Ηρεμήστε καλέ!!!! Τς, τς, τς τι νεύρα είναι αυτά;;!!!!!

Παναγια μου Μυρτιδιώτισσα, τι πάθαν τούτοι!!!!
4 ημέρες μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων και όλη η χώρα είναι ένα απέραντο τρελοκομείο!!!!
Βαδίζουν και παραμιλούν όλοι , άλλοι από χαρά , άλλοι τελείως συγχυσμένοι, άλλοι από πανικό! Δεν έχω δει άνθρωπο που να σφυρίζει αδιάφορα και να προσπερνά με χαμόγελο.
Τον μεγαλύτερο πανικό έχουν πάθει Σαμαράς και Βενιζέλος, μα να την πατήσουν από τον Τσίπρα;
Το παιδαρέλι ενός.. συνασπισμού αριστερών δυνάμεων, ο τυχοδιώκτης, ο αμείλικτος, το νέο γεράκι της εξουσίας, ο επικίνδυνος, ο λαοπλάνος-οι χαρακτηρισμοί ανήκουν σε ...έγκυρους σχολιαστές του Βήματος νομίζω-κατάφερε να τους πετάξει έξω από τα χωράφια τους; Ουαί, αλί και ντροπή, έχω να προσθέσω, διότι που πας κύριε μες τα δικά μας τα χωράφια, τι ξέρεις εσύ από σπορά,( ειδήσεων, τρόμου, πανικού..),καλλιέργεια, ( πως στρώνει το έδαφος, πως κάμπτονται οι αντιστάσεις πως μεταφέρονται οι πέτρες...) λίπανση (εδώ είμαστε !!! πως θα ...λιπάνεις χωρίς κίνδυνο, όχι της δημόσιας υγείας, της ιδιωτικής θυρίδας). ΕΕΕΕ αι σιχτίρ πια πάνω που όλα ήταν στρωμένα, κομμένα και ραμμένα στα μέτρα ...του λαού ( έχω έναν φίλο που κάνει τελετές , το τι μέτρο έχει πάρει τον τελευταίο καιρό δεν λέγεται!) έρχεσαι εσύ με ένα 17% και το παίζεις μάγκας! Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα κύριε;Τι είναι το 17% ούτε 20 δεν είναι!
Εδώ μπαίνει στην κουβέντα έξαλλη η Αλέκα. Αχ αυτή η Αλέκα , μα να της πάρουν τη διοργάνωση απεργιών από τα χέρια;Και τι θα κάνει αυτή μου λέτε;Υπάρχει άλλος που μπορεί να οργανώσει καλύτερα μια απεργία , μια πορεία , μια αντιπολίτευση;
Και έρχεται το παιδάκι να μας πει να κυβερνήσουμε! Δεν κυβερνάμε κύριε εμείς, έκαστος στο είδος του. Εμείς αντιπολίτευση και σε όποιον αρέσουμε, άντε γιατί ά!!! Τα κουβαδάκια μας και ΠΑΜΕ σε άλλη παραλία να δω τι θα κάνετε!!Α πα πα  κρόσσια τα νεύρα της παιδιά!!!
Ο Καμμένος , μεταξύ μας είχε νεύρα από την αρχή του μήνα, ομολογώ κάθε φορά που τον άκουγα έψαχνα τις εφημερίες των νευρολογικών μήπως και τον κρατήσανε!! Βλέπετε είχα μία σιγουριά ότι τελειώνοντας τις ομιλίες του μία επίσκεψη στα εξωτερικά την έκανε!
Ο λιάκος, ξέρετε αυτός ο κυριούλης εγέρθουτου, νομίζω πως είχε στενές επαφές με τη Μιχαλού, του έδωσε, του έδωσε και τώρα , καλή κυρία , δεν τα παίρνει πίσω. Τι να σου κάνει και ο λιάκος άρχισε να τα μοιράζει σε κάτι άλλους κυριούληδες να έχουν να πορεύονται , σκέφτηκε!
Αυτοί οι κυριούληδες το έριξαν στη γυμναστική και στα βαρέα αθλήματα, έκαναν μπράτσα αλλά τα νεύρα τους έμειναν, μη σας πω έγιναν περισσότερα.
Τέλος πάντων όλοι έχουν νεύρα με όλους , την λέει ο ένας στον άλλον, θυμώνουν,συναντά ο ένας τον άλλον χαιρετιούνται, χαμογελούν , βρίζονται και φτου και από την αρχή.
 Εν τω μεταξύ κάτι απολύσεις , κάποιες χιλιάδες απλήρωτοι εργαζόμενοι, κάτι αυτοκτονίες περνούν στα ψιλά των ειδήσεων γιατί και οι εκπρόσωποι του τύπου έχουν νεύρα , μη σας πω τα περισσότερα. Μα είναι δυνατό να βρεθεί άνθρωπος να τους κουνήσει το δάχτυλο;Μα στην τέταρτη εξουσία ;Σε ποιόν κουνάς το δάχτυλο βρε;Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;
Και μετά από αυτήν την ερώτηση έπεσε μαύρο. Νομίζω ακόμα ψάχνουν ποιος είναι ποιος και ποιόν εκπροσωπούν, αυτά τα περί αντικειμενικής δημοσιογραφίας και δεοντολογίας είναι φήμες, άντε γιατί παραγνωριστήκαμε και τελειώνουν και τα χάπια μου!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More