταφέρουμε βρε κουτό , λίγο ακόμα και θα πάρεις την ανάσα που χρειάζεσαι για να ζήσεις. Μην αγχώνεσαι βρε αφού αναπνέω εγώ κάτι θα γίνει και για σένα!!"
Παρακολουθείς τον Βενιζέλο, που με μεγάλη αναίδεια και θράσος, προσπαθεί να αποδείξει πως δεν είναι ελέφαντας, πως είναι αντιμνημονιακός στο βάθος , στο πολύ βάθος όμως, αλλά ας όψεται η ανάγκη και η αγία οικογένεια που προωθούσε  το χαζό!
Ο πρόεδρος Καρατζαφέρης πάλι δηλώνει και σωτήρας και αντιμνημονιακός, ο Καμμένος βγάζει πύρινους πατριωτικούς λόγους, ο Φώτης δηλώνει πως δεν είναι αφερέγγυος και τα χρέη μας(!)θα πληρωθούν με όποιο κόστος-έτσι και αλλιώς εμείς πληρώνουμε οπότε δικαιούται να είναι γαλαντόμος ο Φώτης μας-, η Αλέκα δεν θέλει να κυβερνήσει η γυναίκα, μην την πιέζετε, αντιπολίτευση θέλει να κάνει γιατί ξέρει καλά να οργανώνει πορείες και απεργίες, ο Σύριζα θέλει να κυβερνήσει αλλά με όλη την αριστερά που του κάνει πείσματα και η Ντόρα τσακώθηκε με τον επίτιμο.
 Έχει πολιτική αναλαμπή  η γάτα , κάτσε σου λέει να τσακωθώ γιατί αν μου ευχηθεί ο πατερούλης θα μείνω εκτός.
Και τώρα που  είναι η εποχή του "να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες" επαναστατώ, άλλο να το τραγουδάς χαλαρά κι άλλο να σου συμβαίνει.
Και μέσα σ΄αυτό το αλαλούμ για να μην πείτε πως δεν σας ενημερώνω, έχουμε και την απεργία πείνας της Κούλας.
 Αχ βρε Κούλα πως σου τα έφερε αυτή η άτιμη η ζωή , από το αστακουδάκι και το χαβιάρι  στη φασολάδα και το μακαρόνι. Ε! ναι και εγώ απεργία πείνας θα έκανα δεν το συζητώ, εκφράζω δε την αμέριστη συμπαράσταση μου σε αυτό το αθώο πλάσμα, που τι έκανε βρε το κορίτσι ; Έναν γάμο  έκανε και την φάγατε!!!
Και επειδή σήμερα όπως προανέφερα έχω έναν κόμπο στο λαιμό θα κλείσω μουσικά παραθέτοντας το στίχο "Τρίτη Πέμπτη μακαρόνια, φάτε μάγκες βγάλτε χρόνια" για να  δώσω ένα καινούριο νόημα σε αυτή τη μίζερη ζωή μας, και ένα νέο στόχο: Να φέρουν το σεφ του 4seasons στο 4prisons για την Κούλα ρε γαμώτο!!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More